Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Pai sa va iau si eu pe rand...ca sa vedeti ca ne facem temele vertiginos. Cu scrisul stam prost ca peste zi suntem doar noi astia micii pe-acasa. Incercam sa ne descurcam fara singura persoana matura a familiei care munceste asa s-a auto-declarat

Mada Multa sanatate mamei tale. Imi inchipui ca va fi o perioada destul de nasoala cu banii...dar poate totusi reusiti sa rezolvati ceva cu polita aia medicala cu toate ca stiu care-i conceptia firmelor de asigurari=vanzatori de nimic
Un pup apasat pentru Iri si inca o imbratisare puternica pentru tine. Ma rog sa rezolvi repede si "usor" problema protezelor.

Alex uof, mamis, dai din una-n alta. Multa sanatate Zeinei. Cand erai in spital...si nu reuseam sa scriu niciun cuvant de sustinere, as fi vrut sa te sun. Gasisem nr pe mail. Dar am zis sa nu pic ca nuca-n perete si eventual sa o trezesc pe frumoasa Zeina! Multa sanatate fetei si tie...nervi tari! Stiu cat de nasol este sa ai copil nemancaret. Macar fata papa solidele ceea ce este un lucru bun.
Zic si eu acum ceva ca tampitica... N-ai primit nicio recomandare de vitamine pentru fata? Poate i se face pofta de mancare si-o sa liorpaie lapticul.

Katteryna pupam Trandafirasul si ne rugam sa se faca in cele din urma o minune. Nu se poate ca Doamne-Doamne sa-si ia fatza de la oamenii buni.
Alte cuvinte...nu pot sa mai scriu. Doar te imbratisez puternic si facem loc aici pe umar pentru a-ti aseza capusorul plin de ganduri.

Mely De multe ori iti privesc cu "invidie" (de-aia buna ) tineretea si puterea cu care reusesti sa treci peste toate. Te admir sincer. Multa sanatate sotului. Si am senzatia ca azi e ziua lui de nume?!

Selenica Ebruska e fantastica! Si-i ambitioasa. Se vede pe miscarile ei. Moama ce lambaduiri trage pana se ridica. E gratioasa rau de tot! Si e atat de expresiva

Techilo sa-ti traiasca plimbaretii. De-acum trebuie sa cauti o lesa si pentru ei si apoi le pui si niste mopuri la picioare si ti-ai asigurat curatenia.
Eu asa ma gandesc sa-mi fac gresia sa straluceasca dupa ce-o lua-o flacaul meu la...genunchi .

Iulika a venit primavara la voi? Cat aveti, ma? 3-4 grade la soare?? O ninsoare ceva??
Ma bucur nespus ca ati scapat de bubutele alea de pe fata. Bruce oricum este un frumos si cu si fara ele
Sper sa nu fie alergic, totusi ca e nasol Dar...ne descurcam noi si cu astea, nu?!

Luto ma, dupa ce ca David e un razacios fara pereche, mai este si linistit din cale-afara . Ce i le mai zicea cu foc lu' Domnu . Mi-a tradus mie Radulescu dar mi-e jena sa spun aici public.
Oricum, sa va fie de bine!

Nela Multa sanatate Anei. Am trait si npoi senzatia de concediu prin ochii vostri citindu-ti blogul ! Bravos, la cat mai multe de-astea si ne rugam sa treceti cu bine si peste vaccinelul asta.

vik uof, mai este putin-putin din semestrul asta. Hai ca se poate. Inca un pas inainte si...gata! Vine vacanta si n-o sa mai fie nevoie sa te desparti atat de mult timp de mamaruta ta.
Te imbratisez cu mare drag si...spor in sesiune.
Auzi, sa fii blanda cu studentii, da?! Au si ei acasa niste mame care au emotii

iulia ce placere sa citim despre tizul nostru Cum esti acum ca a venit sotul acasa??
Mai, dar ce cauta el in Canada tocmai?? Nu de alta...dar e tare-tare departe. Sa-si faca rost de ceva prin Europa Glumesc, avcoz!
Da, mai, de cand cu vestile astea ale guvernantilor, Radulescu are o gramada de treaba. Cica sa ma pun sa descopar un elixir special de supravietuire ca el se lupta pentru alocatii. Aia-l doare, aia face. Sa aiba si el de-un pampers (mai tarziu...de-un uischi. Dublu! Sau de cherosen ... sa o plimbe pe Ana )

Lali tu esti o draguta ca de obicei. Si am vazut si noi cum ati esuat lamentabil cu olita. Si noi la fel am patit. Are ace,..sau carbuni incinsi vorba Madalinei.
Si ai dat tu curs unei invitatii de a ne spune perechile de dovlecei formate. Uite, noi spargem gheata: Ana Eliza+Radulescu=LOVE!
Paul ce mai face??

Suede Bafta cu papatul si tinem pumnii sa nu mai revina starile alea de voma din pricina cerealelor.

monikus Te imbratisez puternic...voiam sa zic ceva...dar am uitat ce Probabil ma gandeam la fondul alergic al lui Rares?! daca zic vreo prostie sa imi dai una dupa ceafa

monic ce mi-e drag cum povestesti tu de Zgatix aka Atomixul Pai vezi, mamis?? Vezi ca se poate?! Da aici sa te apasat si sa-ti zic ca tare-mi esti draga!

Hai ca m-am intins ca o placinta.
Oricum, va pe toate ca suntem o mana (si-un picior ) de fete minunate!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Sa va spunem si despre noi cateceva...
Avem 4 dintoci. Numai ca probabil ca a descoperit ce poate face cu ei..si cu dintii de jos si-a ranit gingiile de sus. Adica de la aia 2 ce-s proaspeti are gingiile franjuri. Ce mama zmeului sa-i fac sa nu mai roada asa? Alea de dentitie nici sa nu le vada, i-am bagat azi un morcov pe gat dar a fost bunut cat timp a fost rece dup-aia n-a mai prezentat interes...
Stau tot timpul sa-i distrag atentia ca mi-e frica, Doamne fereste, sa nu si-i rupa. Atat de tare si-i scrasneste

In alta ordine de idei, trebuia sa facem unul din vaccinurile de la 6 luni. Unul l-am facut la timp si pentru celalalt trebuia sa sun azi. Buuuun.... Numai ca dupa ce sun sa intreb daca-l au... ma anunta ca nu l-au primit inca dar...daca vreau, deja a aparut o firma care-l vinde mai ieftin decat in farmacii. Doar 170 RON. Mai fetelor, m-am enervat cumplit. Ma simt ca si cum mi-ar baga mana-n buzunar si ma enerveaza cumplit profitorii astia care se ivesc ca ciupercile dupa ploaie.
Le-am zis frumos sa-si bage undeva firma aia...ca eu il astept pe-ala gratuit! Daca nu va fi vaccinat...paguba-n ciuperci! Mama lor de hoti si de idioti cu tot sistemul lor de doi lei.

Gata...cam astea-s relatarile de pe frontul de est !

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Am pus si eu poze cu noi
LILIAC te ,ma bucur ca sunteti bine si sigur va descurcati voi astia mici
Oare ANDRE ce mai face?ma gandeam la ea ca a trebuit sa il pun pe tata sa-mi trimita lapte ca raman fara desi am luat la mine 4 cutii si ne-a zis tata ca rad si curcile de noi ca in tara laptelui si a ciocolatei noi il punem sa ne trimita lapte
Daca Liliac a dat tonu atunci ne laudam si noi cu nora noastra,Sofia care sper ca e bine si ea si mamica ei DELIA si le trimitem multi
Mai da ce e cu linistea asta pe aici,sunteti la chef toate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Am pus si eu poze cu noi

Vai de mine si de mine, ce demential este ficior'tu asta al tau Ce om mare la restaurant am vazut io si ce freze bengoase ii trage mami. Mai zburlit, mai motat, mai aranjat
Soro, da' ce-ai avut cu noi astea de te recunosteam in poze dupa culoarea parului?? Pai se poate? Acum eu de unde mai stiu care este mama lui Iri si care-i nasa?? Ntz-Ntz-Ntz! Dilema...trilema...
Oricum sunteti niste super-frumoase amandoua. Si mama voastra deopotriva .

Citat:
citat din mesajul lui madalina84
Mai da ce e cu linistea asta pe aici,sunteti la chef toate?

Nu, uite, eu sunt pe-aici. E seara mea libera L-am pasat pe giolgau cu tat-su sa se uite la k1 si io...dilaila pe plantatie. Numai ca urlu ca surdu'n toba

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata...la asa vreme ce este afara va las muuuuulta sa aveti ce savura cand va treziti.

Pupici.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata fetelor, am baut cafeluta data de Alex si acum ne bagam la antrenamente, cred ca asta faceti toate.
- "nu-i voie acolo"
- "nu mami, nu"
- "ai grija"
- "fii atent"

Liliachio imi pare rau ca nu am fost aseara sa te tin un pic de vorba si de ras dar vad ca te-ai descurcat onorabil si singura
Alex pacat ca nu ati mai plecat pe litoral dar lasa ca vara abia vine si sigur ajugeti sa beti una mica cu Carinuta
Mada sedere placuta in continuare. Nu inteleg daca a fost baiatul prin atatea restaurante la ce-i mai trebuia si laptic

Sa aveti un weekend minunat si plin de soare alaturi de dovleceii iubiti

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata...la asa vreme ce este afara va las muuuuulta sa aveti ce savura cand va treziti.

Pupici.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

De exact o saptamana, de sambata trecuta, la noi a plouat in continuu, fara 5 minute de pauza intre ploi macar, curgea intr-una... Azi dimineata nu ploua , asa ca ma distreaza postarea ta

Pup Zeina si sper sa fie bine de tot!

Pup si Mada si pe Iri si pe surioara si doresc bunicii multa sanatate si sper din suflet sa o rezolvati cu asigurarea!

Si o mai pup pe Lili si pe super dintosul cu 4 perle in gurita!

Si urez la multe lunite la doi pui dragi de doua mame super! Puiuc de Hepi si puiuc de Bia

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Afara ploua si mie imi arata aparatele prin casa ca am 82% umiditate in camera fetelor si tot cam asa si la noi! Enorm, am deschis geamurile si a scazut la 76% la fete, adica tot peste pragul de confort cu mult! Si arata o mocuta trista pe ecranm i-o fi si lui prea umed .

Mada, am vazut niste poze atat de frumoase! Mie oricum imi esti foarte draga, nu am apucat sa citesc din urma, o sa citesc sa mai vad care cum si ce, a facut scumpa de Liliac un rezumat atat de frumos! Mi-a placut mult de Iri, de sora ta, si de tine, arati extraordinar, imi place mult de voi ca surori si ca fete, sunteti tare frumoase amandoua, are Iri cu ce sa se mandreasca, ce sa zic!

Am inceput gradinita cu Alessia, am mers toata saptmana la gradi, deh, m-am apucat de studii inalte, am si lasat-o singura si astfel, vineri a ramas sa si doarma, fara mami, urs, perna ei etc. Si s-a sculat vesela si bucuroasa. S-a integrat extraordinar, se joaca cu toti copiii, ce mai suntem super fericiti. Din toamna la stat.

Mandrele mele au fost racite amandoua, Alessiuta cu o tuse puternica (dupa mucii de rigoare) Isa cu mucisori, insa ea nu sufla precum surioara mai mare cu putere, adica deloc, si atunci e mai greu. Mai ales in prima faza, la partea cu ei lichizi care se refac imediat, e inutila si aspirarea. In fine, a trecut, acum e iar bine si frumos, mucii sunt pe duca, fetele vesele si scumpicele.

M-am delectat cu poze si filmulete de la malul marii, mai dar avansata si scumpica e Ebru ca nimeni alta! Bravo ei, mai stiu eu o fetita, din anturajul nostru care de pe l a7 lunite se ridica pe canapea, tot asa vanjoasa si dragalasha ca Ebru, cand o vad ma gandesc la dovlecica noastra.

Isi e cumintica, nu mergem in premergator pt ca nu avem si nici nu vrau, dar vrea sa stea in picioare tinuta de manute, e vesela si vorbareata, cuminte si foarte foarte sociabila si prietenoasa, rade mult si la multa lume, e tare dulcica. Si mi se pare ca a mai pus ceva ceva pe ea, e mai greuta, arata si ea a copilas mai mare, desi cand ii vad pe ai vostri imi pare micuta. Dar mananca, mananca bine bine la pranz legumele, si fructele dimineata, iaurt la greu, cereale, lapte bea cate 270 seara si inca 200 dimineata la prima ora sau pe la 4 noaptea, asa ca e aproape jumatate de litru.

Are 4 dintisori, iar cei de sus au crescut si ei mult, sunt lungi , cei de jos sunt complet iesiti, dar asa cand rade se vad cei de sus si e tare haioasa asa ca un iepuras cu 2 dinti.
Gata, ma duc sa citesc din urma, va pupam.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit dragelor!

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata fetelor, am baut cafeluta data de Alex si acum ne bagam la antrenamente, cred ca asta faceti toate.
- "nu-i voie acolo"
- "nu mami, nu"
- "ai grija"
- "fii atent"

Nu pricep, sunt pt sotz astea?

Mada, mai, trebuie sa rezolvati cu asigurarea, este mai greu, ca nu se inghesuie nimeni sa dea banii, dar sigur o scoateti la cap dc va tineti tari pe pozitii. La ce companie ati facut-o?
Pozele sunt super frumoase! Ma bag mai tarziu sa le savurez pe indelete!

Mimika, merci de pont, o sa merg si pe acolo sa vad daca gasesc ceva costumas.

Natalixa mea e bine, cred ca ii mai apar ceva dintisori ca iar roade tot de prinde. In rest, a scapat bine de raceala si parca si la mine e pe duca.

Va pupescu! Azi aveam program de umblat pe la ikea, brico and co

O zi buna, girls!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fragutza uite ce am pt sot:
"mai termina cu calculatorul si stai si tu cu baiatul"
"mai dar nu poti sa te uiti si la el ? uite ca s-a lovit chiar langa tine"
"niciodata nu ma ajuti si pe mine"
"ai baut 3 cafele de-azi dimineata"
sa mai continui ?

Raluk ceva poze cu Alexutu mai vedem si noi ? Bine ca a stat ploaia ...ca sa puteti si voi sa iesiti la cules de melci

Claucia dar vreau si eu sa mai vad fetitele tale minunate. Cu tine poti sa nu pui poze ca ma apuca depresia de sambata dimineata. Dar cu fetele cu dinti si par cret VREAU. Va pup.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput