M-a calcat masina! Am nevoie de un camin!

M-a calcat masina! Am nevoie de un camin! | Autor: AnaGN

Link direct la acest mesaj

sunt super frumos!

Acum doua saptamani m-a calcat masina si m-am aciuiat intr-o curte. Stiam ca acolo sunt iubitori de animale! M-au gasit si m-au dus la veterinar. Mi-au facut radiografie si au vazut ca am coada facuta praf, un sold putin fisurat si un pic botul lovit (si deci fisurat).

Pentru ca stau intr-o casa mica cu doua pisici nu m-au putut lua in casa, dar ma tin intr-o cusca de transport in care ma simt foarte, foarte protejat.

M-au dus in fiecare zi la veterinar, mi-au facut injectii, antibiotic, perfuzii, multivitamine, si ce or mai fi fost in seringile alea. Dupa vreo saptamana m-am mai inzdravenit si m-au operat --- mi-au taiat coada… ca era praf, rana, rupta, imi ieseau nervii din ea, nu o mai simteam. Daca s-ar fi vindecat vreodata, nu m-as mai fi putut folosi de ea. Doar o taram dupa mine si m-ar fi incurcat. Pentru ca tot m-au anesteziat s-au gandit sa ma si sterilizeze. Dr Gabi de la SOS Vet spune ca poate am vreun anisor, nu stiu nici eu sigur, ca nu m-a interesant pana acum.

Daca tot l-am pomenit, vreau sa ii multumesc lu’ domnu’ Doctor ca a avut grija de mine. Foarte iubitor. Maine ma duc in control sa ma vada.

Acum sunt bine, stau tot in cutie, mananc muuuult, orez cu diverse chestii, sa fac blanita frumoasa si sa ma ingras. Totusi, mi-e cam incomod in cutia asta, mai fac pe mine, trebuie sa ma spele. Au grija de mine si nu stau niciodata murdar.

Ieri am incerat sa fug #61514; dar inca nu merg foarte bine si oricum nu stiu daca mai pot sa m catar ca sa ma apar de caini si de alte animale, cum ar fi masinile … nu ma impac cu masinile….

Cei care m-au salvat si care au si au avut grija de mine, au platit tot, nu pot sa ma tina…. In doua saptamani pleaca din tara….pentru ceva timp. Au si ei alte animale, deci e cam complicat….

IMI TREBUIE UN CAMIN!

Sunt cuminte, mananc orice, sunt tandru, nu fac scandal la baie (m-au spalat in cada si m-au uscat cu foenul – partea cu uscatul nu m-a prea incantat, dar in rest nu am zis nimic).

Sunt sterilizat, deparazitat intern/extern, vaccinat.

Cu regret trebuie sa spun ca daca nu vom gasi pe cineva care sa il vrea vom fi nevoiti sa ii dam drumul pe garduri din nou peste maxim zece zile, pentru ca plecam si nu are cine sa vina sa aiba grija de el. In plus, nu isi poate duce viata in cutia de transport. Unde stam sunt destui de multi caini, nu cred ca are cum sa fie bine singur, mai ales ca nu stiu daca se poate catara. Ar fi pacat sa moara dupa ce ne-am chinuit atata sa il salvam.

Ps - nu stiu vreun adapost in Bucuresti unde ar putea sa aiba grija de el.... cand l-am gasit am sunat in disperare la ambulante veterinare si am fost tratati f prost.... si ne-am descurcat noi sa il ducem la vet

Pm si va sunam noi.

Nu stiu sa adaug poze pe forum. E superb. Are un cap mortal si dupa ce se mai ingrasa o sa arate sublim!

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Revin cu un mesaj....

ar putea sa il ia cineva macar temporar? pentru o luna?

asa, a foster family pana isi revine cu soldul?

O sa am grija sa nu ii lipseasca nimic. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Imi pare tare rau! A avut noroc ca a gasit o familie asa iubitoare.
Poti pune poze intr-un album - picasa sau webshots si pui link-ul aici.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput