Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 17
flavia ramona spune:
Neata,
Am scris un mesaj de toata frumusetea si s-a dus ca nu am fost atenta .
Oanaxena, aici e un grup de mamici si nemamici din Arad, unde e binevenit oricine doreste. Majoritatea avem copii ceva mai marisori deja, decat fetita ta, dar daca ai vreo intrebare ti se va raspunde in functie de timp si de experienta fiecareia, daca am mai trecut sau nu prin asta sau daca ne mai aducem aminte, eu de exemplu am uitat o gramada de lucruri de cand era Bogdi mic si mi-e asa de ciuda .
De intalnit de intalnim, mai rar in ultima vreme, dar daca vrem sa ne intalnim se anunta pe net si esti binevenita. In parc mai rar pentru ca suntem pe la munci si nu prea mai apucam .
Cum se numeste fetita ta?
Alina, distractie placuta. Vremea ma enerveaza si pe mine, nu mai stiu cum sa ma imbrac, nu-ti mai poti face planuri de nimic, se schimba de la o zi la alta.
Moni, ne ducem pe la voi sper cat de curand, ca sa nu zica Diana ca am prostit-o. Trimite-mi PM cu nr tau de tel ca nu stiu de ce nu-l am, parca l-am avut sau is io sclerozata si nu stiu bine.
Gabi, ai gasit pelerina?
Clauuuuu, duminica viitoare sa nu-ti faci planuri da?! Ca merem la Timi.
Miha, ai vazut ce poze faine a facut Daria?
Pe mine ma chinuie o sinusita si am inceput de azi cu antibiotic ca nu ma simt bine, iar Bogdi a facut aseara febra, m-a sunat mami sa-i duc Nurofen si acum astept sa ma sune sa vad cum au dormit.
Eu sunt la munca, va astept la o sau la un fresh ... (pt Ildy ca stiu ca ea nu bea cafea).
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.
ALINA drum bun.
FLAVIA spor la munci.Iti trimit imediat pm.Si eu aveam nr. tau dar cred ca s-a dus cand mi-a crapat telefonul,probabil ca ultimele nr. erau salvate in telefon nu in cartela.Am mai pierdut destule nr. asa.Va asteptam. Mai ales daca vin zile ploioase cand trebuie stat musai in ,un partener de joaca e beton.Si io o partenera la o cafea
OANAXENA al meu e cel mai mic bebe din zona cred,are 9 luni jumate.Daca stai prin Vlaicu-UTA poate ne intalnim,ca in rest nu prea ma aventurez departe in plimbari cu caruciorul.In plus in jumate din cazuri nu ies eu cu el ci maica-mea, taica-meu sau sotul dupa caz,asa imi mai pot face si eu una-alta pe-acasa.
Nu esti din Arad de nu ai nicio prietena in oras?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Somleac spune:
Oanaxena, rabdare si tuttun. Incet o sa ajungi sa ne cunosti sa cunosti si pruncii nostri si atunci o sa-ti fie mai usor. Las ca ne imprietenim noi, numa ca orice lucru bun nu se face peste noapte.
Moni am ramas datoare sa te felicit pentru masina, dar mai ales pentru copii tai superbi.
N-am mai ajuns cu Matia la bazin ca m-am intepenit de spate, si apoi a inceput sarabanda manifestarilor cultural artistice care ne ocupa toate dupamiezele.
Waw imi pare rau de Cristina ca s-au inbolnavit in concediu.
Nico te-ai intors? Nu mai am numarul tau. Am zis atunci ca mi-l salvez dar.......
Anca si eu am cunscut o doamna care imi spunea ca in ultimii 2 ani a mers la 4 firme si rand pe rand s-au inchis. Acuma ar fi de pensie dar zicea ca ii e groaza ca poate se desfinteaza si asta.
Flavia multa sanatate tie si Bogdanelului.
Gabi ai gasit pelerina?
Noi vom fi azi de la 16,30 in fata la primarie cu majoretele. Cred ca o sa fie fain daca nu ploua.
Ma apuc de curatenie.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
Moni, il aveam in tel da io ti-am zis ca m-am sclerozat . Numa bine ca mi-ai dat si Digi ca io il folosesc la greu.
Moni, GabiB si Maria ce mai fac?
Am vorbi cu mami si nu a mai facut Bogdi febra, da e maraici. Sa vad ce fac cu el cand ies de la lucru.
Vai fetelor, io nu tin minte de cand is asa o vreme nasoala vara ... ba ploua, ba e frig, ba cald, nu mai stii ce si cum .
Diana11, intrati in greva de luni??? Cum e Ale?
Cristina_rubi, sper ca sunteti mai bine acum.
Cristinele (Cristale si 86cmm) cum stati cu burticile?
Ma gandeam amu la fetele care au scris numa putin si apoi au disparut oare pe unde sunt? Relusha, tu tot in China? Rgagapie, voi ce mai faceti? Lu_ana?
flavia ramona spune:
Miha, multam de urari, nu vii si la mine la curatenie??? Daca ai sti ce m-am lenevit de ceva vreme incoace, pfuu, ma tot mir si eu de mine, dar parca nu ma pot apuca de nimic, bine si programul meu e de vina, dar totusi. Astept vacanta lui B cand sta mai mult la mami sa intoc nitel casa pe dos.
Am fi venit in fata la Primarie ca sa nu stam in casa, dar vremea si starea mea si a lui B cred ca ne va impiedica.
monica70 spune:
FLAVIA sanatate lui Bogdi sa se faca bine de tot.Ai dreptate cu vremea asta Parca pe Relusha am vazut-o pe la "scutece" ... sper ca-s bine toate.
MIHA mersi.Sper ca te-ai refacut.Si io-s inchizatoare de firme (italiene) Una s-a inchis dupa ce am lucrat sapte ani acolo,cealalta dupa numai un an jumate Amandoua erau chiar perfecte dar ce e prea perfect nu tine
Eu sunt cu strumfii in zona.Mami a vrut sa i-o trimit pe Diana la ei,Diana voia si ea sa mearga,dar am convins-o sa ramana acasa.Spre bucuria lui Tudor Tocmai mi-a adus Diana ciorapii cu chilot ai lui Tudor,ca si i-a dat jos in timp ce misuna in patru labe pe-aici.Zici ca are ardei iute in fund asa merge,probabil ca sa apuce sa se desfasoare pana nu il priponesc iar pe undeva Pai daca mai trage mult de sertare,de usile dulapurilor si de cartile din biblioteca, aia urmeaza curand, clar
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
gabitzica spune:
Fetele, m-a rezolvat Alina cu pelerina.
Moni am sunat-o saptamana asta pe Gabi B intr-o problema de serviciu si am aflat ca nu mai e colega de institutie cu mine, a plecat in alta parte. Ce mai stii de ea?
monica70 spune:
Mai habar nu aveam de Gabi ca s-a mutat.Stiu ca era prinsa cu serviciul si acasa tot cu Maria si treburi casnice.Iar cum e fiecare data cand am sunat-o in We am cam trezit-o din somn ca dormea cu Maria n-am mai sunat-o ... Pe Maria am intalnit-o in parc cand era cu taica-su e mare si frumoasa foc Acum ca am masina si a venit caldura sper ca ne intalnim mai des - ei stau langa socru-meu si sigur voi merge mai des de-acum incolo in zona.Pana a fost frig mergea tot sotul la el,io stateam la cotez cu strumfii
Dar m-ai facut curioasa asa ca o sa o sun sa vad ce si cum si va zic.
diana11 spune:
Salutare!
M-am trezit si eu pe la 10,30.Am dormit ca "valizele in gara".
Flavia nu intram in greva de luni. Alexandra e bine acum, mai rau este ca s-au imbolnavit si copii de la Ghioroc . Bogdi cum e?
Am fost ieri la Cleopatra Stratan. E draguta, canta bine dar nu sunt adepta concertelor in magazine.
Miha daca nu ploua venim si noi la Primarie.
Noi vom avea marti serbare, Ale o sa fie Scufita Rosie. Am o rochita rosie cu gluga, ciorapi rosii si pantofi albi, asta v-a fi costumatia
Ma duc sa fac mancare, cartofi frantuzesti, acum a terminat sotul de curatat cartofii, eu fac restul.