Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 8
diana11 spune:
La multi ani Ada!
Eu sunt suparata pe Alexandra rau de tot. Aseara i-am facut baie pe cap si cand am vrut sa o imbrac cu pijamale bineinteles, ea a inceput sa urle ca vrea in fusta, ciorapi lungi.... Nu a priceput deloc ca e noapte si trebuie sa ne culcam si degeaba i-am explicat de 100 de ori, ea nu si nu. A urlat, a dat din picioare si cate altele.....M-am saturat de crizele astea de isterie si nu mai stiu sa le gestionez. Astazi e mielusel dar eu sunt suparata pe ea. Ai vostri tot asa fac?
Frumoase poze aveti.
Duminica placuta va doresc.
diana11 spune:
Acum ar fi trebuit sa ma trezesc dar eu nici nu am dormit.
Alexandra toata noaptea a avut febra 39, nu are simptome de raceala, ieri zicea ca o doare gatul dupa aia nu a mai durut-o, zau daca mai stiu ce sa cred.....[bang. Acum are 37,8, in panica mea i-am dat antibiotic, spre sa fi facut bine. De obicei evit sa-i dau, ultima data a luat in noiembrie, dar sunt marcata de anul trecut cand a facut o amigdalita pultacee tot cu febra mare de am stat in spital.Exact 1 an este de cand s-a intamplat si culmea ca am facut cam aceleasi lucruri, am fost la Ghioroc si cand am ajuns acasa avea febra si-i era frig, avea frisoane, asa s-a intamplat si anul trecut.
Ma duc sa vad daca pot dormi un pic.
O zi buna va doresc.
gabitzica spune:
Am scris dimineata un mesaj, dar l-am pierdut inaite sa il trimit
La multi ani Ada.
Diana11 sanatate Alexandrei. Mai are febra? Ati fost la scaldat la Ghioroc?
Moni felicitari pentu masina. Sa o folositi sanatosi si fara incidente.
Alina.a ce ne mai zici de gradi?
DianaR am vazut si pozele de la petrecerea voastra.
diana11 spune:
Alexandra are herpangina. Are febra in continuu. A scazut vreo 2 ore, timp in care a mancat niste pufuleti, in rest numai ceai dat cu seringa de nurofen. O doare gatul rau, are niste vezicule pana pe cerul gurii. E virala, deci i-am dat antibiotic degeaba, acum ii dau in continuare ca nu am ce face.
Eu sunt in cap, nu am dormit mai deloc si la noapte parca vad ca fac iar noapte alba si maine la lucru,ramane tata-su cu ea. Uf, sper sa treaca o data.
Avem neamuri la Ghioroc.
alinamoro spune:
Diana11, sanatate Alexandrei! E tare urata herpangina.
Poti sa-i faci badijonari in gurita cu albastru de metil sau sa suga tantum verde, ma gandesc ca o dor bubitele.
Noi am fost azi la iarba verde pe malul Muresului, langa podul de cale ferata.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
Diana, sanatate Alexandrei!
Noi azi am fost la Ceala, ieri la o zi de nastere...
Moni, ce masina ti-ai luat? Conduci?
Sa o folositi ani multi, fara incidente...
Si niste poze
http://picasaweb.google.com/albume.poze/23052010#
Nu va speriati de pozitia fiica-mi...
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Cristinacsa, ce domnisoare frumoase ai!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diana11 spune:
O va servesc!
Astazi sunt la lucru, am dormit un pic mai mult azi noapte. Alexandra inca mai face febra dar nu asa continuu.
Multumesc de urari.
O doare gatul rau, dupa ce-i dau nurofen se mai inveseleste ca ii ia din durere dar dupa ce-i trece efectul e nasol. Ii dau trachisept, decasept ce are si albastru de metil.
O zi buna va doresc, se anunta o zi insorita.
monica70 spune:
ADA LA MULTI ANI!
Mersi de urari.
DIANA11 sper ca e mai bine Alexandra.Poate de-aia o fi facut asa circ atunci ca era bolnavioara.Si pe-a mea o apuca iar destul de des fitze de-astea
CRISTINA e opel astra h.De condus am condus f. putin desi am carnet demuuuult.Acum o sa ma apuc insa serios
Noi am fost la tzara la Bihor unde am avut o vreme super faina.Duminica pe la amiaza am lasat strumfii in gestiunea lui mami,a matusei si verisoarei si am evadat spre Arieseni cu frate-meu,un verisor si cu unchiu-meu.Ne-am intors abia la ora 22 ,iar mami m-a intampinat evident cu asta ca tot ii zisese matusa-mea ca pana acolo facem vreo ora doar si inapoi tot atat (sunt cca 50 km de-acolo) ,doar ca noi am bantuit nene pe toate coclaurile ,am mai poposit sa mancam la bunicii sotului unei verisoare si apoi la o pensiune.
Am pus si niste poze,aici incep cele din Arieseni:
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-05-23/14:41:59
In rest suntem ok,copiii tot usor mucosi,eu is mai "faina" adica fara 75% din voce M-am tratat p-acolo si cu palinca si cu bere si tot n-a trecut de tot raguseala
Edit: ca ma uitai la pozele Cristinei.Ce-au mai crescut fetele si ce frumoase-s! Dar si cu pozele esti zgarcita rau mai
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
flavia ramona spune:
Neata,
Diana, sanatate Alexandrei. Io nu stiu cu ce se "mananca" herpangina, da suna urat diagnosticul.
Cristina, cum nu vedem fetele des mi se pare ca is deja mari, domnisoare ce mai.
Moni, ce masina ai? Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente.
DianaR, superbe pozele, ca de obicei. E foarta faina poza de care zicea Ada ... se vede ca e aparat profi si ca sunteti pasionati.
Carmen, nu stiu daca am zis atunci, dar am vazut si pozele voastre. Mi se pare ca Serban e tot mai "barbat", ca nu mai e asa bebe. Si la Bogdi mi-e dor de el cand era bebe , de mutrita lui.
Noi am fost pana la tara putin, ieri. Sambata am fost la niste prieteni la un ceaun. Si cam atat, s-a dus minivacanta.