Despre cosmeticele Bruno Vassari (?)

Despre cosmeticele Bruno Vassari (?) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Buna!

As vrea si eu sa stiu cateva pareri (daca sunt!) despre aceste cosmetice.
Am gasit produse din aceasta gama pe un site si as vrea sa cumpar, insa nu-mi dau seama daca exista vreo diferenta intre acestea si produsele Vichy sau Loreal, sa zicem. In momentul acesta am nevoie de un demachiant si as alege unul de la ei.
A folosit cineva aceste produse? Sunt ok?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

O sa incep eu, desi nu am apucat inca sa le incerc,fiindca nu ma incanta sa merg la saloane sa le iau cu preturi umflate sediul firmei importatoare fiind in Bucuresti, stiu ca sunt bine cotate cel putin in ceea ce priveste ingrijirea corpului.
Daca pielea ta nu necesita o ingrijire speciala si e vorba de un ten normal, eu zic ca nu merita sa investesti asa mult intr-un demachiant.
Comparativ L'oreal e o firma care isi comercializeaza produsele in magazine, Vichy e dermato-cosmetic si Bruno Vassari e profesionala o gasesti doar in saloane.Deci as alege ultima cu siguranta, nu am incredere in celelalte din experienta proprie si pentru ca primele doua au compozitia modificata pentru Europa de Est.
Un demachiant bun poti gasi oricand in farmacii la dermato-cosmetice, totul depinde de tipul de ten pe care il ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am lucrat 3 ani cu Bruno .... am fost si la fabrica in Barcelona... fiind si trainer si cosmeticiana... pot sa iti spun ca sunt f bune, eu m-am indragostit de ele... fiind pe baza de polifenoli de struguri care se stie ca sunt cei mai puternici antioxidanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Cu siguranta le voi incerca!

O zi buna tuturor!
Camelia

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput