*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, stiu ca pot sterge pozele. Insa eu pun acolo pozele in special pentru mama mea, pentru surorile mele si pentru matusa mea. Care se uita la poze cand pot ele. Si imi face placere sa vi le arat si voua. Dar atata rugaminte am si eu: sa nu imi citati linkul.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, lui Stefan nu-i trebuie nicio bautura cu bule, il inteapa la limba si nu.i place. Noi nu cumparam apa sau bauturi acidulate. Matei nu are acces la ele. Mai sus glumeam, cand te intrebam de care apa... Si da, si Matei isi da palme uneori peste cap daca este nervos. Le trece...

Raluca, hai ma, chiar numai de-astea ii plac? Ai ce-i da de mancare pe placul ei?

Vali

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

kya yuuuhuuu doar atat??ce mai faci?ce face Zana?tu esti bine ca nu prea te-am mai vazut pe ramurica
edit:bubu distractie placuta si sa aveti vreme frumoasa

tuchisor
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicoleto, sa nu te puna pacatul sa stergi pozele si filmele ca eu nu le vazui inca Da' si cand va apuca maica , va apuca Nu spun cat mi-a luat sa inteleg de ce plangeai, ce patise Ramo, etc
Raluca eu nu inteleg de ce ar da un doctor copilului sa manance numai brocoli fiert .Ce daca bea cola si-l doare burta nu stie sa-l trateze? Asta e din ciclul " cel mai bine e sa te calce salvarea, ca te ia imediat si te duce la spital" (perla imi apartine, normal )
Naty acum inteleg eu de ce ma trezesc cu parul ciufulit uneori , inseamna ca m-ai visat,nu? .Iti raspund pe rand:
1. Cuvantul oribil a aparut azi de un milion de ori in conversatiile cu Teo. Mai sta ce mai sta, isi mai aduce aminte de mesele alea :Oribil Si de la capat Oricum, cel mai mult i-a placut biblioteca , cica are o scara spiralata ca la castelul Bran Eu cred ca asta pana la urma da la arhitectura
2. Cu aia de la agentie, oribil (cred ca s-a luat de la Teo ) Bine ca ati rezolvat pana la urma...asta e, fara nervi nu se poate in tara asta.
3. Apa minerala cu bule bea si Dudu , e preferata lui. Cred ca si eu am mai intrebat acum vreo doua saptamani, sau daca nu, am vrut sa intreb oricum. Dar bea numai cu paiul.
Acestea fiind zise, pentru dumneavoastra doamnelor, relatez urmatorul dialog ce a avut loc intre mine si fiul meu acum vreo saptamana:
-Mamaaaa
-.....
Usa trantita de perete la bucatariel, el apare mandru in prag:
-Bai!
-Ce e bai?
-Bai!
-Da bai, spune!
-Bai, doo! (ranjet de satisfactie, pieptul inainte)
-Ce doo bai, ce vrei!
-Bai !
-
-Dudu, daca nu spui ce vrei eu n-am ce sa-ti dau!
El , frematand usor:
-Apa bai!
-Bine bai, ia apa!
-Baiiiiiiii , OPA!(opa sus la dulap)
-Aaaa, vrei bai de baut abaaaa !!!! Pai zi asa
Deh, Ahmed cel mititel, cu accentul lui caracteristic Si ma-sa taranca , foloseste apelativul "BAI!" Asta e, se mai intampla
GOOD BAI
PS Sa va zic ca BAI e si baia ??? Dar aia e cu accent pe I

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu nu, nu pot sa dorm daca nu va spun si ce traznita-i fi-mea Azi cica a avut noroc in autobuz, ca era aglomerat dar in fata ei era un batran cu Parkinson si facea ala loc in jur

Mergi la inceput

mimo ...BAI voi sunteti trazniti de la mic la mare

si cu astea am incheiat BAI.. asta chiar imi place

good BAI si va -acesc pe toate
edit:mimo tare as vrea sa vad si sa aud conversatiile tale cu Teo si Dudu ,sa fiu ceva mic mic sa ma pot uita pe gaura cheii, sa vad ce atmosfera e la voi acasa... sunteti o familie ideala,imi place f mult ce relatie ai cu TEO,trebuie sa fie f mandra de ce mama are
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Nu nu, nu pot sa dorm daca nu va spun si ce traznita-i fi-mea Azi cica a avut noroc in autobuz, ca era aglomerat dar in fata ei era un batran cu Parkinson si facea ala loc in jur

cu traznitii sa stii ca ne-am nimerit ..acu' vazui mesajul asta...ff tare TEO

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata, BAI!

pentru toata lumea!
am fost de garda, mai fac niste externari si plec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Eu iar vin cu vesti rele : mi-a trimis Simo sms aseara tarziu ca sunt din nou internati si azi e posibil sa-l opereze pe Siluan
Doamne, atatea probleme intr-un pui atat de mic...
Sunt numai cu gandul la ei, nu mai am chef de nimic

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Sof tot cu ochii lipiti, evident ca face in chipuri la picaturi Si daca ziceti ca e si foarte contagioasa, s-au dus planurile pentru ziua de azi in ceea ce o priveste: plec doar eu la botez si party

Sunt necajita, ca trebuia sa fie o zi tare frumoasa pentru ea

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput