PRIETENE FARA TITLU (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Denisam spune:
Moni-da eu am facut de amindoua, nu sunt dureroase, la cele cu sanii mai mici, putin discomfort care dureaza 1 min,atata...aici se fac amindoua, nu doar eco..
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
loren@ spune:
Moni eco mamara nu e dureroasa deloc. Am facut si eu anul trecut!Mamografia e dureroasa ca iti zdrobeste sinul
Succes Ingrid sa iti iasa bune analizele. La fel si tie Denisa. Eu de curind mi-am facut PAP si HPV. Din fericire am iesit bine cu amindoua. Ma enerveaza ca, cu cit "trece vremea", trebuie sa ne cautam de toate cele
....Cartea despre care am vorbit este despre gindirea pozitiva. Mai nou asta ma preocupa!![]()
Denisam spune:
Moni- nu e strivit ci incearca sa il prinda in 2 cleme,face poza- eu zi ca e suportabil oricum si ti-am zis e chestiune de 1 min,pe linga nastere sau altele e floare la ureche...
CRIS- ma bcuur ca ai remarcat asemanarea izbitoare dintre tata si Alex, ca la cine zic nu ma crede...
Am mai pus un filmulet in drop de la innot:)
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
asteryaro spune:
Buna seara, fete dragi!
MULTUMESC mult pentru sustinere
, a fost tare reconfortant sa stiu ca va ganditi la noi.
Am ajuns acasa pe la 19, am venit pe Valea Prahovei, am trecut prin Brasov (Deea, te-as fi sunat, insa nu ne-am fi putut vedea).
Am stat in fata pana dupa Comarnic (adica 2/3 din drum) si sunt ok acum, adica fara rau de masina. Uf, ce usurare.
Razvan este bine, inca este terorizat de facut pipi, asta fiindca la el anxietatile se manifesta cu totul diferit decat la copiii tipici, dar... trece si asta. E bine, doar cu o tuse super-productiva, noroc ca nu-i frecventa. Are Zinath in continuare si Maxitrol (niste picaturi oftalmice, dar pe care le administram nazal). Intrun cuvant, suntem BINE DE TOT.
Suntem obositi (eu stoarsa efectiv si din cauza de CM
), astfel ca trecem la baita de seara si ne citim maine.
Pupam pe toata lumea.
P.S.: Denisa, cum as fi putut sa nu observ asemanarea??? Wow, dar este mai mult decat evidenta.
Gata, am plecat.
Pun cateva poze.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
DENISA si CATA mersi de raspunsuri.
CRISTINA deci ati ajuns cu bine.Trece ea si usturime aia si oboseala ta.
DENISA da si eu am remarcat ca seamana Alex cu taica-tu.
CATA asa va sa zica gandirea pozitiva te preocupa.Foarte bine.Era si pe DC ceva subiect cu tema asta,asa retin.
Am fugit la citit
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
miraklucker spune:
Cristina ma bucur ca ati scapat cu bine de toate si sunteti deja la casuta vostra.
Deea, nu mai stiu daca te-am felicitat sau nu. Iti spun inca odata cat ma bucur petnru voi. sa ai o sarcina fara probleme, o fetita
sanatoasa si la fel de frumoasa si cuminte ca Dariuta ta.
.......de vaccine. Ai grija doar cu varicela in sarcina daca nu ai avut-o, daca cumva ajunge sa o faca intre timp Daria.
Azi mi-am amintit brusc ca trebuie sa fca ceva Seline pentru tantile de la sport. si m-am dus sa i-au un magnet si ceva de lipit pe el. Si m-am gandit la tine cate lucruri sunt pe aici ..........iar eu sunt compet lipsita de imaginatie.
Ingrid multa sanatate Dianei, sa treaca repede varicela. Off pe caldura asta nu cred ca-i prea usor. Da-i fenistil picaturi. Si tie multa bafta. Du-te fa ce trebuie ca sa ai liniste.
Nu mai stiu ce si cum.........astept sa se termine prajitura sa ma bag si eu in pat. Maine ne-au invitat niste prieteni la un chef de bloc
. Eu as prefera sa-mi termin treaba ca nu mai stiu unde sa alerg si sa pun mana, dar in definitiv tot plecam duminica dupa masa cu sau fara treaba terminata![]()
Aaaa, Moni la tine am o intrebare
. voi ati fost acum la FElix. Se gaseste cazare fara sa facem rezervare in prealabil?. Acolo loco?? In principiu vrem sa ne oprim acolo pentru 1-2 zile. 3-4 camere. Pentru tot poporul
sora-mea zice ca poate e chiar mai bine decat sa caute pe net ceva. Cica e prea lung drumul pana la Baia Mare sa-l facem dintr-un foc.
monica70 spune:
MIRA in mod sigur se gaseste cazare in Felix ca-s o gramada de pensiuni faine si e ... criza. In cel mai rau caz sunt si o gramada de hoteluri,unele renovate si cu mai multe stele.Chiar la sosea am ochit o pensiune care arata ca un camping,dar nu-s corturi, ci doar casute sau mini-vile sau cum sa le zic,dragute foc,vopsite multicolor.Au si loc de joaca si piscina inauntru,ca e ingradita zona.Si parcare evident.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Noi prin casa, afara e nor de ploaie, ca de obicei.
Ingrid, sanatate multa Dianei. Pe Razvan l-a ajutat mult mixtura mentolata rece. I-am tamponat bubitele permanent, astfel ca n-a avut mancarimi absolut deloc.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
irinatunza spune:
Moni, iti urez si aici multa sanatate si noroc ! E bine ca esti optimista. Ca intotdeauna de altfel.
Ceva noutati avem si noi. Din toamna Sabina va merge la gradinita la care anul trecut se percepea spaga de 500 de ron. Ce-i drept , si anul asta se percepe spaga.... numai ca anul acesta spaga e de 200 de euro. Numai ca noi am reusit sa intram fara sa dam nici macar o floare. Nu stiu prin ce minune ne-a acceptat dosarul, cert e ca si Sabina era pe lista de admisi. Amuzant cumva e ca a fost admisa inca la o gradinitza. Asa ca am avut de unde alege. Am ales-o pe cea cu program prelungit si mai aproape de casa.
Intre timp merge la dansuri unde ii place foarte mult. Din toamna la aceeasi sala vor incepe si cursuri de balet asa ca va merge si la cele de balet. Sper sa-i placa la gradinitza si sa fie ok cu bolile, in sensul sa nu "culeaga" toti virusii si microbii.
Deocamdata stam mult pe-afara, mai si citim cite ceva.
Ma biziie la cap ca vrea un fratior si o surioara. Daca s-ar putea sa-i scot miine din burtica ar fi extrem de fericita.
Va las ca ma cheama la citit. Adevarul ca ma dispera de multe ori. Nu face absolut nimik de una singura, tre sa fiu un izvor nesecat de chef de joaca , citit, plimbat etc.
Va pup !
asteryaro spune:
Buna seara.
Dar ce liniste...
Eu am mai gatat de calcat niste camasi ale sotului, ma bag la un dus, hranesc copilul si poate iesim la o plimbarica mica cu masina.
Razvan e bine, putzulica este inca umflata dar trece, ii tin in continuare comprese cu Rivanol. Bine ca macar nu-l mai ustura.
Azi mi-a "cantat" la "pian" (keyboard-ul cumparat in iarna). Este pt. prima data cand mi-l cere, ascuns fiind intrun sertar. Mi-a cantat "de dragoste", deci cavalerul meu o fi vreun romantic.
In rest... asteptam concediul.
Eu vizionez Seria 4 de la "Desperate Housewives", care-mi place la nebunie, recunosc.
Mai revin, daca mai pot.
Irina, ai fost super tare cu spaga perceputa, pe bune. Ma bucur ca ati reusit sa intrati fara spaga. Din nefericire, asa merg (uneori) lucrurile in tara asta.
See u.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)