Bobocei de sept-oct 2008 (286)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Din adancul sufletelelor noastre,
dorim celor ce-si sarbatoresc astazi ziua de nume,

LA MULTI ANI sanatosi si fericiti !!!!!

pentru toata lumea (sarbatoriti si ne )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

WOW, astazi e ziua de revenire a mamicilor d ecare nu am ami auzit de muuult!!!

Bine ai revenit MommyMagda!!! si multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am venit si noi de afara. Raducu a bagat un castron de ciorba si apoi 2 sarmale..acum asteptam somnikul..

Aici niste pozici de azi-dimineata cand Raducu isi bea ceaiul singurel

In primul rand LA MULTI ANI tuturor cu numele de Constantin si Elena!!!
Sa aveti o zi minunata!!!

Astazi il sarbatorim si noi pe tatal meu..asa ca deseara avem partyyyyyyyyyy

Clau-geo ma bucur sa te citesc pe forum. Imi pare rau pentru perioada grea prin care ati trecut ..bine ca s-a terminat.
La prima intrebare imi pare rau nu pot sa te ajut, eu nu stiu ce sunt alea crize..tipete..si alte cele..uneori ma mir cat e de cuminte.
De ex. azi in parc..i-a dat o mamica un covrigel..a venit cu el la mine si mi l-a aratat.. mami....s-a uitat cu ochisorii intrebatori la mine..daca ii dau voie sa pape de la altcineva. I-am zis da mami, papa. Si atunci l-a bagat in gura.

La a 2-a intrebare- eu o sa stau cu el acasa pana la 3 ani..cand o sa-l dau la gradi.

Claudia H tinem pumnii treceti usor si cu bine peste interventie

Nerantula esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

clau-geo ma bucur ca ai revenit si ca nu ne-ai uitat!!! Chiar sper ca ai depasit toate problemele de sanatate!! Cu problemutele tale cu Irina ti-au cam raspuns fetele, noi nu am trecut prin asa ceva, dar stiu ca numai vorba buna ii face sa renunte la urlat, chiar daca dureaza ceva, persevereaza si veti iesi la liman!!!

multumesc pt primire si pupici
stiu ca aveti dreptate toate si ca trebuie sa ma calmez insa uneori nu reusesc deloc. Imi ies din fire fara drept de apel. am inceput de ieri sa iau niste Sedatif Pc de Boiron; sper sa-si faca efectul si sa imi tina nervii in frau fiindca numai cu calc cred ca o voi scoate la capat cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Moama ce bine papa Raducu Si ce frumos bea ceai! Bravo!

Apoi eu ma laud si sunt in culmea fericirii ca piticania mea a mancat jumatate de aripa de pui si vreo 6 paste, cu sos de smantana. Si apoi la vreo ora sa nu-i incarc stomacul, 3 polonice mici mici mici de supa cu taietei. Deci sunt super happy

Iepurila

Nocom, sanatate multa Dariei.

Carla & mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Am venit si noi de afara. Raducu a bagat un castron de ciorba si apoi 2 sarmale..acum asteptam somnikul..

ma terminati cand aud cat mananca ai vostri si a mea nici nu se atinge de mancare. felicitari mamicilor care reusesc sa ii hraneasca pe cei mici asa cum trebuie. LA mine nu tine nimic, daca nu vrea, nu vrea si nu reusesc nici macar o lingura cu supa sa-i dau.

Clau-geo ma bucur sa te citesc pe forum. Imi pare rau pentru perioada grea prin care ati trecut ..bine ca s-a terminat.
La prima intrebare imi pare rau nu pot sa te ajut, eu nu stiu ce sunt alea crize..tipete..si alte cele..uneori ma mir cat e de cuminte.
De ex. azi in parc..i-a dat o mamica un covrigel..a venit cu el la mine si mi l-a aratat.. mami....s-a uitat cu ochisorii intrebatori la mine..daca ii dau voie sa pape de la altcineva. I-am zis da mami, papa. Si atunci l-a bagat in gura.

La a 2-a intrebare- eu o sa stau cu el acasa pana la 3 ani..cand o sa-l dau la gradi.

[/quote]

Esti o fericita fiindca nu treci prin astefl de momente, si nu-ti dorecs sa le cunosti, insa incep sa consider ca asa a fost sa fie, fiecare mama are copilul pe care si-l doreste. Eu sunt o fire energica si detsul de agitata in general, asa ca nu stiu de ce ma mir ca Irina e asemenea mie

Stand de vorba cu voi, am realizat ca usor usor voi trece peste aceste crize si va merge la gardi si atunci imi va fii dor de momenetle petercute impreuna, bune, sau mai putin placute. Asa ca promit ca de azi ma voi inarma cu un car de rabdare si voi aplica metodele deja stiute.
Sper sa reusesc, ca atunci cand se va trezi i-am pregatit niste sarmalute de pui in foi de vita si tare mi-e ca nici nu o sa vrea sa le vada, daramite sa le pape

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MommyMagda

Bine te-am regasit si pe tine Magda. Spre ca esti bine sanatoasa si ne aduci vesti bune de spre voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Aici niste pozici de azi-dimineata cand Raducu isi bea ceaiul singurel

e baiat mare Domne!!!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui anca81

felicitari pt masa :)
poate reusesc si eu sa ma laud cu Irina dupa masa de pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nocom, imi pare rau ca v-au invadat mucii atat de rau. La nasuc ajuta sa o dai cu bepanthen dupa ce o stergi pt ca se regenereaza pielea mai repede si dispare si iritatia. si sper sa va faceti bine repejor.

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput