Aspirante optimiste > 20 ani (500)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu
sa fiti sanatosi si fericiti, sa va bucurati de clipe minunate impreuna, sa aveti sanatosi si sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce faceti

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Bebelu,casatorie binecuvantata de Dumnezeu si Maica Domnului!
copil sanatos, frumos si destept!

Mergi la inceput

bebelu, cosmy ce sarbatoreste?? ca nu mai stiu

Viitoare mamica

Mergi la inceput

cosmy
va doresc sanatate si o viata frumoasa alaturi de cei dragi si multi

Viitoare mamica

Mergi la inceput

didi
fetelor, bhcg cand se face? in orice moment al zilei??

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neatza!

bebelu, la multi ani si multi copii! sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe impliniri! pup burtica!

cosmi, la multi ani si voua! am vazut ca bebelu v-a urat, ce sarbatoriti, tot casnicia?

madutza, si eu sper sa venim 2 odata cu teste pozitive. ar fi frumos!

didi, imi pare asa de rau! las ca trece si ciclul asta si prestezi mai cu spor luna asta, da? ia-te de mana cu mine si cu madutza si poate venim cu tripleti luna viitoare. cate unu de fiecare, da?

leonardo, imi pare rau ca si tu esti cu nesuferitul dupa tine,. cum am mai spus, las ca luna asta va fi norocoasa.

paula, multumim de tratatie.

roxi, sper sa vi tu cu vesti bune in capitolul asta. e pacat sa nu sarbatorim o suma rotunda cu un samburel.

lia, spor la bb! sa stii ca eu folosesc un termometru digital cu varf felxibil care l-am avut la david cand era mic.
sa va spun cum iau eu temperatura.
o iau numai pentru a vedea daca sunt gravida, nu pentru ovulatie. si anume in ultima saptaman inainte de menstruatie. o iau la orice ora din zi. este situata intre 37.1-37.4. exact in ziua in care trebuie sa vina sau cu o zi inainte, scade la 36.8-36.9 si atunci stiu ca nu e bb.
daca vrei sa monitorizezi ovulatia, trebuie sa o iei dimi inainte sa te scoli din pat, la aceeasi ora si sa-ti faci si un tabel, ca sa poti face un patern.

angi, frumoase bancuri. sa ne mai postezi. tu in ce zi esti?

hai spuneti-mi si mie cand sa fac programarea la medic? in ce zi? ca vreau sa nu pierd si luna asta.

ce vreme urat afara. treceti la raport!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele!
la multi ani bebelu!sa fiti sanatosi , fericiti alaturi de familie si de copilasul(copilasii) care se va naste!

paula, multumim de tratatie,se apropie momentil prestarii?
roxy sa fie cu

didi, serby, leonardo, poate va fi luna viitoare cu noroc

elena, lia, aditza, nike,madutza, doula,angi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

camcris, cos minuta

scuze daca uit pe careva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

miercuri, varianta oficiala a indemnizatiei.
mai ar fi o speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata Eu m-am trezit cu fata la cearsaf si sunt intoarsa rau de tot. SI ma mai doare si capul pe deasupra (dar e tare bine sa ma plang )

Paula wow ce cafea si mic dejun . Multumesc ca ai girja de noi si ne aduci bunatati

Andreea cum trece timpul asta..... si nasterea se apropie cu pasi repezi. Sa iti fie usor in continuare si sa iti priasca prenatalul. Eu sunt in ziua.....aaaaa....nu stiu....dar inainte de ovulatie. Deci mai am vreo cateva saptamani pana la testare....

Kitzy sa treaca saptamana repede si sa fiti sanatosi.Sunt sigura ca e greu sa te desparti de fetita....poate sa vina sa te viziteze in spital??? Doresti asta???

Madutza felicitari pentru z1. Si sa vina bebele repede la mamica in burtica (ce bine e sa vezi ca cineva chiar se bucura pt z1 se mai schimba atmosfera pe aici.... )

Oanab succes la monitorizare si sa creasca foliculii mari, sanatosi si fertili

Sherbi un ca sa nu fii suparata pentru z1.

Angi ai fost tare harnicuta pentru cineva care se "plangea" ca nu mai poate de somn . GLumitele au fost super si a fost placut sa incep asa ziua, cu un zambet Sper ca nu ai fost nevoita sa te trezesti de dimineata si ca ai recuperat dupa o noapte plina.

Roxyyyyyyyy succes la dr, sper sa iti dea vesti bune Beta se face la orice ora din zi..... hmmmmmmm deci te bate gandul sa te duci la beta.....yupppyyyyy

Lia eu foloseam termometru simplu de ala din sticla cu mercur. E simplu de folosit, poti sa vezi si jumatati de grad (daca pica intre 2 liniute), nu face zgomot - deci nu imi stresam barbatu' , e ieftin si usor de curatat/sterilizat. Oricum cel mai indicat termometru pt TB este acela special care stie sa citeasca 2 cifre dupa virgula (ex 36.54) dar din pacate aia din Ro nu au auzit de asa ceva si risti sa vezi ochi holbati de nedumerire

Elenab bine ai venit la aspirante optimiste. Sa ai o sedere scurta si placuta

Nike imi pare rau ca iti este atat de greu. E bine totusi ca poti tine din nou branula Sa treaca repede si sa fiti sanatosi si tu si bebe mic si scump. Scuze ca am uitat dar tu mai ai copii sau e primul??

Bebelule la multi ani si multa fericire si sanatate Deci se lasa cu petrecere azi aici da???

Didi imi pare rau draga mea pt z1 (wow cate z1 sunt azi aici - deci asteptam 3 fete dragi sa se testeze luna viitoare cam in acelasi timp )

Aditza pune si tu la semnatura saptamana de sarcina ca sa stim unde esti. burtica

Leonardo si sper ca noul tratament va da rezultatele dorite

Asa cred ca nu am uitat pe nimeni. Am deschis "raspunde la subiect" intr-o fereastra noua si am raspuns in timp ce citeam, ca sa nu uit. Ca voi se pare ati asteptat sa plec eu de langa calculator ca sa apareti pe aici si sa va apucati de vorbit.... Lasa lasa
Sa aveti o saptamana minunata

Andreea

MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput