buna
sunt noua pe aici nu stiu daca am inimerit bine aici dar poate ma ajutati voi ca am vz ca mai stiti una alta.
de 1 luna ne chinuim si noi sa facem un bebe dar vad ca se cam lasa asteptat, spuneti-mi si mie ca am auzit ca nu trebuie sa faci dragoste in fiecare zi ca nu ar supravietui spermatozoidul stiti ceva de genu asta? de sanatoasa cred ca sunt ca mi-am facut analizele si au iesit bine, mai putin cu anexita care cred ca oricare o avem dar in fine am facut tratament (polidin , ovule antibiotic) si cred ca am scapat, bine dar toti medici la care am fost mi-au zis ca am uterul mic la ecograf si nu mi se vad ovarele mereu nu prea stiu ce inseamna asta dar daca a mai avut cineva probleme de genu va rog sa-mi spuneti si mie.
va pup si nastere usoara viitoarelor mamici
!!!
Raspunsuri
cos_minutza spune:
Danutza bine ai venit pe Dc.Te asteptam si aici :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152132,suntem un grup destul de mare de aspirante la bebe mic
Sa dea Dumnezeu sa se intaplme minunea cat mai repede

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutza_onny sunt noua pe aici nu stiu daca am inimerit bine aici dar poate ma ajutati voi ca am vz ca mai stiti una alta. de 1 luna ne chinuim si noi sa facem un bebe dar vad ca se cam lasa asteptat, spuneti-mi si mie ca am auzit ca nu trebuie sa faci dragoste in fiecare zi ca nu ar supravietui spermatozoidul stiti ceva de genu asta? de sanatoasa cred ca sunt ca mi-am facut analizele si au iesit bine, mai putin cu anexita care cred ca oricare o avem dar in fine am facut tratament (polidin , ovule antibiotic) si cred ca am scapat, bine dar toti medici la care am fost mi-au zis ca am uterul mic la ecograf si nu mi se vad ovarele mereu nu prea stiu ce inseamna asta dar daca a mai avut cineva probleme de genu va rog sa-mi spuneti si mie.va pup si nastere usoara viitoarelor mamici !!! |
Cu anexita asta nu prea e de gluma. Ar trebui sa faci o histerosalpingografie (HSG) ca sa verifici permeabilitatea trompelor.
Spui ca incerci de o luna. Abia dupa un an te poti ingrijora ca nu a aparut bebe.
oana
"Where there's a will, there's a way."
danutza_onny spune:
am inteles o sa ma uit pe analizele care le-am facut daca mi-a dat sa fac si asta daca nu o sa ma duc sa o fac .
ms mult!
floaredemac spune:
pai numai de o luna va chinuiti? si cum va chinuiti?
relaxeaza-te, inca nu poti spune ca se lasa asteptat in cazul asta. Daca faci dragoste in fiecare zi, nu are de ce sa nu supravietuiasca spermatozoidul, eventual partenerul... daca e mereu acelasi
(glumesc). Insa calitatea spermei poate fi alterata, intr-adevar, ca nici ei nu pot produce chiar asa o cantitate.... si cu aceeasi calitate a spermatozoizilor. Aici nu pot spune 100% cum e. Stiu ca ideal e sa faci o zi da, una nu in perioada de ovulatie. Daca vrei sa stii exact cand trebuie sa te "chinui" (sper ca e doar un mod de a te exprima si nu chiar un chin!), iti recomand folosirea testelor de ovulatie, se gasesc in farmacie. Iti trebuie minim 5 pana te inveti cu ele, exista pachete care contin atatea sau cumparate separat. Uter mic inteleg, dar cum nu se vad ovarele la eco? Aia ma baga de tot in ceata... poate ar trebui sa rogi medicul sa iti explice, sa ii pui si tu intrebari nu doar sa asculti ce zice el si apoi sa pleci, si acasa sa te gandesti la tot felul de variante... e stresant asa. Sau schimba medicul, daca nu esti impacata cu el. Iti urez succes si sa vina bebe curand!
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg
roxanaz spune:
bina ai venit pe 
subiectul aspirantelor este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152132 te rog sa postezi in cadrul lui.
Roxana