dureri de burtica

dureri de burtica | Autor: MACARIE

Link direct la acest mesaj

buna fetelor , fetita mea are 2 ani si 2 luni si se plange de dureri de burtica de vreo 2 saptamani ,dar in ultimile 3 zile plange rau ca o doare burtica....are scaun moale (chiar apa) unul singur pe zi. am fost cu ea la doc ,toate analizele au iesit bune medici ridic din umerii-am facut chiar si eco abdominal care a iesit perfect...nimeni nu stie ce are dar ea aproape ca imi lesina in brate de durere....face tratament cu debridat cu smecta , hidrasec si sanzyme. Nu mai stiu unde sa ma duc cu ea . am fost si la privat si la stat si nimeni nu imi poate da un raspuns......
Daca a mai trecut cineva prin asa ceva , ce analize trebuie sa-i mai fac???dupa mine le-as face pe toate dar nu stiu care sunt...m-am gandit ca poate fi apendicita dar are acel scaun re imi da peste cap teoria.
tine regim alimentar....ar trebui sa se puna pe picioare dar ea este parca mai rau in fiecare zi.
apreciez orice sfat.

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

dar ce analize i-ai facut pana acum, mai exact ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna, CorinaDani , tot ce tine de scaun...nu stiu exact cum se numesc , le-am lasat la doc pana maine...., coprocultura,coproparazitologic, geardia ....analizele de imunologie ...toate au iesit perfecte

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

am uitat sa mentionez ca nu face febra si nu varsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

off, te inteleg perfect...

ideea e cata incredere ai in laboratorul unde ai facut analizele ? esti sigura ca rezultatele sunt "pe bune" ? coproparazitologicul trebuie repetat de 2-3 ori pentru a se confirma/infirma suspiciunea de parazitoza intestinala, pentru ca depinde in ce ciclu de dezvoltare/reproducere sunt parazitii in momentul recoltarii probei...

in afara de scaun moale, ce alte simptome mai are fetita ? febra, greata, varsaturi ? a avut recent vreo infectie in gat ? a luat ceva medicamente in ultimul timp (in afara de ce ai scris tu ca ii dai ptr burtica deranjata) ?

n-ar fi rau sa mai ceri cateva analize suplimentare, pentru helicobacter si campylobacter pylori...sau, si mai bine, sa mergi cu fetita la un gastroenterolog pediatru bun, sa se uite si el pe analize, sa o mai consulte, poate isi da el seama ce ar putea fi...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

CorinaDani, iti multumesc mult de raspuns...asa am sa fac....analizele sunt facute la spital la babes, dar am sa le repet si maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Poate o sa ti se para ciudat dar noi am rezolvat problema cu cristaloterapia...fata mea pe la 4 ani plangea zilnic de dureri de burta, din senin, nu avea alte simptome. A durat saptamani intregi si eram disperati, pediatrul a zis ca nu are nimic si poate sunt "dureri de crestere" cum au multi copii...cineva mi-a sugerat metoda cu pietrele si am zis sa incerc ca n-am nimic de pierdut...incredibil dar dupa cateva zile durerile au disparut complet! Se ia o piatra de cuartz (cristal transparent, cuart roz, cuart fumuriu, etc, de care gasesti - sa nu fie gaurit sau prelucrat excesiv), il speli bine cu apa rece curgatoare (robinet) si il lipesti cu putin leucoplast pe burta copilului intre stern si ombilic, il lasi minim 1 ora. Fetitei mele i l-am pus dupa ce adormea, il lasam pana dimineata, cand l-a gasit si i-am explicat pe intelesul ei il cerea singura cand o apucau durerile, oricum in 4-5 zile problema s-a rezolvat.
In cazul vostru nu stiu...faptul ca are diaree poate indica o afectiune, un virus intestinal...daca vrei poti incerca metoda noastra, poate macar scapati de dureri. Multa sanatate!

Mergi la inceput

iti multumesc multu pt sfat Tdi , dar la noi cred ca este ceva mai grav....dupa o noua serie de analize si o noua eco au iesti problema la unul dintre rinichi si niste ganglioni la burtica...maine mergem la budimex pt o serie noua de analize....mi sa spus ca ganglionii de la burtica ar putea fi in urma racelilor care le-a tot avut micuta mea....a mai trecut cineva prin asta? imi este teribil de frica sa nu fie ceva mai grav.......nici pe net nu pot cauta ca sunt convinsa ca o sa citesc numai tampeni de o sa ma ingrozesc dea-binelea...cum am mai facut-o si alte cazuri.
la rinichi are o dilatatie pielocaliceala de aproximativ 1 cm....nu pot deslusi bine scrisul doctorului dar cred ca asta scrie....pana maine imi poate spune cineva cam ce inseamna ...in linii mari.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Macarie, imi pare rau, sper sa nu fie nimic grav, ma gandesc la voi si ii doresc multa sanatate micutei!

Mergi la inceput

si eu sper sa nu fie nimic grav, dar cu doctorii astia nu mai sti ce sa crezi.....am stat azi internata cu fetita pt analize si in afara de sange nu ia mai facut nimic, venea o asistenta si ma tot anunta ca va veni doctorul sa o consulte si nimic.....intr-un final mi-a pus in mana 2 recipiente pt scaun sa colectez eu dar sa ma descurc ca ele nu au olita , cica sa o pun sa faca in mana mea si sa iau de acolo. este de groaza sistemul romanesc, am decis sa stam internate ambulatoriu pt ca oricum nici pat nu aveam . mie groaza sa ma duc maine pt rezultatul analizelor ...la cati bani am dat in stanga si in dreapta mai bine ma duceam la particular si eram tratate ca oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Macarie,spune-mi te rog,unde ai facut ecografia in care se vad ganglionii din burta?Si eu am facut o ecografie copilului in care s-a vazut un ganglion,la Diagnosys,dar doc. a zis ca nu se poate si sa repet ecografia. Am termen pe 26 mai la Medlife la un dr. care este f.bun dupa spusele dr.Astept sa vad,sint speriata si eu.Sper sa fie urmarea racelilor din iarna.

Mergi la inceput