vreau copil

vreau copil | Autor: ghinionista

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca acest msj poate fi vizualizat, fiind noua in acest forum si un pic nepriceputa in ale it/ului.
De peste 10 ani incerc sa am un copil, am trecut prin multe, inclusiv prin cabinetele unor sarlatani, am in spate un fiv nereusit si un fet esuat si o doza de optimism scazuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Eu zic sa nu disperi, incearca sa gasesti un dr care are rabdare si este in stare sa se ocupe de tine asa cum tb. Mult succes in indeplinirea visului.

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoset spune:

Sunt intr-o situatie asemanatoare,cu exceptia fiv ,pe care nu l-am incercat inca.Te sfatuiesc sa gandesti pozitiv si sa cauti un medic bun.Eu merg la Polisano Sibiu, la dr.Chicea.Sambata trecuta mi-a facut HSG si de luna viitoare incep stimularea.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinionista spune:

Cred ca am ajuns pe mana unui doctor bun/ cezara bucur, dar se tin lant de mine ghinioanele> o infectie, apoi un fibrom, plecarea doamnei doctor in concediu, lipsa banilor etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoset spune:

Lipsa banilor nu-l putem numi ghinion.E perioada de criza,putini mai au bani acum.Iar fibromul bine ca l-ai descoperit la timp.Vai HSG ul meu a fost groaznic.M-am pregatit psihic cateva luni pentru el.Bine ca am scapat...deocamdata.
Pentru dosar Fiv gratuit nu te incadrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinionista spune:

Imi pare rau ca numai seara pot citi mesajele de la voi, dar asta e situatia. Cu toate ca dna doctor mi/a descoperit fibromul chiar in ziua a 2 a de monitorizare, cand ma pregateam pentru fiv, inainte de inceperea protocolului scurt, nu a zis daca are sau nu vreo influenta asupra fivului. Abia apoi am citit din msj ca acesta ar putea fi cauza pt care nu ar avea loc nidatia. Nu stiu cum sa procedez: trebuie operat sau incep a doua procedura fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza10 spune:

Fetelor,salutari!

Ma intereseaza si pe mine ce presupune acest HSG,descris in detaliu(am citit ceva informativ,dar nu cu lux de amanunte) si la fel si in cazul FIV-ului si cand sunt necesare aceste teste?

Shoset- ai spus ceva legat de un dosar Fiv gratuit?Mai multe detalii, te rog....

Astept vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancaella spune:

buna fetelor
si eu vreau copil... si ne-am propus anul acesta sa incercam ce se poate - o sa incepem cu inseminare.
Faza e ca.. tot cu mici ghinioane - de fapt evenimente fericite, dar intirzie planurile - nunti, botezuri care nu le putem evita...
Oricum imi propun sa lupt sa nu am sa mai las timpul sa treaca - am 35 ani - deci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bine ati venit pe forum.
subiectul aspirantelor optimiste este dedicat celor care asteapta, de mai mult sau mai putin timp, un bebelus: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152450
va rog sa postati in cadrul lui. sau aveti la dispozitie sectiunea despre FIV: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=95
succes tuturor,

Roxana

Mergi la inceput