Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Un scump tare su un grasun numai bun de pupat si muscat ! Sa va traiasca finutuL ELY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

He, he, heeee... prima la vizionat si comentat pozici faine . Multumim pt. poze Ely . Sa va traiasca dolofanelul ! Felicitari pt. sesiunea luata deja . Numai bine la tot familionul .
Andanii, dulce ca sa uiti de vremea urata de afara... si, dap, trece iute-iute timpul ... "no comment" ... succes la dentist, sa fie totul bine .
Baby, sa-i fie de bine lui Bogdanel noua freza si joaca faina sa aiba cu basculanta cea noua .
Dany ...
Nicoll, diseara te asteptam cu vesti bune & .
& si la celelalte sirenete .

/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/

Mergi la inceput

Na! Ca trimise Dany mesaj inaintea mea ... eh, nu-i nik ... ma multumesc si cu locul II ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

S-a terminat fetele!Dosarul a ramas in pronuntare pt ca am acceptat eu culpa comuna si nemotivarea sentintei.Fetele imi vor fi incredintate.La sfarsit am vrut sa preizez judecatoarei ca eu sunt de acord sa le vada dar in prezenta cuiva in care am incredere,la care dumneaei m-a intrebat:"dar a facut dansul vreo cerere?"Nu.Atunci mi-a spus ca daca vreau pot legal sa nu-l las sa le vada si sa ma dea in judecata.Nu am de ce sa fac asta.Si pensie calculata pentru fiecare fata la minimul pe economie...Oricum nu ma astept sa plateasca...
Va multumesc din suflet pentru sustinerea voastra!Pt fiecare cate o si un
Cryna t ai dreptate duamna,nu am mai intrat la "cavaleri si zane".Mea culpa,dar eram deziluzionata ca nu se mai scria.Promit ca de maine sa revin.
Suri vorbim la telefon si daca se va putea ne vom vedea.Daca nu,va exista cu siguranta o data viitoare.
Carma multumesc de sfaturiCum a fost ziua,ai rezolvat?Ar fi super sa ne poti transmite mieunatul sau ce vrea el sa zica mieunand.
Dana cum a fost la dentist?Asa est,timpul trece...si sunt multe datile and ma uit la fete si-mi pare rau ca trece...Felicitari scolarului pt inca un an terminat cu brio.
Ely superb!!!Cu totii ati fost frumosi,dar finutul...m-a topit!Sa va traiasca si sa va bucure!Nu e problema cu sambata,inca nu avem nimic stabilit.
Acum merg sa pregatesc costumul pentru serbarea de maine.Va din suflet!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offff multumesc de incurajari .... am fost la dentist , mi-a scos totusi maseaua de minte desi saptamana trecuta a plombat-o ma durea rau in continuare .... s-a dovedit ca-mi crea o presiune f mare fiind crescuta fortat pentru ca nu avea loc ... si mai avea si inca doua carii in locuri ffff greu accesibile ....
am ajuns acasa am luat ceva calmante si am tras cateva reprize de somn .... acuma mi s-a dezmortit si ma doare de-mi vine sa mor

sper ca pana maine sa ma simt mai bine

ely vazut pozici , sunteti niste frumoi toti iar bebelul e un superb
nicoll mda ai dreptate ca e un an scolar incheiat cu brio, e la un pas de media generala 10 daca nu o zbugheste acuma la sfarsit cu ceva .... doamne feri ... e in extaz iti dai seama
crya pentru incurajari
baby chiar ca e greu cu intarcatul, stiu de la prietene de-al mele ce greu le-a fost intr-adevar .... felicitari frezatului
danezo tu cum stai cu planurile de bebey ????

va pup si mai vorbim dimineata

andanii

Mergi la inceput

Nicoll, felicitari pt. finalizarea divortului. Mai e un pic si ti-ai luat de-o grija ... cat despre celalalt "subiect" al nostru, si eu aveam de gand sa dispar de pe acolo dar, totusi am mai scris cate putintel ... stiu, e nasol ca nu prea mai e activitate , doar se citeste si cam atat... in fine, ... o zi buna sa ai maine .
Andanii, sanatate multa . Maine sigur o sa te simti mai bine .
Io ma retrag la ... nu mai zic nik ... ca, iar o iau pe aratura ... asa ca, imi tin limba si-o tai la culcare . Noapte buna la toate sirenetele si sa visati frumos ! Pe maine ! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Uite ca nu am putut dormi fara sa-mi amintesc de ginerele meu.
Cuscra,iertare cu voia dumneavoastra!Scrisesem aproape pt fiecare si...v-am sarit pe voi.Sa-i fie de bine dragului de el!Si FELICITARI pentru saptamana trecuta cu brio fara tztzi.Pupam baiatul care a depasit un moment important si inima ta sa nu mai sufere
Acum mergem la ,sunt franta.
si noapte buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

buna pestisoare dragi
de ce apar prieteniile la sf forumului?
Eu in sfirsit mi-am incasat banii de la casa de asigurarisi am fost si la dentist...prima chestie pe care i-am spus-o a fost "ca-l urasc ca meserie ca-n rest ne cunoastem...mi-a fixat cuun surub un canin si acum miercuri ma duc din nou ca sa se uite de carii....cit despre detartraj am la ciment!
andanii lasa mama ca dentistul impinge MONTI
Mada felicitari bine ca ai scapat de stres....cine te ajuta...
parintii?
PUPIC PE TOATE PESTISOARELOR SI LE UREZ NOAPTE BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Nicoll , bine ca s-a terminat! Ai grija de tine si de fete!

Dana , multa sanatate si sper ca au trecut durerile .Cu planurile stau bine , finalitatea inca nu s-a produs dar vine ea cand nici nu ma astept!Felicitari pt. coronita!Chair acum se mai dau coronite sau numai la clasele 1-4.

Carma , felicitari pt. incasearae banutilor .

Va urez o zi minunata , nu inainte de a va oferi o cafelutza

Mergi la inceput

'Neata! Sosii la cafeluta ca, p'orma iar incep -urile cu morile de vant ... multam fain Dany pt. cofee ... multa bafta in continuare , sa fie finalizarea respectiva cat mai aproape ... si sa ai servici usor azi .
Carma, bravas pt. reusitele de ieri (luat bani, facut dinti...). Hmmhhh, fac admin-ii iar schimbari in forum si... nici noi nu mai gaseam "pestioaicele" mai deunazi ... chiar ii zisesem lui Dany: inc-oleaca si eram direct la container ... cam nasol le-au mutat aici jos ... puteau sa la puna macar inainte de diaspora ... in fine, ...
No... va doresc la toate o zi frumoasa (la noi e urat, a plouat iar as-noapte ...) si numai bine tuturor ! Spor la treburi si servici usor! &

Mergi la inceput