Azoospermia -cap 37-
Raspunsuri - Pagina 11
Iyoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena74 Bineinteles ca inainte de chimio am vrut sa inghetam ceva, si am mers la Sibiu, atunci se deschisese la Polisano sectia de fiv, dar morfologia a fost dezastru, din cate au scris ei pe rezultatele alea,si au spus ca nu se poate congela.Dar cred ca lipsa lor de experienta i-a facut sa fie foarte reticenti, era primul lor caz de felul asta. Eu sant foarte realista ca sansele de a gasi ceva acum sant mici, dar noi vrem macar sa incercam ca sa nu regretam mai tarziu ca aveam o sansa si am ratat-o. Dar fiindca e foarte complicat as vrea sa mergem undeva unde sa nu fim foarte " speciali". Si a doua lui operatie era ceva SF in Romania, dar in Austria a fost ceva foarte normal. |
mda...ce sa zic? si sa inteleg ca biospia + ICSI o sa faceti tot in Austria? v-ati gandit cand demarati totul?
Doamne ajuta sa fie bine!
elena74 spune:
Cred ca tot in Austria, dar mai intai sa avem cu ce incerca!poate in sept-oct.
Stii ce nu prea inteleg , de mi-au spus si din Budapesta si de la Innsbruck , ca trebuie sa stea peste noapte in spital, inteleg ca se face cu anestezie, dar chiar asa..
Eu pana acum il incurajam ca este usor, cu anestezia este obisnuit, dar cu statul in spital e mai greu.
Nici nu ma pot imagina sa ajung in faza in care santeti voi acum,
ma bucur tare mult ca ati ajuns aici!
Iyoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena74 Cred ca tot in Austria, dar mai intai sa avem cu ce incerca!poate in sept-oct. Stii ce nu prea inteleg , de mi-au spus si din Budapesta si de la Innsbruck , ca trebuie sa stea peste noapte in spital, inteleg ca se face cu anestezie, dar chiar asa.. Eu pana acum il incurajam ca este usor, cu anestezia este obisnuit, dar cu statul in spital e mai greu. Nici nu ma pot imagina sa ajung in faza in care santeti voi acum, ma bucur tare mult ca ati ajuns aici! |
te cred, elena, nici mie nu-mi vine sa cred.
Emotiile pe care le am acum sunt constructive, pozitive, nu imi este frica. Dimpotriva, sunt tare bucuroasa ca am ajuns in faza asta.
Vei vedea ca veti ajunge si voi, imi doresc asta pentru voi!
Pana la urma, eu zic sa nu va speriati asa de tare de faptul ca trebuie sa stea sotul o noapte in spital dupa biopsie. Este adevarat ca sotul meu a facut prima biopsie in Spania si am plecat imediat dupa acasa. La fel va fi si acum.
Eu zic mereu: tot raul spre bine, astfel incat eu zic ca sotul tau ar trebui sa fie mai linistit ca va ramane sub observatie in spital, in felul asta nu e ingrijorat de eventuale (Doamne fereste!) complicatii. Nu vor aparea complicatii, te asigur, sotul meu nu a avut nimic, doar o mica durere locala, dupa ce a trecut efectul anesteziei, dar tu poti sa-i pui "placa" asta: ca o sa fie sub observatie acolo si e mult mai bine asa! Ca pana si tu esti mai linistita asa!
Vei vedea, lucrul asta ti se va parea cea mai mica problema si cea mai neinsemnata grija. Important este sa va fie voua bine, per total, in timpul procedurii si rezultatul final.
Restul, ni-l asumam! Eu am stat foarte mult pe drumuri in perioada stimularii, cu injectiile dupa mine, pe avion, in hotel...ultima data am tras o sperietura groaznica, am crezut ca cei de la hotel mi-au pus Gonalul in congelator in loc de frigider
....oboseala etc...dar mi-am spus intotdeauna ca asta este cea mai mica problema si ca nu are rost sa-mi consum energia pe aceste "detalii"!
pup fetele
amzulica spune:
Fetelor intru si eu si va spun pe fuga un singur cuvant: "RABDARE". Cu rabdare se vor rezolva toate problemele. Uitandu-ma in urma nu-mi vine sa cred ca am putut avea atata rabdare. Dar ce aveam incotro?
Va tin pumnii, intre timp alerg dupa Luca prin parc, ma scalamb, etc. ![]()
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
elena74 spune:
Iyoana ,
noi cele din galerie te sustinem in continuare

sper din toata inima ca santeti bine
elena
amzulica spune:
Iyoana - ai avut punctia ieri cumva? Cum esti?
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Iyoana spune:
Buna fetelor!
Din pacate, aventura noastra a luat sfarsit inainte de a incepe!
La biopsia facuta luni,
nu s-a gasit niciun spermatozoid matur, cu care sa se faca ICSI, nici macar in stadiile ultime de dezvolatre, ci doar spermatozoizi imaturi in stadii incipiente.
Acelasi rezultat l-am avut si in spania, doar ca noi am sperat ca lucrurile au evoluat in bine.
Mie mi-au recoltat 6 ovocite, pe care le-am vitrificat.
Ne-am oprit aici noi.
Acum ne revenim si incercam sa ne gandim la o solutie.
Despre echipa de la genesys eu nu am de spus decat de bine: eu am raspuns bine la stimulare, nu am avut reactii adverse nu am pierdut niciun folicul. Personalul foarte ok, doar ca nu ne-au putut ajuta pana la capat.
Va pup si ma gandesc la voi.
flyhigher77 spune:
Iyoana, draga mea, imi pare sincer rau! 

Bafta in toate demersurile ce vor urma!
Pupici si multa putere si curaj sa treceti cu bine si hopul asta!