Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti sa va zic de alex...acum am venit de la vaccin...doctorita era la comp,nu vedea ce facem noi[eu si asistenta de la cabinet]si astepta sa se auda urletele,fiimiu nik'...da' nik'...si dr intreba: pai nu-i faci vaccinul odata?la care asistenta: am si aruncat seringa deja!... ![]() ![]() am fecior mare l-a cantarit/masurat:6200 gr si 66 cm...nush cu cine seamana asa lungan,ca je si soata suntem mai micutei...a crescut 12 cm de la nastere ![]() ...ne-a trimis sa facem eco de shold[preventiv] si sa continuam cu tzitzi ca "ii merge tare bine asa,e cel mai bine pt el"ca eu ma plangeam ca la greutate ![]() de la 3100 la 6200 ![]() ...omuletul e ocupat sa se lungeasca de cand am venit acasa doarme...poate se cuminteste?... ![]() ![]() cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
waww....ce ginerel de gashk avem aici..
da-i un pupic din p mea !
si inca unul de la bobitza
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur
...a inimii mele...
mamidepuiuti spune:
votat gargaritul!

"mie imi plac steaua,dinamo si rapidu'!"![]()
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui danyelana Salutare si de la noi, Noi stam la casa si avem gradina si deja am plantat cartofi, morcovi, ceapa, echalotte, o sa punem spanac, fasole verde, dovlecei, rosii. Avem meri, caisi, pruni, un cires si spram sa-i dam cat mai multe produse din curte ca nici eu nu sunt pt borcanase. ![]() Si ma gandeam ca ai putea sa vorbesti cu sotul sa faca si e o gradinita micuta daca se poate. E o idee. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Ce bine de Arthur ca o sa pape papa buna, din gradina. Am vazut pozele vostra zilele trecute, dar n-am apucat sa-ti spun ca sunteti niste frumosi! Parca n-ai fi nascut de cateva luni!
Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
cristies spune:
Mamidepuiti, felicitari pentru crestere! Bravo ca n-a plans si mai si doarme...
Oani, si eu am aceeasi senzatie cand plec de acasa... de mutare
. De acord cu propunerea lui Lorex.
Cris.dogarel, stii cum se numesc aerosolii de la Marea Neagra? AeroNAsoli 
Lorex, concursul este pentru poze haioase (cred ca ai vazut si tu regulamentul), d-aia le tot schimb sa se distreze lumea. N-avem nicio sansa pentru ca sunt mii de poze, dar macar daca deschide cineva linkul sa vada o poza hazlie...
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O
?
oani_2002 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Esti logata pe webshots pe vechiul cont si vezi pozele de pe noul cont??? Cum asa? Eu nu vad...imi zice ca nu e nici un album. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Oare era pt ca aveam deja link-ul albumelor de acolo?
Asta nu stiu, dar stiu sigur, sigur ca va vedeam pozele inca inainte de a cere user-ul si parola. Incdlusiv pe ale alexutzzzei care apoi am observat ca le avea cu lacatel. Daca dai vre-un link din albumul privat, se vad toate
. Eu prefer picasa, dar...sunt de acord cu ce decideti voiMami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
ayanna_xem spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
Oare era pt ca aveam deja link-ul albumelor de acolo? Asta nu stiu, dar stiu sigur, sigur ca va vedeam pozele inca inainte de a cere user-ul si parola. Incdlusiv pe ale alexutzzzei care apoi am observat ca le avea cu lacatel. Daca dai vre-un link din albumul privat, se vad toate . Eu prefer picasa, dar...sunt de acord cu ce decideti voiMami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Da, da...daca dai link-ul se vad...dar noi nu dadeam link-uri aici, doar spuneam ca am incarcat poze pe cont...fara trimitere directa cu link, sau cel putin asa intelesem eu ca e regula. Dar probabil ca n-a fost clar de la inceput si nu a inteles toata lumea treaba asta.
Si eu sunt de acord sa stergem pozel Nikolei...poate intre timp intra si ea si confirma decizia.
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti danyelana ...apart la bloc ...da' am luat deja seminte sa duc cu mine si pun in gradina la cumnata-mea cristies,astept sa vina de la scoala,dar din cate stiu eu,nu are echipa fav acum...el nu-i microbist...o amintire de acum vreo 4 ani: radu si tatal meu au plecat sa cumpere minge de fotbal...tata vroia cu steaua,dar nu era decat cu dinamo si rapid..radu a ales dinamo[sa-i faca in ciuda lui bunu-sau,cred sa va zic de alex...acum am venit de la vaccin...doctorita era la comp,nu vedea ce facem noi[eu si asistenta de la cabinet]si astepta sa se auda urletele,fiimiu nik'...da' nik'...si dr intreba: pai nu-i faci vaccinul odata?la care asistenta: am si aruncat seringa deja!... ![]() ![]() am fecior mare l-a cantarit/masurat:6200 gr si 66 cm...nush cu cine seamana asa lungan,ca je si soata suntem mai micutei...a crescut 12 cm de la nastere ![]() ...ne-a trimis sa facem eco de shold[preventiv] si sa continuam cu tzitzi ca "ii merge tare bine asa,e cel mai bine pt el"ca eu ma plangeam ca la greutate ![]() de la 3100 la 6200 ![]() ...omuletul e ocupat sa se lungeasca de cand am venit acasa doarme...poate se cuminteste?... ![]() ![]() cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Bravo Alex! Si lungan si cuminte! Ce-si poate dori mami mai mult

Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
cristies spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti votat gargaritul! ![]() ![]() "mie imi plac steaua,dinamo si rapidu'!" cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Super! Si o sa-i placa si echipele nemtesti
.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
?
oani_2002 spune:
Gata, am terminat capitolul asta! Ma duc sa schimb gongu, ca m-am prins de ce maraie in continuu...e ud tot! Nu stiu cum a reusit.
mai tarziu sper sa pot recupera capitoulul trecut.
Scuze, dar ce-i in centru? Manifestatie? Inundatie? ca nu reusesc sa vad realitatea live si pe protv international nu am vazut nimic
Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
cristies spune:
Evyme nu am poza cu Gargaritzul stelist razand. Din contra, taica-su il imbraca cu body-ul ala cand era meci si steaua pierdea (spre supararea lui).
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
?

...da' am luat deja seminte sa duc cu mine si pun in gradina la cumnata-mea