Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 16
monica_80 spune:
mai fetili, daca tot v-ati adunat, iaca eu ma dau mai incolo intr-un colt de bancuta sa va fac si voua loc, ca eu de la un pahar de bere is..hac...
avem si pizze de la italica..iammmyyy
de scump Maria 13.12.2009
pozici
monis5 spune:
si pentru ca protestatara dj-ita Raluci a plecat rapusa la somn, va las un www.youtube.com/watch?v=wOr9hf7ZpKU&feature=channel" target="_blank">cantecel cantat de Iulian, inspirat de legumele floscaite din lingurita
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 MONICA80 am mai comandat inca o pizza XXL si pt tine ca fetele astea au halit-o deja Lidia |
sar'na...si promit ca nu mai ma apuc de beuturica...
de scump Maria 13.12.2009
pozici
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui monis5 si pentru ca protestatara dj-ita Raluci a plecat rapusa la somn, va las un www.youtube.com/watch?v=wOr9hf7ZpKU&feature=channel" target="_blank">cantecel cantat de Iulian, inspirat de legumele floscaite din lingurita monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Tare!!!
monis5 spune:
citat din mesajul lui crissa13 Memorie de gravida! |
asta e asa... un fel de a spune. sau nu?
lylyana.ion spune:
ce ma bucur ca e voie buna pe bancuta
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
monis, iulianul vrea sa-i ia locul lui tati
feteleee cucuieteleee, mai e pizza?
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
mamici cu pitici mici, am 2 cutii de nan 1, mai foloseste cineva?
pozicile noastre
varsta noastra
monis5 spune:
citat din mesajul lui crissa13 Monis , sa iesi din butoi, sa revii cu forte proaspete! |
nu sunt chiar in butoi... nu stiu cum sa zic, sunt intr-o damigeana
am dormit f putin zilele astea si cand sunt obosita sunt deprimata si nu ma pot ocupa ca lumea de copil, ceea ce ma deprima si mai rau.... m-am uitat si la stiri zilele astea ceea ce iar nu mi-a prins bine, mai si ploua de 2 zile....
deci n-am nimic de fapt, sunt doar usor nevrozata
mama ei de treaba, chiar ma duc sa-mi desfac o bere. reala (pana la alaptat mai e mult, mai ales daca am noroc )