sa ne numaram binecuvantarile (cap.5)
Raspunsuri - Pagina 10
ciarli spune:
Va pup gagici!
Eu ma bucur de puii mei frumosi, mergem la teatru mai nou. Si stiti, ce idee mi-a venit? Sa mergem sa facem niste poze profesioniste si sa imi decorez noul dormitor cu.. papusile mele frumoase.
Va pup pe toate
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martie Happy, te-ai dus de Craciun singura sau cu copiii? (Se vede treaba ca am un fix). Cat stau fetele in tabara? Vreau sa le trimit si eu.. in acelasi loc a fost asta iarna sara la schi...dar parca asta mica e prea mica, ma mai gandesc. Dureaza o saptamana tabara. |
Si pe ale mele le trimit numai o saptamina, mai mult nu pot sa rabd. Sarah a mers doi ani la rind si Maya i s-a alaturat numai anul trecut. Wow, ce greu mi-a fost singura cuc in casa!
Da, eu merg peste tot cu ele, in excursii, in vacanta. Dar ale mele sint mai mari, au 11 ani (aproape) si 8 ani jumate. Cind erau mici - mici mergeam asa, in excursii de o zi, in jurul orasului (la ferma, la cules capsuni, la zoo, la plaja) si apoi, cind s-au facut mai maricele am mers citeva zile.
In Cuba am fost singure si ne-a placut mult de tot. Am facut un geamantan cu cadouri, au iesit 54 de cadouri cu animale de plus, pixuri, creioane colorate, dulciuri, guma de mestecat, chestii marunte si le-am pus in pungi de celofan, le-am legat cu un ornament de Craciun. Cu o zi unainte de Craciun am fost in oras, in Varadero si le-am dat copiilor intilniti in drum. Ce mult s-au bucurat! Si un om care vindea la o taraba, m-a intrebat cum se scrie numele fetelor mele. I le-am scris pe hitrie apoi el a luat o bratara de pe care o vindea, si cu o masina cu fier cald a scris numele fetelor bratari si i le-a dat cadou. Am vrut sa i le platesc, dar mi-a spus ca bratarile sint cadoul lui pentru ele, asa cum eu i-am dat fetitei lui un cadou. M-a impresionat mult generozitatea lui.
Binecuvintare: am plantat doi trandafiri si galbenele in ghivece, din semintele bunicamii...
Iar se apropie ziua tatalui si ma da iarasi peste cap. Din doua motive:
Unul: ca fetele mele nu au un tata caruia sa ii dea felicitarile pe care le fac la scoala... I le dau unchiului meu pentru ca este singurul barbat din familie, si oricum il numesc "papi"... Ce aiurea trebuie sa se simta la scoala cind fac felicitarile si cadourile simbolice :((
Doi: pentru ca Alin a fost inmormintat chiar de ziua tatalui. Ce ironia sortii... Cu un an ininte Sarah l-a asteptat la si a adormit cu cadoul in mina, la geam, rezemata de pervaz. Si nu a venit... Apoi, in anul urmator s-au dus ele la inmormintarea lui.
Sper ca ele sa nu fie afectate prea tare de tote astea... Acum par fericite si se dezvolta frumos din punct de vedere emotional.
L-am visat acum citeva saptamini, ca imi cerea posoape. Si eu cautam in toata casa prosoape noi. A doua zi am luat doua cutii de cite 24 de inghetata si le-am dus in curtea scolii, la day-care si le-am impartit. OOOfff.... imi este asa de ciuda pe el!
ciarli spune:
Va pup gagici,
Binecuvantarea mea de azi (in afara de puii mei frumosi si sanatosi): curtea mea frumoasa in care m-am bronzat azi dimineata inaintesa plec la job.
Happy.
Pupam toate gagicile misto
szivarvany spune:
Happy, o imbratisare mare pt voi toate 3
Eu ink nu ma laud, dar sper sa o fac curand
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ciarli spune:
Salut gagici,
Eu azi mi-am data seama de ceva foarte nasol: cred ca inca il mai iubesc pe my ex. Ceea ce e foarte nasol, in primul rand pt ca, pe sistemul meu de valori nu am motive sa fac asta, ceea ce denota ca intr-adevar "dragoastea e oarba" si "inima e proasta" si in al doilea rand, nu pot sa merg mai departe, oricat eveoluez pe toate planurile, ma simt tinuta pe loc. Off.
Asta e,
Va pup pe toate cu drag
szivarvany spune:
Ciarli, io zic doar ce mi s-a spus si n-am crezut: trebuie doliu si pt dupa divort.
In care trebuie sa faci ce simti tu ca trebuie, nu ce e "normal" sau se asteapta lumea sa faci/sa simti.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
A_Iulia spune:
Nu degeaba doliul se tine un an...cam asa e si cu asta. Zici ca ai tras linia si gata, dar mereu iti zboara mintea unde nu vrei. Ciarli, of, ai grija de voi.
alexa_bebe spune:
BINECUVANTAREA mea de astazi:prichindik mea leaga 2 cuvinte!prima ei minipropozitie:"ute foarea"(adica uite floarea)!doamne,ce dulce e !