Azoospermia -cap 37-
Raspunsuri - Pagina 9
Maya_I spune:
Buna, fetele
Krisad, am vrut sa-ti trimit PM dar nu-l ai activat: poti sa-mi dai, te rog, detalii despre operatia de varicocel? Unde ai facut-o? Cat a costat?
flyhigher77 spune:
Neata Anita75, multumesc de cafea 

Am inceput sa mai reduc cafeaua, ca-s dependenta rau 
amzulica spune:
Ella28 - vreau sa vad o semnatura frumoasa de la tine. Hai ca poti, indrazneste - daca nu stii sa calculezi te ajut eu. ![]()
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
krisad spune:
operatia am facut-o la cluj la clinica EndoPlus
op. in sine a fost 1500 ron la care s-a adaugat anestezia 800 ron totul a fost ok , iar in ziua urmat op am fost externat.
multa bafta 
krisad spune:
am primit si rezult biop, din pacate neg, probabil genetic sau alta cauza necunoscuta care a aparut in pubertate
se pare ca singurele sanse sunt cu donor
ne-am propus sa facem o pauza sa ne relaxam, poate un concediu ceva, iar din toamna s-o luam de la capat de data asta cu mine in plan principal
ne-ar tenta mai mult IAD, decat Fiv pt care nu avem posibil materiale deocamdata (presupunandu-se ca eu functionez normal)
sunt cazuri de reusite? ce sfaturi ne puteti da?
suntem putin dezamagiti, dar ne asteptam si la posib asta, avand in vedere ca toate celelalte au fost ok, dar suntem optimisti si convinsi ca tot vom avea un copil la un moment dat
nu stiti cumva si cand se recomanda sa-mi fac hormonalele?
ANITA75 spune:
a mai spus si mai repet, altele se chinuie sa aiba copii,si altele raman gravide imediat, oare cu ce am gresit noi 
flyhigher77 spune:
Hei fetelor! Ce linisteee! Eu sunt mereu pe fuga si cu o mie de treburi, visez la vacanta, intre timp incerc sa ma relaxez cat pot in timpul liber!
Anita, pentru mine una n-are importanta cat de repede raman altele gravide, pentru ca fiecare om, pe lumea asta are parte si de bune si de rele. Apropo de copiii obtinuti prin FIV, tocmai am citit un articol unde scrie ca acesti copii sunt mult mai destepti decat cei obtinuti natural, explicatia fiind ca parintii acestor copii au mult mai multa rabdare si implicare in educatia lor.
Va pup pe toate! 

Iyoana spune:
Buna dragelor
am intrat si eu cu vesti: mai am o saptamana de stimulare, sambata fac Ovitrelle, iar luni, 5 iulie, ziua cea mare! Eu punctia si sotul biopsia!
Pana acum eu am doar 5 foliculi seriosi, se pare ca nu am raspuns chiar asa de bine la stimulare, insa eu nu sunt suparata, 5 sa fie si buni! Daca as avea macar 3 embrioni, eu as fi mai mult decat fericita!
spuneam de analizele mele ca nu au fost incantatoare: ma refeream la AMH si la Inhibina B, care indica rezerva ovariana. Ale mele erau in limite, dar spre limita inferioara, iar dna dr a recunoscut ca pentru nici 30 de ani, se astepta la mai bine.
cam asta este! mie tot nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici, sunt bucuroasa si trebuie sa fiu si optimista.
va pup si sa citesc numai de bine!