Crestinismul si evolutia spirituala 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Stiati ca exista si o Psaltire a Maicii Domnului?
Eu am aflat recent.
Iata si primul psalm (din Catisma I) inchinat Maicii Domnului in aceasta Psaltire:
PSALMUL I
Fericit barbatul care iubeste Numele Tau, Marie, Maica pururea Fecioara, caci cu darul Tau sufletul lui se va intari si ca un pom rasadit langa izvoarele apelor, va da multe roade la vremea sa.
Fericita esti Tu intre femei, pentru smerenia si credinta inimii Tale, caci Tu covarsesti toate femeile cu frumusetea Ta si intreci pe ingeri si pe arhangheli cu sfintenia Ta, cu milele si cu indurarile Tale care se propovaduiesc peste tot locul.
Dumnezeu a binecuvantat lucrul mainilor Tale

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Crinuta, vezi ca acusi incepe serialul, sa nu ma pui maine sa ti-l povestesc
Nikole imi pare rau ca e bolnavioara Luana Tu ce mai faci?

Macrina, AnaStroe, voi ce mai faceti?

Mamabear, ti-au iesit, bre bezelele alea, sau trebuie sa vin la tine sa ne suflecam manicile impreuna?
Ica unde-s florile? sper ca nu s-au ofilit, Ce-ti face micuta balerina?
Kari, cum ziceam si ieri, peste am facut. Da stii ce bun a iesit?? Io cred ca mai bun ca al tau. sac-sac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Avertizare

Desi voi mai scrie la subiect, tin sa va anunt din timp, ca nu toate propozitiile mele vor trebui sa placa tuturor in mod obligatoriu. Deasemenea nu va cer parerea cu privire la evolutia sau involutia mea spirituala, deoarece consider ca acesta este rolul duhovnicului. In plus daca nu am chef sa scriu exact pe subiect de fiecare data, nu vreau sa mai vad vatafi cu biciul in mana pe aici, sa ''mane'' turma la scris. (Aviz amatorilor!!)
Atata vreme cat este subiectul meu si al Crinutei, va cer un minim de decenta, si sa aveti bunul simt sa nu ne criticati. Pentru asta aveti alte posibilitati.
Acest subiect nu a fost creat in mod restrictiv- doar pentru ortodoxe, deoarece jumatatea mea care a deschis subiectul este catolica. Consider ca trebuie ca aici la mine in ''casa'', aka la acest subiect, trebuie sa se vorbeasca in termeni eleganti cu absolut toate partile implicate.
Multumesc.

Iasmin, ma vad nevoit sa intervin pentru ca discutia a depasit in punctul asta cadrul fixat de subiect.

Din Regulament:

----------------

12. Toate mesajele intra in proprietatea lui Desprecopii.com
Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele/contributiile intra in proprietatea intelectuala a Desprecopii.com. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice alta forma de publicatie autorizata de Desprecopii.com.

17. Politica, religie, barfa mondena
Discutiile cu tema politica, religioasa sau de barfa mondena (vip-uri) sunt tolerate pe acest forum daca mesajele pastreaza decenta, politetea si bunul simt. Regulile noastre sunt:
- da politica si nu extremism
- da religie dar nu prozelitism si discriminare

----------

Notiunea de "subiectul meu", "la mine acasa" nu poate fi folosita aici in sens discriminatoriu. Ca o curtoazie, participantii la discutii pot recunoaste meritul intial al celei care a deschis un subiect. Dar asa ceva nu poate fi impus in nici un fel.

De exemplu, crestinismul nu "apartine" ortodoxiei sau catolicismului; tot asa, orice user (indiferent de pozitia religioasa) isi poate prezenta opiniile (in limitele Regulamentului) la orice subiect. A "avertiza" in general alti useri despre ce pot sau nu sa scrie la un anumit subiect este abuziv.

B.nica, te invit sa-ti exprimi liber opiniile despre subiectul discutat aici.

Mergi la inceput

Beren, despre bunul simt (eleganta) este vorba si in postarea mea
Sau de fapt iti convenea de minune ca subiectul sa fie distrus din cauza cuiva care practic nu a avut nici o contributie la topic??

Am avertizat ca sa fie clar ce sa nu se astepte de la mine: nu voi scrie sa placa unora sau altora.
Si nu vad de ce as accepta sa vina cineva sa ''dea cu biciul'' in unu sau in altul ca nu-i convine ce se scrie...Mai cu seama ca nu aduce contributii la topic.

Arata-mi discriminarea de care vorbesti.
Faptul ca am cerut sa fie respectate si fetele celelalte de catre fetele ortodoxe este discriminare?
Uite asta nu am stiut....

Stiu ca exista simpatii (si noi stim pe cine simpatizezi). Intrebarea mea este: de ce nu incerci un pic sa iubesti si pe cele ca noi? De ec tot iei partea unora care nu aduc contributie? Stii cum este asta?
Ca in proverbul romanesc: "tot in boul care trage la caruta va da cu biciul"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Iasmin, ai fost avertizata specific pentru respectarea Regulamentului. Nu exista loc de dezbatere in ce priveste conformarea la reguli, iar "simpatiile" percepute ale unora sau altora sunt irelevante.

Repet acest lucru simplu: nici un subiect nu este "proprietatea" unui anumit grup de utilizatori, iar singurul numitor comun in ce priveste "valoarea" contributiilor este cadrul dat de Regulament.

Va multumesc tuturor pentru efortul de a demonstra o atitudine conforma normelor enuntate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Avertizare

Desi voi mai scrie la subiect, tin sa va anunt din timp, ca nu toate propozitiile mele vor trebui sa placa tuturor in mod obligatoriu. Deasemenea nu va cer parerea cu privire la evolutia sau involutia mea spirituala, deoarece consider ca acesta este rolul duhovnicului. In plus daca nu am chef sa scriu exact pe subiect de fiecare data, nu vreau sa mai vad vatafi cu biciul in mana pe aici, sa ''mane'' turma la scris. (Aviz amatorilor!!)
Atata vreme cat este subiectul meu si al Crinutei, va cer un minim de decenta, si sa aveti bunul simt sa nu ne criticati. Pentru asta aveti alte posibilitati.
Acest subiect nu a fost creat in mod restrictiv- doar pentru ortodoxe, deoarece jumatatea mea care a deschis subiectul este catolica. Consider ca trebuie ca aici la mine in ''casa'', aka la acest subiect, trebuie sa se vorbeasca in termeni eleganti cu absolut toate partile implicate.
Multumesc.

Iasmin, ma vad nevoit sa intervin pentru ca discutia a depasit in punctul asta cadrul fixat de subiect.

Din Regulament:

----------------

12. Toate mesajele intra in proprietatea lui Desprecopii.com
Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele/contributiile intra in proprietatea intelectuala a Desprecopii.com. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice alta forma de publicatie autorizata de Desprecopii.com.

17. Politica, religie, barfa mondena
Discutiile cu tema politica, religioasa sau de barfa mondena (vip-uri) sunt tolerate pe acest forum daca mesajele pastreaza decenta, politetea si bunul simt. Regulile noastre sunt:
- da politica si nu extremism
- da religie dar nu prozelitism si discriminare

----------

Notiunea de "subiectul meu", "la mine acasa" nu poate fi folosita aici in sens discriminatoriu. Ca o curtoazie, participantii la discutii pot recunoaste meritul intial al celei care a deschis un subiect. Dar asa ceva nu poate fi impus in nici un fel.

De exemplu, crestinismul nu "apartine" ortodoxiei sau catolicismului; tot asa, orice user (indiferent de pozitia religioasa) isi poate prezenta opiniile (in limitele Regulamentului) la orice subiect. A "avertiza" in general alti useri despre ce pot sau nu sa scrie la un anumit subiect este abuziv.

B.nica, te invit sa-ti exprimi liber opiniile despre subiectul discutat aici.

Beren, multumesc mult,,si cred ca ai observat ca interventia mea a fost gresit si rau interpretata,ba mai mult, a fost suprapusa/confundata,cu alte raspunsuri.
Asa cum Conchita(are ea niste resentimente fata de mine!),a amplificat tensiunea,asa cum useri mai vechi stiu(si au amintit cum s-au desfasurat disputele la SC!),am ales sa nu mai intervin ca sa nu mai fiu eu tinta care sa deturneze subiectul si sa-l strice.
Am fost de buna credinta si cine nu crede acest lucru il rog sa ignore postarile mele!
Cine se mai infierbanta,(asa ca ii vine,sau i se pare...!), trebuie sa il avertizez ca va fi autorul distrugerii acestui subiect interesant si din fericire mai echilibrat decat altele de pe SC.

Mergi la inceput