Aspirante optimiste > 20 ani(498)
Raspunsuri - Pagina 13
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Talida Didi ![]() ![]() Ne gandim la tine si iti tinem pumnii ![]() Am fost la eco - ziua 10 dupa 7 zile de Clostylbegit - Endometru 4,5; OD - 4 folicului, cel mai mare 10,5; OD - 1 folicul 13,8. Cocluzia.... mai asteptam si speram sa mai creasca si foliculii si endo. Luni iar la eco.... ![]() ![]() Macar ne-a facut o supriza OS si contrar aspectului totusi lucreaza, chiar daca fortat...._ Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker |
Talida, tinem pumnii sa creasca endo si foliculii mari, mari si sa dea si rezultate

in devenire
anamira spune:
Daca tot mi-am facut prezenta pe aici hai sa va spun ce am patit luna asta.
Ei bine poate va mai aduceti aminte de mine, cu esecurile mele lunare, chisturi in urma stimularilor, deprimari etc. Luna aceasta alta stimulare, no stres ca eram sigura ca iar dau in chist. Merg la gine in ziua 9 ca sa nu care cumva sa ma trezesc in ziua 11 cu chist si soc. Dr imi zice ca eu tocmai am ovulat
What? Ma uit la el ca proasta de aproape ca mi-am inghitit si limba. Aveam pregatita o lista cu intrebari si n-am fost in stare sa-i pun nici macar una. Cum si-a dat seama? Ei bine el zice ca vede nustiu ce urma lasata de folicul in urma ovulatiei si lichid in sac D... habar n-am cum
Si eu eram dupa 4 zile de closti. Fetelor am fost super socata, simtisem eu dureri prin burta de m-am infundat cu ovule ca am crezut ca am ceva micoza
Ma rog, dupa ziua respectiva, adik marti, m-am umplut de cosuri de zici ca-s la pubertate, ametesc cand ma ridic din pat chiar daca n-o fac brusc, temp bazala a crescut peste 37, iar acum astept sa vad cand ma dor sanii
Noroc ca am prestat imediat dupa ciclu cam in fiecare zi, ca de nu ma dadeam cu capul de pereti. Acum ce o fi o fi, n-am stat cu picioarele in sus dupa act, poate ca nici macar cumintica in pat da cui ii pasa daca AM AVUT OVULATIE! Yupiiii
V-am 
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
lorena_86 spune:
In curand o sa pot incerca si eu
. Mor de nerabdare sa simt din nou acel fior placut. Atunci cand stii ca este o viata in burtica, EXTRAORDINAR!!! Sper ca de data asta sa fie cu noroc.
Cred ca pe aprox. 26 mai o sa vina CM si apoi la cateva zile ma apuc de treaba.
Sunt noua pe forum asa ca trebuie sa va spun ca la ambele sarcini am ramas imediat ce am incercat, la un interval de 3 luni, doar ca nu se dezvoltau si organismul le-a eliminat (avort menstrual,spontan). Asta se intampla acum 1 an. Acum simt ca am din nou curaj sa incerc. Nu imi fac proble, ca stiu ca o sa raman foarte repede, dar de data asta sa fie bine.
Va pupic pe toate si va doresc tot binele din lume!
anamira spune:
Didi eu sunt in ziua 11 si cica am ovulat in ziua 7-8 sau 9. Nu stiu exact. Asta in urma stimularii cu closti. Da am apucat sa iau doar 4 pastile in loc de 5. Endometrul era de 6,7 mm, dar cica mai are timp sa creasca. Cam atat
| Citat: | ||
citat din mesajul lui didi32
Anamira, incerci sa ne spui ceva? ia raporteaza repede ce zi esti? ![]() in devenire |
_
aditzaC spune:
salutareeee
scuze ca nu am mai intrat ...nu prea am timp iar seara cand aj acasa prefer sa stau in pat sa linistesc samburelul , acum am papat sunt extra full si am intrat putinel sa va spun ca ma gandesc la voi si ca imi lipsiti
didi ..nici eu nu am avut simptome , dar cine a zis ca tb sa le ai ....doamne ajutaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , tin pumniii
in rest nu stiu ce ati mai facut nu am apucat sa citesc ..aoleu ce durere de mijloc m-a luat ![]()
madutule la multi ani fericire , sanatate si tot ce iti doresti
bebelul meu ...inca o data felicitari , sa fie cumnite samburelul pana in ina 2011 si sanatos tun
bun venit aspirantelor noi
roxi , cami , cosmi , ama ,ana ,sherbi , mada sper sa nu uit pe careva ...pupiceiii multi ....
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
anamira spune:
Bine ai venit Lorena!
Imi pare rau pt. sarcinile pierdute dar sunt sigura ca DD o sa va ajute sa aveti un
sanatos si frumos![]()
| citat din mesajul lui lorena_86 In curand o sa pot incerca si eu . Mor de nerabdare sa simt din nou acel fior placut. Atunci cand stii ca este o viata in burtica, EXTRAORDINAR!!! Sper ca de data asta sa fie cu noroc.Cred ca pe aprox. 26 mai o sa vina CM si apoi la cateva zile ma apuc de treaba. Sunt noua pe forum asa ca trebuie sa va spun ca la ambele sarcini am ramas imediat ce am incercat, la un interval de 3 luni, doar ca nu se dezvoltau si organismul le-a eliminat (avort menstrual,spontan). Asta se intampla acum 1 an. Acum simt ca am din nou curaj sa incerc. Nu imi fac proble, ca stiu ca o sa raman foarte repede, dar de data asta sa fie bine. Va pupic pe toate si va doresc tot binele din lume! |
_
aditzaC spune:
am uitat paula
..cine ne hraneste pe noi dimineata ???

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
anamira spune:
Aditza foarte bine ca incepi si tu sa te mai linistesti ca stresul chiar nu face bine la
Asa ca stai cumintica la caldurica sa creasca bebica mare si sanatos
_
lorena_86 spune:
Apropo de mentinut.
An auzit la prietenele mele cu burtici si mamici si mi-au zis sa iau utogestan pentru mentinere.
Credeti ca este ok?
Cel mai renumit dr. de aici mi-a zis sa nu iau ca nu-mi mai vine ciclul. Ce credeti?
Eu de progesteron nu duc lipsa, in ziua 21 am aprox 19. In schimb am o anemie severa: 30 cand valorile normale incep de la 60 in sus.
Momentan iau elevit (ramas de la sarcinile trecute) ca am vazut ca are multe vitamine si minerale.Eco mi-a iesit super bine, totul norma, fara chisturi, foliculi normali, uter norma etc
Deci asta e! Acum doar de ajutorul Lui Dumnezeu mai am nevoie.
Va 

anamira spune:
Lorena eu stiu ca daca esti predispusa la avort spontan atunci cred ca dr o sa-ti recomande supliment de progesteron pt. sustinere in eventualitatea unei sarcini. E mai bine sa iei ca sa nu risti un avort spontan. Ti-ai facut si analizele pt. trombofilie?
| citat din mesajul lui lorena_86 Apropo de mentinut. An auzit la prietenele mele cu burtici si mamici si mi-au zis sa iau utogestan pentru mentinere. Credeti ca este ok? Cel mai renumit dr. de aici mi-a zis sa nu iau ca nu-mi mai vine ciclul. Ce credeti? Eu de progesteron nu duc lipsa, in ziua 21 am aprox 19. In schimb am o anemie severa: 30 cand valorile normale incep de la 60 in sus. Momentan iau elevit (ramas de la sarcinile trecute) ca am vazut ca are multe vitamine si minerale.Eco mi-a iesit super bine, totul norma, fara chisturi, foliculi normali, uter norma etc Deci asta e! Acum doar de ajutorul Lui Dumnezeu mai am nevoie. Va ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_