Rugaciune colectiva - SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!!
Un bebe mic trece prin momente grele.Este baietelul unei "randunici" de-a noastra, a lui Simo27.
A fost operat ieri de hernie, operatia a reusit, insa starea lui e grava, deoarece lui bebe i s-a descoperit saptamana trecuta hepatita data de CMV. i se face tratament, insa starea lui este grava.
Va rog din suflet, aliniati-va alaturi de noi sa ne rugam impreuna pentru sanatatea lui si putere pt mamica lui. Noi, fetele de la randucnici, ne rugam in fiecare ora, la fix, fiecare cum putem, de pe unde suntem. Credem ca o rugaciune colectiva are foarte mare putere si ar putea sa-l ajute pe micul nostru Siluan.
Imi permit sa postez aici rugaciunea pusa de o randunica draga:
Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea copilului SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul SILUAN, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin
Doamne ajuta, Siluan! sa te faci repede bine si sa te intorci acasa la fratiorii tai!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Raspunsuri
mamabear spune:
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-l ajute pe micut sa treaca repede si cu bine peste aceasta incercare. Sfantul Siluan sa-i fie alaturi si sa-l ocroteasca. Multa putere si nadejde mamicii .
Am sa-l pomenesc si eu cum pot pe puiut.
Doamne ajuta!
ariel_7000 spune:
Doamne ajuta pe micul Siluan!
Lali_mete spune:
Doamne ajuta sa se faca bine micutul
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
ioanaiub spune:
Doamne ajuta!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
ariel_7000 spune:
va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de puiul mic. starea lui este mai buna, raspunde la tratament, este inca in spital, dar cum este un mic luptator, sigur va invinge boala.
Va rog, sa va mai rugati pentru el, il ajuta foarte mult.