Cum stati cu ... liliacul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Aveti liliac in casa? Va place mireasma lui?
Acum cativa ani am avut o lunga si frumoasa conversatie cu toatele despre faptul ca ... mergem la furat liliac. Sunt fericita sa va spun ca azi am reusit sa culeg un brat mare de liliac de la mine din curte ... deci am renuntat in acest an la ... furtul de liliac din alte gradini de margine :))

Deci cum stati cu liliacul? Mergeti la furat de liliac? asa o ramurica doua?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Eu iubesc liliacul. Acum 5 ani am primit de la sotul meu, la aniversarea noastra (deci, acum 5 ani si 4 zile ) un liliac. Nici eu nu aduc in casa, il las afara e asa de frumos si perfect, imi pare rau sa-l rup.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am o matusa care locuieste in Israel. A fost acasa acum o luna si stiti cu ce-a plecat in bagaj? Cu o creanga de liliac cu tot cu radacina, un pui de fapt, pe care sa-l planteze acolo, in gradina ei! A mai incercat si acum 2 ani, dar nu s-a prins.
Si eu ador mirosul de liliac!

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mai grav decat sa nu se prinda liliacul, ar fi sa o prinda pe ea cu liliacul la aeroport; serios, astea trebuiesc declarate, fructe, animale, plante, produse alimentare. Eu stiu pe cineva care, gravida fiind a adus cu ea 3 mere cand s-a intors din Anglia si in aeroport in Toronto au zis ca ori le mananca pe loc, ori i le confisca.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am o matusa care locuieste in Israel. A fost acasa acum o luna si stiti cu ce-a plecat in bagaj? Cu o creanga de liliac cu tot cu radacina, un pui de fapt, pe care sa-l planteze acolo, in gradina ei! A mai incercat si acum 2 ani, dar nu s-a prins.
Si eu ador mirosul de liliac!

Lora, mami de Iustina si 24+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mai grav decat sa nu se prinda liliacul, ar fi sa o prinda pe ea cu liliacul la aeroport; serios, astea trebuiesc declarate, fructe, animale, plante, produse alimentare. Eu stiu pe cineva care, gravida fiind a adus cu ea 3 mere cand s-a intors din Anglia si in aeroport in Toronto au zis ca ori le mananca pe loc, ori i le confisca.

_

A avut ghinion cunostinta ta. Liliacul l-a dus chiar la vedere, ca doar nu era sa-l bage in geamantan si nu a intrebat-o nimeni ce-i cu el. Si nu e prima data cand duce fel de fel de copacei sau rasaduri cu ea.

Lora, mami de Iustina si 25+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mi-a inflorit liliacul, e tare frumos:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2517567530103639187kHKUDS

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

mi-a inflorit liliacul, e tare frumos:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2517567530103639187kHKUDS

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

fooooooooooarte frumos! mmmmmm frumos "coltisor" verde ai langa casa...
eu una n-am mai fost acasa la mama mea, unde ma "laudam" ca ajung pentru ca s-au tot sucit planurile cu inscrierile la gradinita pentru fetita mea, asa incat anul asta nu m-am imbatat cu mirosul de liliac! dar ma bucur sa il vad la voi in poze....

aaa, si Mirela, nu ne-ai mai pus nici tu poza cu vaza ta de liliac... ai mai pozat ori nu? daca da, asteptam aici o poza mare cat toata pagina, sa imprastie mult parfum!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

De cand am gradina, nu mai obisnuiesc sa rup flori sau sa cumpar flori rupte. Am in gradina o multime in mediul lor natural. Obisnuiesc, in schimb, cand ma duc in vizite le cunoscuti sau prieteni care nu au gradini cu flori, sa rup cateva flori din gradina mea si sa le duc.

Mergi la inceput