Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Rise and shine fulgurosime!

Bineinteles ca am trimis un mesaj fara sa fiu logataaaa

Am avut o noapte linistita cu doar 1 trezire. Ma enerveaza vremea asta..asa m-as fi plimbat astazi...

La Multi Ani Geo de Tina si Dymomo si Mitzi!!!! Petrecere frumoasa!!

Fug la o tzitzi mica si apoi sa ma dragalesc cu piciulina mea.

Pup!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata

De pe blogul Laviniei Sandru

"Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim"

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ne prezentam cu croissante si frapucine, ca doar e week end, ne putem destrabala putin. La noi nu stiu ce se intampla, nu stiu daca mai exista colici la 5 luni jumate, dar ne petrecem serile printre urlete, chirceli si dat din picioruse, azi incepem sa selectam hrana prin eliminare, adica azi primeste numai morcovi, maine numai mere, ca sa ma prind what's wrong. Va pupam, week end usor la fulgulime Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Servus FUlgosime si mamici de fulgusori!

Imi pare rau ca nu m-am trezit devreme sa va las cafeaua...dar cu Raresul adormit la 2...am cdedat si am dormit pana spre ora 8 jumate...toti trei...

Apoi am inceput cu rutina de dimineata...am adormit din nou cupilul...si am pus de o ciorba! VA pup pe toate...revin ca ma striga sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Buna dimineata si de la noi! Multumim de capucine, Andre.

Andre, cum colicile sunt asociate si cu probleme, disconfort legate de tractul digestiv, eu cred ca e posibil. Mult succes la investigatii, cred ca sa o luati pas cu pas si aliment cu aliment e o idee buna. Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna dimineata si de la Cluj

LA MULTI ANI SARBATORITILOR SI FULGUSORILOR DE AZI!

Ne auzim pe maine azi trebuie sa mergem la nunta, nu stiu cat o sa stam ca Mihai e marait si il lasam cu bunica.

Va si un sf de saptamana cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DozzAndre, cum colicile sunt asociate si cu probleme, disconfort legate de tractul digestiv, eu cred ca e posibil. Mult succes la investigatii, cred ca sa o luati pas cu pas si aliment cu aliment e o idee buna. Va tin pumnii!
Multumesc Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

De o saptamana ma chinui sa va zic Neata...si tot dupa 12 apuc sa intru..asa ca va zic azi pt toata saptaman Neatzaaaaaaa!!!
Nu stiu de ce dar nu ot adormi noaptea inainte de 1..ma pun in pat e la 22-23 si ma foiesc pana pe la 1
Astia au anuntat ploi in weekend dar azi mi se pare ca e mai senin ca toata saptamana.
La multi ani Dymomo& Mytzisa fiti sanatoase, si sa aveti copii cuminti!
Diana sper sa iasa faina petrecerea sa ii surprinzi pe copii si sa se distreze maxim.
Va pupik pe toate si fug la treaba. Weekend fain.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

In sfarsit o noapte mai linistita, fata de precedentele , cu doar 3 treziri la 2, 4 si 5 jumate, definitiv la 8.15.

George de mami Tina

Raluci, multu pt info

Andre, succes in descoperirea problemei. (cand ai timp imi trimiti si mie un pm cu beibicucu ala? stiu ca m-am trezit tarziu, tot nehotarati suntem daca sa luam ori ba, mai ales ca scade si indemnizatia . pup anticipat )

Lavi, ce ciorbita faci?

Ali, petrecere frumoasa la nunta

Many, hai cu vestile bune!!!

madam K, pe unde umblii? s-a stricat si calculiciu 2?

azi se pare ca stam in casa , vedem cum evolueaza vremea...

pupilici fara exceptie (Lalu )

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neataaaa

crosetez o bluzita cu multe raspunsuri dar pana atunci am si eu o intrebare - cine ma desluseste:

de ce trebuie introdusa branza de vaci asa de devreme? adica, ma gandesc eu, in cazul copiilor alaptati, ce beneficii poate avea branza aia?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput