Ca sa fiu sincera, cred ca am nevoie de o "pila". De un nume si un numar de telefon al unui mecanic de masini de spalat de preferat cu experienta in ariston.
Masina mea de spalat, mandra mea de Safta, cum am botezat-o s-a decis sa-mi faca economie la factura de curent si nu mai incalzeste apa. Si chestia asta imi debusoleaza viata. Pentru ca desi rufele par bine spalate si la cele pe care oricum le spalam la 30grade nu simt vreu diferenta ... la cearceafuri si prosoape totusi vreau 60grade. Plus ca se pare ca senzorul de caldura functioneaza totusi, ca imi dubleaza aproape perioada de spalare fata de cat ar fi normal, tot incercand cred eu sa incalzeasca apa.
Ma frustreaza enorm, mai ales ca nu are inca 3 ani si am mai si plimbat-o toata Europa ... halal recunostinta.
Mi-e greu deocamdata sa vorbesc tot felul de detalii de genul asta in franceza, de aceea ma gandeam ca daca stiti vreun mecanic dragut care ofera consultatii si prin telefon mi-l recomandati si mie.
Nerecunoscatoarea e un model ariston hotpoint aqualtis AQXD129.
Ma puteti ajuta ?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Reteaua de service Micadan
telefon 0801000101
0744596198
0723948467
Vand de un cincinal electrocasnice si au fost cei mai seriosi service-anti.Suni,te programezi........si devine doamna masina supusa si harnicuta cum ai cunoscut-o inainte !!!!
Auuu,esti in Belgia...SCUZE.....ar fi trebuit sa citesc......