Semnal telefon

Semnal telefon | Autor: copiloi

Link direct la acest mesaj

Sun pe cineva care, teoretic, se afla intr-o zona fara semnal la telefon (undeva la tzara).
Datile trecute cand sunam, imi intra imediat casutza vocala sau imi dadea imediat mesaj cum ca abonatul nu poate fi contactat etc.

De data asta sun, si telefonu suna "normal", ca si cum acel cineva e intr-o zona cu semnal, dar totusi nu raspunde....

E posibil ca mie in telefon sa sune normal, chiar daca acea persoana nu e intr-o zona cu acoperire???

Merci!

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Alina, eu nu stiu sa se poata asa ceva! Daca suna e in aria de acoperire. Poate nu aude telefonul, pur si simplu!
Nu te panica, daca asta ai de gand sa faci! Sigur vei primi explicatia si te vei linisti!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brk spune:

Salutare Alina.In mod normal daca nu are semnal nu se poate sa apelezi persoana respectiva. Se poate ca persoana pe care incerci sa o suni sa aiba facuta o setare in telefon(din greseala) si sa aiba redirectionate apelurile catre un alt numar. Eu lucrez in telefonie si am intalnit cazuri de acest gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, si eu am sunat simbata pe unnr de Vodafone. Suna si nu raspundea desi stabilisem ca sun si teoretic, astepta telefonul. Ulterior mi-a zis ca telefonul l-a avut in permanenta asupra ei, dar nu a sunat si nici nu a avut nici un apel nepreluat. Era in zona Craiova, dar la tara. Persoana asta banuieste ca cei de le Vodafone au avut ceva pb tehnice atunci. POate la fel s-a intimplat si in cazul cunsotintei tale.

Mergi la inceput