Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Flavia, sa vad cum ii Ade cand vine de la gradi, daca nu-i "praf"... Te sun daca mergem.
Ada, pai tu faci chef? Clatite, fasole cu ciolan...?
Uite rochita lui Ade pentru carnaval: aici si aici.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Flavia, pentru tine fac si o oala de fasole cu ciolan. Pana ajungi tu ii gata fiarta in cucta. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
iar ratez pasula cu ciolan ca-s de dupa-masa
Pizdici si scuze de intarziere da pe cuvant de honoare ca intruna mi-am tot zis sa nu uit ca-i ziua ta si BINENTELES abia acum mi-am amintit ...plecaciuni, plecaciuni, plecaciuni
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Clau, tu lucrezi si dupa masa?
Cam rar dai pe-aici! Ce muncesti toata ziua?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Sorry...zagar daca va cumparati, io numa' fructoza am. Ca si ai mei sunt fani zagar, daca dau de el ii bai mare! Flavia, pentru tine fac si o oala de fasole cu ciolan. Pana ajungi tu ii gata fiarta in cucta. |
Ioiiiiiiiiiiii . Vin, vin.
ILDI25 spune:
Na ,ca ratai clatitele Adei ,chiar ca m-as fi dus ca ieri am avut examenul la modulul psihopedagogic la 17 ,copii au fost la mami ,deci eram libera de deplasare .
Si eu vreauuu intalnire cu sau fata prunci ,numai sa fie cumva , daca planuiti ceva si nu-s prin zona ,da-ti un bip ceva care aveti nr meu.
Moni sa stapanesti masinuta ,fara nici un incident ,eu m-am uitat la poze ,dar n-am vazut-o o sa ma choirasc mai bine. Cu masina mergeti ,deci la mare?
Miha vad ca esti mai bine,ca ai chef de boxat.
Cristina frumoase domnisoare ai ,parca numai seamana asa intre ele ,le deosebesti mai usor fata de cand erau mai micute.
Cristina r nici o veste, poze ,ceva?
Alina m sambata aveti botez? Sa-ti traiasca finuta.
Alina a mai povestestene de Eli ,cum e la gradi?
Gabi la Robin hood am fost la film ,ca m-ai intrebat si nu ti-am raspuns.
Flavia pescuiesti,pescuiesti
Ada deci si voi sunteti Batman .c e fain ca se face carnaval ,la noi nimic ,nici serbare ,o sa mearga cica intr-o zi in excursie la Ceala
Clau acum lucrezi pe 2 schimburi ?
Intrebare : vreau sa le fac la copii pasapoarte ,cum e mai convenabil sa-mi fac mie si sa-i pun si pe ei sau sa le fac separat ,adica cum e mai "eftin" ?
va las ,ma duc sa-mi recuperez copiii de la mami
Somleac spune:
Ioi, ioi se anunta dezmat mare
Ada eu sa aduc mujdeiul??
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Ildiiiiii...azi e "cheful"!!! N-a fost ieri. E de actualitate, deci HAI!!!
Clau, ca anu' asta n-o fost niciodata. Din 20 si pana azi mi s-o tot zis La multi ani! Iaca mi-am tinut ziua sase zile! Multumesc!
Miha, ti-as zice io ce sa faci cu mujdeiul ala...dar ma abtin ca e un forum public! Pentru cine nu stie: Miha s-a oferit si a insistat ca la ziua lui Vlad sa aduca ea mujdei, gata facut. Si credeti c-a adus?
Alina, e superba Ade cu rochita.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Ildyyyyyyy bei, vezi ca azi e intalnirea nu a fost ieri . Te-am sunat pe digi da nu raspunzi .
Daca stiu eu bine nu se mai trec copii pe pasaportul parintilor. Io i-am facut la Bogdi in decembrie si i-am facut numa pe un an ca mi l-a facut intr-o zi, daca e de-ala biometric e pe mai multi ani da il gata in 30 zile parca. Intra pe net sa vezi.
Ada, ia zi-ne ce sa aducem??? Ca Miha duce mujdeiul.
Alina suna-ma. Si Bogdi e cu niste tuse, sa vedem ce zice dr azi, ca io ii dau sirop de ieri.
adablackcat spune:
Ioi Miha, da di ce plangi???????
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Ada, cred ca plange ca trebe sa faca cam mult mujdei .
Uitai ceva mai devreme ... Oanaxena bine ai venit printre noi .
Am limbarita azi ... ratai un concediu in Egipt, last minute si asta pt ca is numa io cu B si ar trebui sa platesc pt camera dubla .