Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
ei...ia auzi bre da de cand obligam noi lumea sa intre doar cand e vesela???
Vino si varsa tot, ca aici suntem toate! si nu strica nimeni cheful la nimeni, daca noi nu ne intelegem si nu ne ascultam, apoi cine???
Hai, cu suparari sau fara te vrem aici, nteles????Doo vorbe de zici de voi, si te ascultam ..si tu ai fost alaturi de noi!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

esti o draguta ,ca de obicei...sa stii,ca postarile tale imi inveselesc ziua...apropo,am admirat-o o Rechinasa tare dulceeee..cum dadea ea din fundic....a fost senzationala!! Ai o copila tare reusita!!

despre noi..ce sa zic...unul din motivele pt care am o stare asa mai proasta (cel mai important,de fapt)e ca David mi-a racit din nou ..e mofturos la mancare (cu zile si zile ,de altfel)...nu prea vrea sa pape laptic...s-a constipat de ieri ( am plans alaturi de el ,cand am vazut ca se chinuie bietu'..efectiv,nu reusea sa faca desi se vedea clar ca e la iesire,scz detaliile)...dintii astia nu vor sa iasa..e mai marait,mai mamos..se cere in brate (asa frumos intinde mainile)...am impresia ca gresesc pe undeva si nu stiu pe unde...si uite asa trece ziua...

uite,de exemplu ...aseara a mancat pe la 8.30 vreo 120 ml de lapte ..dupa baita ,aproape nimic...s-a trezit abia pe la 8 si ceva (eu care ma gandeam ,ca se va trezi undeva spre dimineata)...a mancat vreo 80 ml...si gata,pauza...baga tot in gura,mai putin bibe...i-am pus lapticu'in bol,sa vedem daca nu mancanca cu lingurita...no chance...iar la un moment dat ,pana sa-mi iau cana de cafea l-a varsat si plescaia cu manutele in el....era asa scump,ca nu m-am putut supara pe el..si oricum ,a fost greseala mea ...ca l-am lasat pe tavita lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

sarbatoritilor zilei!

Diana - chiar ma intrebam pe unde esti... si tu te-ai pierdut printre trebusoare?

Andre - ce faza cu cartea! dar cred ca toate avem goluri de astea de memorie inca. Eu am observat ca parca mi-am revenit, nu mai uit chiar asa tragic, dar tot mai am pana sa functionez full.

Ionela - cred ca fix musafiri asteptai ieri.. macar au sunat inainte?

Miany - va pupam si pe tine si pe Davidelul si te asteptam oricand ai chef sa intri

Dozz - ai dreptate cu bebelusii pe care nu-i deranjeaza sa primeasca aceeasi papa vreme mai lunga. Asta cu "plictiseala" e tot in mintea noastra. Eu pt variatie, amestec in cantitati diferite de la o zi la alta tot aceleasi 3 chestii. O sa-i mai introduc mai incolo alte chestii.
Multumim de cinste

Carla - nu stiu ce sa zic, mie mi se pare f mic copilasul... daca nu merge si nu merge, ia cateva zile pauca si incepi din nou mai apoi.

Ali - cred ca la inceput apar fie scaune mai tari, fie mai moi, pana incepe organismul sa inteleaga cum trebuie sa functioneze cu tot ce bagam nou in el...
Daca incepi cu ceva nou, ii dai f putin ca sa nu aiba ceva reactii si apoi ii dai mai mult in zilele urmatoare. Daca stii ca marul merge, ii pui alaturi 2-3 lingurite de para, maine mai mult etc. Eu nu i-as da din prima o para intreaga... adica daca are vreo reactie negativa... una e sa o aiba de la o lingurita, alta de la un fruct intreg. Parerea mea
(eu i-am dat para curatata de coaja si coapta in cuptor)

Licurici - spor la inventat tarc eu nu-i iau, cel putin asa zic acum, dar as vrea sa stau cu el sa ma joc si cand nu, sa misune si el colo-colo....
Imi pare rau de telefonul tau. uite un de incurajare.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Diana - tinem pumnii sa iasa totul brici. si pe Teo cu gurita minuscula

Coque deci tu esti the dictionary keeper

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Ar mai fi aia cu... pla..pardon painea uscata. De la cine e?

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Licurix hai ca iti trimit io niste cartofi dulci. Serios. Baga o adresa. Sper sa ajung in weekend pe undeva si te anunt.
Dar nu iti face sperante ca o sa lesine rechinasa de placere.

Asadar: Dictionar de expresii patentate:

a pupa fara exceptie: inventator: Lalu - un fel de ;nu am timp sa nominalizez; hai ca-mi sunteti simpatice.
parerea mea/Pam-Pam: inventator:Dragonitza(sper sa nu cred ca gresesc )- un fel de nu dati cu rosii; oops, intru pe teren minat; stiu ca nu e parere unanima, dar na; zic si eu.
G.F.W.Y.A- good night fulgulosime, wherever you are - inventator Licurici: un fel de pup fara exceptie, Fulgusori din toate colturile, uniti-va.
Frapucine, capucine/de la malul marii/ de la Cluj:inventator: Andre?-aka cafea in branula/perfuzie cu cafea; neatza; hai, trezirea ca pe mine m-a trezit copilu' de la 6.
a inhala aburi de cachi- inventator: Flavours aka SOS, fulgusor bolnavior; diversificarea moarte n-are.

Ce-ar mai fi?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna dimineata,

Incep prin a va spune ca abia mai reusesc sa citesc...si imi pare tare rau caci multe lucruri bune sunt convinsa ca-mi scapa.

In dimineata asta sunt tare bucuroasa ...m-am diversificat cu avocado ,(multumesc monis pt link http://floridecires7.blogspot.com/2009/12/invata-sa-desfaci-un-avocado.html), am facut reteta cu av. si iaurt...e geniala.Astept sa -i dau di Ilincai,i-am amestecat banana cu avocado...sper sa-i placa,eu clar sunt fan.
In rest si eu sunt tare suparata ca vor sa scada indemnizatia ...niste tampiti.

Dozz: cred ca si bebeii se plictisesc de aceleasi gusturi,am mai povestit ca Ili s-a plictisit de supa dupa 1 luna si acum ii fac separat legumele...cel mai mult ii place cartoful amestecat cu dovlecelul.
Si eu am scos pastarnacul(multumesc pt informatie) si ma pregatesc sa-i cumpar cartof dulce.Cum e la gust cartoful dulce,eu habar n-am,bineinteles?

Diana:succes cu diversificarea!Rochita facuta de tine m-a lasat cu gura cascata, te pricepi, nu gluma!

Ionelamaria:La multe lunite.....azi faceti 6 luni,ca si noi! uau ce repede trece timpul!
La multe lunite tuturor puilor si sa cresteti mari si sanatosi!

va pup pe toate si va ofer o din tot sufletul

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

aaa..mi-am amintit ca voiam sa-i multumesc lui Coque pt. pontul cu crema de protectie solara...

si apropo de achizitii "materiale',ce fel de umbreluta pt.carut imi recomandati...ca nu as arunca banii pe fereastra,in conditiile actuale...si cam pe unde se incadreaza ca pret..

va si va multu anticipat ptr. raspunsuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

'Neata
Offff, noi ne-am trezit cu nasucul infundat si cu mucuti. Am curatat-o eu, dar parca tot resptira mai greu. Oare ce sa fac? Sa o sun pe doctorita? Ce ma sfatuiti?
Am citit la voi (parca Laurairina) ca pot dura pana la 2 saptamani?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Neata Padi, pacat de mucuti, dar curaj, ca nu e asa de rau! Va trebui sa ii pui mai des in nas apa de mare (Humex sau Rhinomer sau alte produse similare) sau ser fiziologic (unele fete au observat ca serul nu e asa bun, ca usuca mucoasa) si sa tragi mucii cu pompita cand o deranjeaza tare si nu poate respira / manca / dormi. In rest, pompatul excesiv am invatat aici ca face mai mult rau. Rabdare multa ca vor dura 10-14 zile, dar primele 2-3 sunt mai nasoale. Sper ca te-am sfatuit bine si sa functioneze procedura asta si la voi. Atata timp cat nu face febra, nu cred ca trebuie intervenit cu altceva.
Sigur va intra si Diana cu sfaturi mai avizate!

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Laurairina, multumesc pentru raspuns. I-am curatat si eu nasucul cu batista bebelusului. Eu, de obicei, folosesc ser fiziologic. Nu siu de ce, parca asa mi-a recomndat la inceput doctorita... Mai foloseste cineva?
Acum doarme. Temperatura nu are (o sa i-o iau din nou cand se trezeste). Vad cum este dupa ce se trezeste, si daca nu mi se pare ok am sa o sun pe doctorita.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetele care vreti tarc si aveti loc de el in casa, asta imi pare marisor si neingraditor (in fine, pe cat se poate): http://www.amazon.de/dp/B002L28YMG/ref=pe_36491_20114721_pe_epc_d6
http://www.amazon.de/dp/B001LXK6S6/ref=pe_36491_20114721_pe_epc_d7

Nu stiu daca il trimit astia incoace, dar ideea e de retinut, am mai vazut chestii dinastea pe la Practiker parca poate merg adaptate, sau la vreun tamplar...

Coque, baga-ma si pe mine acolo cu patul conjugal.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Padi, eu is aia care ii las in pace mucisorii, si numai daca o impiedica sa suga sau sa doarma intervin. Merge si cu ser fiziologic, tot apa cu sare ca si apa de mare. Aspiratul cat mai rar si cat mai finut sa nu-i iriti mucoasa. Ar mai fi solutii gen colargol, vibrocil (asta mie nu-mi place), ser efedrinat etc, eu una prefer sa ma abtin deocamdata de la ele.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput