sper sa nu fac reclama interzisa, am nevoie de un numar de telefon de la gazeta!
au publicat poza copilului la acel concurs cu oraselul lenes, si nici pana acum nu am primit mingea cu Sportacus!
multumesc anticipat!
herra, esti din Bucuresti? Daca da, in regulamentul concursului scrie ca trebuie sa te duci tu sa ridici premiul de la sediul redactiei.
e. Cî#351;tig#259;torii concursului cu poze vor primi premiile prin posta, pe adresele trecute in e-mail-ul trimis pentru inscrierea in concurs sau completate în formularele de concurs de pe www.gsp.ro. Dupa caz, in situatiile in care cistigatorii sint din Bucuresti, acestia vor ridica premiile de la sediul redactiei. Ridicarea premiului se va face de catre parintele care a inscris poza copilului in concurs, numai cu actul de identitate. (http://copiiifacsport.gsp.ro/regulament)
Daca nu esti din Bucuresti, suna la 021/406.65.21.
multumesc, eu gasisem alt numar de telefon la care nu raspunde nimeni.
nu sunt din Bucuresti.
si am trimis de mult adresa...
ooof, nu raspunde nimeni la telefon!
si nici nu inteleg de ce a fost mutat subiectul aici, poate la "generale" vedeau mai multe persoane subiectul, care are doar tangente cu sportul, de fapt vreau sa ridic un premiu din Bucuresti.
ma rog...
Si noi am castigat si nu am primit nimic, am trimis mail si ziceau ca suna ei, dar nimic..nici nr de telefon nu am