Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Buna ziua!
Fetelor am si eu o nelamurire.Maria mananca la pranz cam 200 gr de papica(stiu ca sunt 200 pt ca ii pregatesc la un minirobotel de la primii pasi care e gradat) apoi ii dau o gura de apa si apoi papa mandra mea tatzi de zici ca nici nu a pus gura pe mancare inainte!!!pai asa sigur nu o sa renunte la tatzi!voua vi s-a intamplat asa?
multumesc anticipat pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Si inca ceva,cine poate modifica in listutza,Maria este nascuta pe 1.11.2009,nu 1.12. multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza_24

Buna ziua!
Fetelor am si eu o nelamurire.Maria mananca la pranz cam 200 gr de papica(stiu ca sunt 200 pt ca ii pregatesc la un minirobotel de la primii pasi care e gradat) apoi ii dau o gura de apa si apoi papa mandra mea tatzi de zici ca nici nu a pus gura pe mancare inainte!!!pai asa sigur nu o sa renunte la tatzi!voua vi s-a intamplat asa?
multumesc anticipat pt raspuns

mamica de printesa MARIA

ei stiu mai bine ce-si doresc, isi iau cat le trebe , poate ar trebui sa-i dai mai putin sa pape, sa nu uitam ca in primul an laptele e de baza indiferent de care este, si referitor la apa eu zic sa renunti, ii dai tztitzi este cea mai buna "apa"

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

va invit si eu la si va pregatesc virtual ce vreti voi.
ma bucur ca am hotarat sa fac un bebe.au trecut 6 luni minunate.sa fii mama cred ca e cel mai frumos lucru.e prima data cand ma simt complet implinita.spre deosebire de alte mamici am avut un copil cuminte.nu am pierdut noptile,nu am stat toata ziua cu el in brate si nu mi-a plans fara moiv.pot sa spun ca am fost norocoasa.ma uit la el si nu imi vine sa cred ca eu si dan am conceput aceasta minune mica.e comoara mea cea mai de pret.cand sunt trista doar ma uit la el si cu un zambet imi trece totul.merita sa iti sacrifici silueta si profesia pentru a avea un copil.dupa ce am piedut o sarcina acum 4 ani nu am mai ramas insarcinata si imi pierdusem speranta.anul trecut a aparut el.micutul meu.parca nu ne venea sa credem ca in sfarsit vom fi parinti.un copil parca te intregeste.te uiti la el si vezi cum evolueaza ,fiecare gest te face sa il iubesti mai mult.nu concepi viata fara el si vrei sa ii oferi numai bucurii.
ma bucur ca e sanatos si ca imi bucura viata.
vroiam sa va impartasesc si voua ce simt.
multumim pentru urari.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mniassa

La multe lunite fulgusorilor aniversati zilele acestea!Sa fiti papaciosi ,sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani dragele noastre Mitzi si Dymomo!!!! Sa vi se intample numai lucruri frumoase in viata ,sa fiti sanatoase ,iubite si fericite!

La multi ani Mario Dominic!!!

Noi suntem maraiti rau ,nu mai pot sta acum .Fug si sper sa revin curand.
fetele

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

moamaaa ,am inceput mesajul ala de pe la 9 dimineata si am ajuns sa-l postez la 14.26 ...cred ca asta spune tot despre timpul meu liber.

luni de dimi voi merge la medic sa imi dea un program de kineto si fizioterapie si apoi ma apuc de treaba.
mi-e cam fricussa ,dar nu prea am de ales.

am reusit de ieri sa nu mai umblu cu mana legata de gat ,azi m-am spalat pe cap si cu mana asta dar e la fel de intepenita

of,iar tre sa fug
sunt singura cu amandoi ,iar pe Iustin il termina gingiutele
sper sa revin

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hello, gagix!!

Intru nerecuperata, da nu mai apuc, ca tre sa ma sulemenesc pt cea nunta de diseara..

Sa urez fetilor noastre:

Dymomo
Mitzi

si pui mic Mario de Mihamora

si...............am facut rost de cartofii aia dulci si minunati, l-am fugarit pe al meu la Cta, a luat de la Kaufland....dar...............partea proasta e ca matza din dotare tot sclifosita este , abia de a lins 3 lingurite, strecurate strategic printre buzitele semiinchise. O sa o diversific cu legume la sf asteapta

No..m-am plans ..acu o tai la pregateli, intru maine sa recuperez!!
Pupici si beute strasnice in cinstea sarbatoritelor si sarbatoritului mic, sa rasturnati bancuta diseara , dah??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

FETELEEEEAvem un zimtisor! Acum se explica urletele ultimelor 2 nopti... Uff Sunt f fericita, las de baut la toate fetele, eu beau ceai de fructe cu gheata,va las si voua.A, si inghetata la discretieCea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

am revenit...

am avut zi grea...

monis, week end u asta am liber...nici o nunta...mai am una sapt viitoare...cu privire la soacra....momentan am scos acest cuvant din vocabularul meu

cory_b...felicitari pentru dintisor!

Lylyana...ciorba e cu costita si tarhon. mai am numai jumatate din ea

LMA sarbatoritilor zilei

Noi azi am facut curatenie prin curte si sotul a spalat covoarele iar acum, stam in casa ca a inceput ploaia...

WE placut evribadi~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Am uitat cu nesimtire Dy, Mitzi Sa ne traiti in fericire muuuuuuuuulta multi multi ani! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput