Sezatoarea canadiana (181)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mikiion nu plictisesti! Cine nu vrea sa citeasca, da scroll down...

Pentru hotel, incearca pe priceline.com

Succes la mutat!

Hai sa vedem cine mai vine pe 4 iunie la intalnire: Diana2007, Doloress, Ione81, Podeanu, pitilache, Simonna... cine a mai zis si am uitat? Zavalita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Succes la mutat!

Hai sa vedem cine mai vine pe 4 iunie la intalnire: Diana2007, Doloress, Ione81, Podeanu, pitilache, Simonna... cine a mai zis si am uitat? Zavalita?

Vin si eu cu soimita mica, ma aduce Dana . Cam pana la ce ora dureaza distractia?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ROXANA - pe Amazon scrie ca livreaza pantofi daca alegi expedited shipping sau priority. Uitandu-ma insa la cateva modele, am vazut mentiunea ca livreaza doar US. Nu stiu daca e gresit la shipping rates sau daca nu am gasit eu pantoful potrivit. Daca nu, avem si noi o rezerva de destinatie la Boston
Eu am luat foarte mult de pe ebay.uk, cred ca e cel mmai bogat ebay dintre toate, insa costurile spre Canada pot fi maricele. Spre Romania erau rezonabile ...

ICA - merci de lamurire, incep sa le descalcesc. Daca mi-ar da ei prea mult si ar trebui eu sa rambursez la impozite, ar fi mult mai mica diferenta decat sa platesc eu 4-5 luni si sa primesc banii la primavara lui 2011....

O alta problema insa e ca nici la 20-25 de dolari nu gasesc ceva cat de cat aproape. Cat am cautat pe magarderie, ba sunt numai Fatime care scriu extrem de prost, dar extrem de prost, franceza, ori hispanice care scriu aproape la fel de prost, adica tot prost de tot, ori sunt la 6 km, samd....
Asa... mai bine o tin acasa, si asa e mica tare.

MIHAELA - www.booking.com/searchresults.en.html?sid=b5e97a2b87aa7f74a3676f06a69d7dd5 checkin_monthday=10 checkin_year_month=2010-6 checkout_monthday=11 checkout_year_month=2010-6 city=-569541 class_interval=1 pr_cur_code=CAD pr_id=2 si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi ss_all=0 radius=12 class=3" target="_blank">uite
Am pus la nimereala ziua de 10 iunie.
Ce mi-a placut mie la booking.com e ca nu platesti la rezervare, ci la check in sau out. Rezervarea o poti anula fara penalitati cu maximum 48 de ore inainte. Macar mai citesti review-uri si iti faci o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Anka, eu am cerut anticipat intr-un an creditul asta de frais de garde. Da, iti dau daca ai peste 1000 de primit, insa trebuie sa stii exact nr de zile de gradinita, altfel daca primesti prea mult vei rembursa cand faci impozitul. Si este un formular care trebuie semnat de cei de la gradinita, la noi asa a fost. Stiu ca este o data limita pana la care se trimite formularul. Prime au travail - este un credit pe care il primesc cei care au venituri mici si care provin doar din salarii, e ca o incurajare sa ramana pe piata muncii.

Edit - credit anticipat ptr frais de garde se da cand ambii parinti lucreaza si/sau studiaza. Daca unul dintre ei poate fi acasa, ex - somaj, concediu parental , atunci nu te mai incadrezi ptr rambursament, anticipat sau nu.

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Am vazut "edit"-ul dupa ce am scris.
Inca o chestie pe care nu o inteleg - cica poti sa faci cerere de rambursare daca suma depaseste 1000 de dolari si daca nu ai avea dreptul la prima de travail de 500. La calcul@ide ma intreaba si de alte venituri, dar la prime de travail ramane zero, deci imi imaginez ca se calculeaza numai veniturile salariale aici. Corect? Ar insemna deci ca pentru garderie ar trebui sa depasesc o mie de dolari in cele 3,5 luni, corect?
Mi se pare incalcit, zau, trebuie sa doarma copiii ca sa ma apuc sa citesc, altfel nu inteleg nimic.

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

De anul trecut se acorda si daca esti in concediu de maternitate. Eu am primit foaia de la gradinita cu nr de zile si tariful orar, am completat o cerere si le-am trimis anul trecut pentru anul asta si primesc deja rambursarea partiala.
La voi o sa fie mai greu cred cu declararea veniturilor ca nu aveti nici un istoric aici, cum zic fetele suna mai bine la ei si te lamuresc ce-ti trebuie.
Dar chiar nu gasesti acolo in zona gradi la 7 dolari ? Intreaba in stanga si in dreapta, in parc, etc.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Anka, zici ca e mica Erika ? Eu am vazut-o tare fasneata. Victor a mers de la opt luni la gradi ca n-am avut de ales, Sonia o sa mearga de la un an, dar iti dau dreptate, decat sa mearga la o gradi dubioasa mai bine acasa.

Mai nou Sonia cand il duc pe Victor la gradi vrea sa stea cu copiii la masa, mananca si ea tacticoasa din fructul oferit de educatoare si se hlizeste la toti, e asa o figura !

Eu am platit mai bine de un an full price la gradi, s-au intors dar nu pana la 7 dolari, pentru ca e in functie de venit, de-aia tot insist ca e mai bine sa gasesti direct la 7, tot se lauda astia pe la radio ca gasesti gradinite in Montreal

Eu confirm pentru vineri la resto, vin si cu sefu' al mic ca e abonat, si vin si vinerea viitoare la teatru, abia astept !

Maine am examen, tineti-mi pumnii la consolidari si apoi pentru duminica la impozitele mortilor

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Succes la mutat!

Vin si eu cu soimita mica, ma aduce Dana . Cam pana la ce ora dureaza distractia?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Pai daca vii cu Dana, tine pana la sfarsit Adu carutul ala frumosul si o dormi acolo soimita.
Eu las bombonica acasa cu tatal ei, de cand ma duc seara la scoala il prefera pe el la ora de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Vai ANKA ce chinezarii vorbesti pt. mine acolo...incepe sa-mi para bine ca nu voi avea copil de gradi cand ajung.
Fetele zic bine, mai intreaba prin vecini, la depaneurul din colt, etc. Nu toate sunt pe net cred.
Booking.com imi place si mie, mai e varianta sa mergi direct pe pagina hotelului, daca are. Uneori sunt preturi interesante.

Voi iara mergeti la teatru...eu fac cartoane...pe 27 iunie pleaca "la caisse maritime" adica toate "les affaires" mai ramanem cu hainele din bagajele pe care le luam si ceva jucarii pt. copii, care la fel merg intr-o valiza...si ce mai lasam pe aici!
As pleca si maine...dar...

Vivement 4 août!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" tuturor copiilor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani copii mari si mici!!

ce caldura mare a tot fost... am fost si la plaja

aseara am vazut traviata! la televizor inregistrare de la scala din milano. m-am bucurat ca am vazut-o si auzit-o pe angela gheorghiu; m-au cam suparat astia de la tv ca la info despre spectacol nu au scris si numele ei
fetele mele au stat si s-au uitat vreo jumatate de ora sa vada ce face printesa si care este printul iar stephanie chiar canta si ea incet (la la la )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Da Diana, dar tu esti la studii, si daca ai copil pana in 6 ani este considerat la timp plin, deci esti eligibila. Succes la examene!

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput