Aspirante optimiste > 20 ani(498)
Raspunsuri - Pagina 8
PaulaFrida spune:
draguta acum am venit de la magazin,ascult podcastul de la emisiunea guerilla de dimineata si mai dau refresh p-aici sa vad daca nu a mai scris cineva ceva,imediat merg sa ma uit la neveste disperate si sa pap o cupa de inghetata,tu ce mai faci?te-au mai suparat flescaitele de vecine?
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
draguta spune:
pe moment ma suparasem rau de tot, acum trec si le spun ''buna ziua'' din mers, totusi nu pot sa le iert, dupa ce ca am eu o rana mai mi-o adancesc si ele, stii cum se zice:''unde nu da, nici Dumnezeu nu cere''
PaulaFrida spune:
Asa-i draguta da-le-ncolo de frustrate ca nu merita sa suferi din cauza rautatilor lor.
Cand e momentul sa vina bebelushul la voi,o sa vina,nici mai repede nici mai tarziu,stie DD ce plan are pt fiecare.
Marriage ticker
TTC ticker
nike974 spune:
draguta,
atat pot vecinele tale.
gandeste-te ca mie parintii mi-au cerut sa avortez ca nu sunt in stare sa-i mai intretin pe ei si se paorta de parca as fi super sanatoasa.
ei stau pe abnca , in curte, iar eu ridic tot felul de chestii,daca sotul meu nu e acasa.
dureaza fix o ora pana cand curtea arata ca dupa uragan.si o iau de la capat.
sherbi spune:
bebelu, sa stii ca eu mi-am dorit tare mult o fetita. dar am simtit din primul moment ca este baietel. inainte sa merg la dr pt. a afla sexul, am avut un vis cu un baietel dulce tare de care m-am indragostit pe loc.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
PaulaFrida spune:
Nikole imi pare rau ca proprii parinti au astfel de comportament si trebuie tu singurica si gravidutza sa faci curat rin curte cand ar trebui ca ei sa aibe grija de tine.urat din partea lor.

burtica.sa ai grija de tine si de bebelush,voi sunteti cei mai importanti
Marriage ticker
TTC ticker
sherbi spune:
legat de dintisorii lui david. acum cateva luni am observat niste punctulete negre pe maselute. eu il spal pe dinti si-l controlez dupa. cert este ca punctuletele au evoluat cu o viteza fantastica si acum are maselele cariate. nu profund, dar vad ca se maresc gaurelele pe zi ce trece. iar la 4 dinti in fata i-a sarit smaltul pe alocuri, fara sa apara carii. cauzele pot fi mai multe. de la PH, de la aciditate in saliva, de la biberon etc.
daca nu i le fac acum, vor evolua si il vor durea maselutele si va fi nevoie de obturatie de canal, ceea ce este dureros pt un copil asa de mic.
si partea nasoala este ca maselele se schimba la 10-12 ani, deci nu pot sa-l las fara masele de la 3 ani pt. ca nu-i vor mai creste celelalte definitive sau vor fi dinti total alambicati in gurita.
eu mai stau putin cu voi si apoi merg sa ma spal, sa ma pictez pe fata
si sa ne pregatim de plecare.
cand ajung diseara intru sa va spun cum a decurs totul.

fetele!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
draguta spune:
nu am stiut ca esti graviduta Nicol', felicitari!!!
ai grija de tine si de bebelus ca asta e cel mai important, restu' sa mai astepte(treburile)
te inteleg cum e si noi stam tot la curte dar doar eu cu sotul, e greu dar e si bine ca nu-mi dicteaza nimeni ce si cum sa fac
roxy_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta nu am stiut ca esti graviduta Nicol', felicitari!!! ai grija de tine si de bebelus ca asta e cel mai important, restu' sa mai astepte(treburile) te inteleg cum e si noi stam tot la curte dar doar eu cu sotul, e greu dar e si bine ca nu-mi dicteaza nimeni ce si cum sa fac |
draguta cine-i nicol???
ca eu nu am vazut nici o nicol pe aicisau zici de nike??
Viitoare mamica