Aspirante optimiste > 20 ani(498)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Madutza "LA MULTI AN!" sa fiti fericiti si sa fiti inconjurati doar de lucruri frumoase raul sa nu se apropie de familia voastra si sa dea Domnul cat mai curand sa vina bebe2.Primeste un buchet de si toate gandurile bune

asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Lorena pot sa-ti dau un sfat?ar fi urmatorul: fa un efort si mergi sa-ti faci si analizele ptr trombofilie ptr ca am patit-o si eu.Ma gandeam ca nu pot sa am eu ceva ca doar sunt sanatoasa analizele taote bune... dar a trebuit sa trec prin 3 experiente urate ca sa ma trezesc si am mers sa fac analizele si... mi-au descoperit ceva mutatii pe acolo.
Deci ptr linistea ta mai bine le faci ca sa nu te condamni Doamne fereste daca se intampla ceva(eu am regretat mult ca am ignorat aceste analize).
Scuza-ma daca te-am deranjat cu sfaturile mele,dar nu vreau sa mai treaca nimeni prin ce-am trecut si am promis ca voi spune oricarei femei care vrea sa faca intai analize apoi
Multi si sa auzim numai de bine

asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

anamira exact pentru trombofilie nu mi-am facut.
in rest pentru autoimunitate, infectii mi-am facut si toate bune.
O sa mai incer o data si daca Doamne fereste nu e bine o sa fac si testele pt trombofilie. Si vai ce scume sunt.

Spune-mi te rog, cu se ia suplimentul de progesteron si de cand. Cum se numeste? Ca am auzit doua variante: utrogestan si duphaston. Care dintre acestea?
Data probabila a ovulatiei o sa fie 10-14 iunie. De cand sa incep sa iau?
Ce stiti fetelor: daca fac o tura de polidin acum este ok? Nu dauneaza?
Vreau sa-l fac sa-mi intaresc imunitatea, in prevenirea unei raceli.

2 filoe polidin+1 filoa gentamicina timp de 5 zile din prima zi de ciclu+1 supozitor seara de indometacin, nu i-ti fac nici un fel de rau nu are efecte secundare, intareste sistemul imunitare si pentru diverse probleme de anexite, cistite, chisturi, etc
dar poti sa faci doar polidin ca tu ai zis ca nu ai alte probleme doar cu imunitatea
utogestanul poti sa-l iei vaginal sau oral numai la sfatul medicului sau daca stii exact cand ai ovulat din ziua respectiva incepi administrarea acestuia, dr. recomanda dufhaston si ptr. iminenta de avort, avort spontan, doar ca este sintetic si se ia tot dupa ovulatie ca altfel ovulatia este inhibata deci Z14-Z 25 asa mi-a zis mie in conditiile in care eu am ovulat in z14, dar cel mai bine mergi la dr. si intreba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
V-am pregatit cafelutza si www.bedandbreakfast.com/inns/hermann-lodging-hermannhillvineyardinn.jpg" target="_blank">papica,haideti de serviti
-icei la toata lumea
O zii frumoasa va doresc

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Merg inapoi in patuk,revin pe la vreo 10

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fetelor, din pacate testul e cat se poate de negativ si nici urma de urati, probabil am reusit sa ma dereglez si eu, pana cand atata ciclu normal
Va multumesc inca o data tuturor pt sustinere, am fugit la dus ca-s in intarziere

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Didi imi pare rau, dar mereu exista luna urmatoare asa ca fii optimista si sa va puneti pe treaba in luna care vine

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Paula multumim pentru micul dejun si cafeluta.

Didi imi pare rau pentru testul negativ,te rog sa nu te descurajezi.

Ama cum te mai simti?

O zi frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Tanamera fizic destul de bine, psihic destul de ciudat.

Maine suntem invitati la ziua unui prieten care are bebe mic si ma intreb daca gresesc ca sunt ingrozita sa ajung acum pe langa un bebe mic si daca nu o sa am reactii ciudate (sa ma smiorcai de exemplu :D) cand l-oi vedea

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor
offf, mai didi eu nici nu ma gandeam ca nu vii azi cu u test pozitiv mai ales ca iti vine asa regulat.ce s-o fi intamplat ? ce sa mai zic....nu mai zic nimic ca m-am pleostit.daca tu cu un ciclu asa regulat nu ai test pozitiv...ce sa mai zicem noi cu ciclul neregulat
paula am papat putin asa ca ai facut cam multa papaica, am lasat si la fete
tanamera burtica.
ama tu cum mai esti?

Viitoare mamica

Mergi la inceput