Demi si Ashton
Mi se par simpatici.
Ea vrea un bebe, Ashton nu...
Oricum, bravo lor ca se iubesc in continuare.
POZE NAZDRAVAN
Raspunsuri
andacos spune:
Eu nu
stiu pe unde am citit ca el vrea sa
se casatoreasca si ea nu!
Nu pot scrie din cauza reclamei aleai la pampers!
Nu-mi place cuplul asta!Parere personala!Demi Moore a fost o actritza buna cindva,acum...
El,personal(deci repet sunt doar pareri personale si am dreptul la ele)si sub influientza unui serial in care l-am vazut ca a jucat...mi s epare cam "retardat"!Nu-mi place absolut deloc,nici ca tip ,nici ca artist!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
danamiha spune:
eu stiu ca sunt casatoriti...
http://www.people.com/people/article/0,,1090617,00.html
ADRIANKA spune:
AA, eu am o slabiciune pentru el, imi place fizic si vazandu-l in cateva filme imi place si ca actor. A plecat de jos si e bine ca nu a a ramas acolo.
Sunt www.myspace.com/ashtonkutcher" target="_blank">aici niste poze faine cu ei doi. Cautati la "pics".
Imi place mult de ei, desi initial mi se parea aiurea legatura lor. Dar se pare ca totul merge bine, nu s-a auzit de scandaluri din partea lor, se vede ca se iubesc. Ea oricum nu isi arata varsta, asa ca diferenta dintre ei nu pare asa de mare. Si daca Bruce Willis are incredere sa isi lase copiii pe mana lui inseamna ca o merita.
lilib72 spune:
Luati separat sunt draguti, impreuna nu-mi place ca si cuplu, parca ar fi din filme diferite...chiar daca ea este o femeie draguta, arata bine pentru varsta ei....tot nu-i de acolo.
lili@domnisorica daria
hobby
Alizee spune:
Dati cautare pe net cu : " ashton kutcher demi moore " si veti gasi o multime de poze cu ei.
Mie imi pare ca el este mult prea tanar pt ea, dar este alegerea lor sa fie impreuna.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.