Aspirante si Gravi Nou-Venite(95)-Felicitari polo!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Ah, tipa de eco imi zicea ca nu isi explica cum a aparut chistul, avand in vedere ca la ultima eco, acum 6 luni ovarele erau curate. Si se mira cum de nu am dureri la cat de mae este. Oare putea sa fie altceva?

http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA

Mergi la inceput

Iata ce am gasit tot bantuind pe net:
.........." In primul trimestru de sarcina dimensiunile sacului gestational(GS)reprezinta un element important de diagnostic ecografic al varstei gestationale.Cu ajutorul sondelor endovaginale sacul gestational poate fi depistat de la 2-3 mm de dimensiune (adica 4 saptamani de amenoree). Cu ajutorul sondelor tranabdominale detectarea sacului gestational se face de la 5 mm de dimensiune (adica 5 saptamani de amenoree). Structurile embrionare (ecoul embrionar) nu va fi vizualizat prin ecografia transabdominala decat atunci cand sacul gestational atinge dimensiunea de 15 mm (corespunzator la 6 saptamani de amenoree).

Ecoul embrionar poate fi depistat cand lungimea acestuia (CRL) este de 2-4 mm(corespunzator la 5-6 saptamani de amenoree), insa doar cand ecoul embrionar atinge 5 mm de lungime(corespunzator a 6,5 saptamani de amenoree si o dimensiune a sacului gestational de 15-18 mm) se poate vizualiza ca o structura separata de peretele sacului vitelin, vizualizandu-se chiar si ecouri pulsaltile(pulsatiile cardiace, semn ce demonstreaza ca sarcina evolueaza).Dimensiunea de 9,2 mm a sacului gestational semnifica aproximativ 5,5 saptamani de amenoree, deci faptul ca nu se vede nimic nu ar trebui sa va ingrijoreze."
Deci se pare ca nu imi ramane decat sa astept si sa ma rog.

ASPIRANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.

Polo, nu te mai gandi la prostii. Sarcina e mica inca; si eu am patit la fel, numai ca explicatiile dr. nu au fost atat de clare ca la tine. A zis e sarcina, 5-6 saptamani, intrauterina, dar nu ne pronuntam inca pana nu vedem activitate cardiaca....si a trebuit sa astept....

hai, curaj !

cand am inceput subiectul asta, aveam o vorba : GANDESTE POZITIV !

te rog sa te linistesti, sa ai rabdare si sa te gandesti la bb din burtica. se vor rezolva toate pana la urma.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata! fetele

polo Incearca sa stai linistita.
Am o prietena care va naste in curand. A ovulat in z 30 aproximativ. A avut aceeasi problema ca si tine. Pana in sapt 7 nu se vedea nimic nimic, fiind sarcina cu doua saptamani mai mica. Si acum pe toate ecografiile scrie ca sarcina e mai micuta cu 12 zile dar, i-a zis doctorul ca e normal.
Tu ar trebui sa iti faci calculele in functie de ovulatie. Stiu ca nu ai putut sa te stapanesti si te-ai dus la eco. Trebuia sa le zici cand ai ovulat ca sa nu te mai streseze

Fa-ti beta hcg la 48 de ore ca sa vezi daca se dubleaza

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

polo multa sanatate si gandeste pozitiv

Doamne ai grija si de noi 14+

Mergi la inceput

Lorin, chiar imi prind bine incurajarile tale. Deci nu sunt singura care a trecut prin asta. M-am linisti un pic cand am vazut ca este in uter- bineinteles ca tipei nu ii placea ca nu este in centrul uterului si este in fund - iar de doctor ce sa spun are un dar deosebit de ami ridica moralul. Unde mai pun ca m-a si certat putin "nu ti-am spsu eu ca nu se vede galbenusul? de ce te panichezi?"
Acum stau si ma gandesc ca totusi concluzia a fost in evolutie, deci probabil asa trebuie sa fie la varsta asta, daram tot citit pe aici si la toata lumea se vedea ok si poate aveam asteptari prea mari. Bine spune cine spune fiecare sarcina cu tipicul ei.

ASPIRANTA

Mergi la inceput

Trutzi, stiau ca am ovulat tarziu, asta a fost si explicatia doctorului ca e posibil sa nu se vada din cauza ovulatiei tarzii.
De Bhcg nu a zis nimic. Bineinteles ca ma batea capul sa fac asta, dar citesc pe aici ca atata timp cat sacul exista corpul secreta hormon de crestere si abia atunci cand se opreste din evoluti nivelul incepe sa scada. Deci in momentul asta sigur arata crestere. Oricum maine merg la analize.

ASPIRANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si eu am fost foarte dezamagita ca nu i-am auzit inimioara la primul ecograf, dar nu aveam 6 saptamani inca - si acum imi vine sa rad de mine - si de fapt nici nu aveam cum s-o aud...

cred ca citim prea multe si avem asteptari prea mari.

bb-le nostru e UNIC ! nu au cum sa se portiveasca toate masuratorile, statisticile, ecografele s.a..m.d

incearca sa te inarmezi cu o tona de rabdare, ca asta e doar inceputul !

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

polo stai lin
si uite te tzuc yo
sa se ia gravideala
si loricica si sun

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Ce m-as face eu fara voi! Cred ca as exploda.

ASPIRANTA

Mergi la inceput