Cum filmez bona?
Buna!
Am mari dubii cu bona actuala a micutului nostru.
Asa ca m-am hotarat sa o schimb, dar as vrea ca inainte de asta sa o si filmez.
Am incercat cu camera video insa nu are suficenta autonimie si pana se scoala copilul se si termina bateria.
As vrea sa pun camera de luat vederi (eventual ascunsa) si sa inregistreze imaginile pe care eu sa le vad ulterior cand ajung acasa, sau (ma gandesc ca varianta asta e mai scumpa) sa vad pe internet ce inregistreaza camera.
Dati-mi si mie idei la cine sa apelez in acest sens si ce trebuie exact sa cumpar. Eu singura nu am reusit sa ma lamuresc de pe internet.
Merci mult!
Miri2007
Raspunsuri
espiritu spune:
cauta o firma care se ocupa cu sisteme de supraveghere sau poti instala un web cam undeva si poti lasa pc-ul deschis.
singura chestie la webcam este ca trebuie un programel care sa faca o compresie la filmare.altefl dupa o ora ai hdd-ul plin ochi.
varianta webcam e cea mai ieftina.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Burtocika spune:
Cel mai simplu si ieftin este sa folosesti un reportofon digital.
Eu am luat unul de pe Okazii cu 70 ron, are autonomie 10 ore la "high fidelity" si vreo 30 la calitate mai slaba, iar bateria m-a tinut vreo 2 zile, timp in care a inregistrat 20 de ore in mod continuu.
L-am pus intr-un loc inalt unde nu se vedea (e micut, cat un telefon mobil, si plat, si nu face zgomot cand inregistreaza) si a inregistrat tot ce s-a intamplat in sufragerie foarte clar, in bucatarie si dormitor mai putin clar, dar suficient ca sa-mi dau seama.
Crede-ma, o zi de inregistrare a fost absolut suficienta ca sa ma lamuresc, a doua zi a fost doar pentru verificare, dupa care i-am dat papucii bonei. E o solutie mult mai simpla si mai ieftina, e mai obositor sa stai si sa asculti pe urma 10 ore de inregistrare, ca dureaza in timp real ... dar poti da pe forward si te opresti numai cand auzi pasajele vorbite. Noi am avut ore intregi de liniste, pt ca bona se uita la TV, intrerupte de rugamintea copilului de a se juca cu el Bine ca n-a fost mai rau !
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...