***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 19
Al_Ma spune:
La multi ani pentru
Ana! Sa fie sanatoasa si fericita! 
Tot cu intarziere, la multi ani pentru
Matei Alexandru,
David,
Matei Constantin si
Matei Ciprian! Sa aiba parte de multa sanatate si impliniri in viata! 
An@, tortul cu Minnie i l-ai luat Anei din Bucuresti? Imi poti spune de unde?
Didi, merci, a plecat luni seara, acum e pe drum inapoi.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
lbelciug spune:
An@, chiar ca ati petrecut minunat, bravo, a picat numai bine ziua libera de luni. Ca s-o parasc pe Didi, sa stii ca a aratat bestial la nunta (si in general), dar ea e modesta si rusinoasa - de aia nu vrea sa se arate in public.
Didi, deci solutia sunt ochelarii permanenti?
Carstea, B coboara scarile singur dar nu ajunge inca la clanta. La ce usa te referi, cea de la intrarea in casa sau cea de la camera lui? De ce o cauta pe matusa si nu pe tine?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
An@ spune:
Noi azi am avut controlul medical (anual, obligatoriu) la serviciu: partea buna e ca anul asta stau mai bine cu vederea ca anul trecut
(desi nu port ochelari), partea "proasta" e ca, dupa o cafea, aveam tensiunea 9 cu 6
(nici nu vreau sa ma gandesc cat o am cand nu beau cafea 
)..si ma mai mir de ce sunt ciufuta dimineata pana beau cafeaua
.
Didi, pai am vazut toate off-line-urile, dar nu m-am uitat in amanunt la poze, ca am crezut ca sunt aceleasi pe care le vazusem deja de la birou...ia, mai baga o data link-ul pe off-line sa te vad ce duamna ai fost
. Bine ca ati scapat de grija cu vederea. Anul trecut prin timpul asta i-am facut si eu Anei control la ochi, ca mi se parea ca are strabism si stiu ce chin a fost cu picaturile in ochi. I-a facut si un test pt. vederea in spatiu :testul "musca", cica trebuia sa vada aripile la musca in spatiu cum se misca
... io una nu le-am vazut 
, iar Ana daca le-a vazut sau a inteles ce trebuie sa vada, nu stiu, ca la 2 ani oricum n-ar fi stiut sa-mi explice.
Al_Ma, tortul l-am facut la cofetaria Alice (in Buc.)...eu fiind fan cofetaria Alice
. Tortul a fost cu "poza" cu Minnie (o sa pun si poze, diseara sper), dar fac si d-ala in forma de Minnie din martipan (mie personal nu-mi place martipanul: in afara de faptul ca arata bine si atarna greu la cantar, io nu pot manca "opinca" aia).
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Mi-am adus aminte ca intreba Ckristina de clown: daca Bia nu a vazut pana acum clown si nu e obisnuita cu ei, nu risca sa-l aduci, ca majoritatea copiilor se sperie de ei.
Ana e mare, mare iubitoare de clowni, pe oriunde merge (mall, parc, la mare,...) si vede vreunul neaparat se baga in vorba cu el sa stie cum il cheama (ii plac numele lor deosebite: Arlechino, Giugiuca, Leo&Cleo,...). Stie ca primeste baloane de la ei (de fapt asta a atras-o pe ea de la inceput).
Am fost la o petrecere de copii acu' 3 sapt. si au avut-o invitata pe ALba-ca-Zapada care i-a pictat pe fata, i-a antrenat in jocuri (dar nu cine stie ce), le-a umflat baloane,...caut poze.
la alta petrecere au fost Mica Sirena si un pirat.
mami de Ana (22 mai 2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Azi am fost la analize, maine primesc rezultatele si luni merg la eco!
Vas multumesc! Rabdare ca va fi!
Va impartasesc experienta unei mamici de la odiseea actuala! Pe mine m-a miscat:
http://saccsiv.wordpress.com/2010/05/11/o-mama-doreste-sa-nasca-chiar-cu-pretul-propriei-sale-vieti/
Azi i-am zis unei vecine ca in sept nasc o fata si ea ma intreba senin ca daca avortez! No comment!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vas spune:
ceau.
ce mai fac fetele?
Liviana, tu si sotul meu ati fi foarte fericiti impreuna
.....ma zapaceste cu pescuitul...
lansete,chestii, rame,...te doare mintea. Si in Italia a fost la pscuit pe o balta privata.....tare fericit!!!!!!!!!! Doar ca nu a putut lua pestele acasa.
Multumesc ca m-ati vizionat sarind. Sa va povestesc.... Verisoara mea din Italia e parasutista de aici a inceput povestea. Costul e de 210 Euro din care 40 e filmarea (nu poti fara ca dupa aia cum te mai dai mare pe you tube
). Am sarit de la 5000 m, senzatiile sunt inexplicabile. Nu e nici macar 10 % din ceea ce crezi ca vei simtii. Viteza de cadere libera e 180km la ora, un zgomot infernal, iar de la 1500 m se deschide parasuta. Cand parasuta e deschisa ai impresia ca zbori, e superb.
As repeta oricand experienta.
Va pup .
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
doxinu spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor(cu intarziere)
vas super experienta ta,iar tu esti foarte cutajoasa!
Didi frumosi tare baietii tai
An@ ce frumos ati petrecut........
Alina,nu cred ca vecina a fost rau intentionata.Majoritatea se gandesc la bani si la faptul ca ai deja 2 copii.La noi inca se uita lumea cu "mirare" daca o familie are mai mult de 2 copii,susotesc,comenteaza..........Bineinteles ca nu au nici un drept,caci fiecare hotaraste pentru el,insa romanul nu traieste doar cu grija familiei sale.........
carstea io nu am casa insa mi se pare perfect normal ca un copil de 3 ani sa-si deschida usa la camera si sa umble prin casa,dupa ce s-a trezit.Si STEFAN poate deschide usa de la apartament, insa site ca nu are voie sa plece fara sa ne spuna.(Avem un baietel pe plalier la care mai merge in vizita,la joaca).Ai baiat mare,trebuie sa-ti iei masuri in plus de siguranta
,insa mie mi se pare un progres de care trebuie sa te bucuri.Te-ai speriat ca ii cuosteai oboceiurile si stateai linistita,de-acum stii la ce sa te astepi
lbelciug spune:
Vas, eu sunt fericita cu undita clasica in mana si in general prefer sa stau pe mal/ponton decat in barca. Nu am incercat lansetele, plasele si alte nebunii, deci nu cred ca sotul ar fi f fericit in comania mea pe lac. :)
E grozav ce zici tu acolo apropo de saritul in aer. Iti trebuie si ceva pregatire fizica dinainte, nu? Adica nu se poate duce sa sara orice tanti/nene care detine suma respectiva, nu? Tu esti supla= si pari sporty-style. Cum de te-ai hotarat sa incerci, verisoara cu pricina a avut asa o mare influenta in acest sens?
Didi, mi se pare ca ai o decizie grea de luat. Nu citeste dar cade des deci cat e de mare riscul? Of, cu otita cum s-a mai procopsit?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
Ioana13 spune:
La multi anisori si ani, Ana!!!
Al multi ani capsunei din zilele astea!!!
Vas, mamaaaaa! Supeeer! Eu cred ca mi-as pune pampers, sa fiu sigura!![]()
Didi, eu voiam a te vad pe tine, aranjata, coafata 
Sint tare mari baietii tai!
Liviana, ce fain ca aveti hoby-uri de astea! Va ocupa timpul petrecut la bunici.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Wow, Vas, ce tare esti! Chiar ii ziceam sotului ca as vrea si eu asa ceva, dar singura nu as fi avut curajul, asa legat de cineva parca mi se pare ok. Super experienta!
Didi, frumosi baieti ai! Nu ii vazusem de mult.
Cu deschisul usii de la intrare nu m-am gandit, cu toate ca Andreea la un an a plecat din casa, am gasit-o in tricou si pampers la usa blocului, batea in ea, mare noroc ca nu era deschisa. Trebuie sa am si eu grija sa o inchid sus, oricat i=as explica nu m-as baza ca nu-i trece prin cap sa plece. Mai ales daca ii spun ca nu e bine sa deschida si sa plece singura din casa. Eu nu stiu cum sunt ai vostrii, dar a mea nu prea asculta, adica o fac curioasa si incearca sa experimenteze ea, ceva de genul asta. Nici cu strada nu mai este asa convinsa cu nu trebuie sa mearga singura, deja incep sa ma stresez ca imi tot spune ca vrea mearga printre masini.
Si cu vecinii, peste tot exista carcotasi, scot fetele de 2 ori afara, si ma intalnesc cu o tanti vecina, chiar pe ploaie, care imi spune ca trebuie sa scot copiii mai mult afara, ca ea nu-i prea vede. Unde ar trebui sa stau ca sa ii vada ea? in fata blocului? eu merg in parc, am abonament ca e cu intrare. apoi daca e rea alexandra ... m-am facut ca nu am auzit si nu i-am raspuns... cred ca vorbesc doar asa, sa faca conversatie...nu ii inteleg.
Acum intrebare: Andreea a scapat-o pe Mimi la lift, in gaura, nu o mai pot lua de acolo. Si mie imi vine sa plang, d'apoi ei ... ce sa fac acum? Sa ii mai cumpar una, sotul nu e de acord ca nu vrea sa le lase in casa, si sunt cam scumpe ca nu gasesc decat un set, 60Ron si o figurina e cat un degetar de mica.