alocatiile si indemnizatiile cic pe luna aprilie
au inceput sa intre alocatiile si indemnizatiile cic pe luna aprilie?
a primit cineva deja banutii?
sper sa nu avem parte de intarzieri avand in vedere criza
Raspunsuri
x_ggg spune:
La mine, intrau de obicei pe 10..luna asta i-am primit pe 11, ieri.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
SoriLea spune:
Fetelor, care aveti cont la BCR, voua cand va intra de regula banii?
Eu am depus dosarul pe 1 martie, mi s-a spus ca pana la sf lui aprilie imi vor intra banii, dar uite ca am ajuns si in mai si tot nu au intrat.
Oare sa merg la sediul lor din str. Hambarului sa vad ce si cum?
Pot sa ma retrag acum de la BCR si sa imi fac cont la alta banca sau sa obtez pt posta?
Nici eu nu stiu cum sa fac...va rog mult, sfatuiti-ma cum e mai bn ca sa-mi primesc si eu banii la timp. (mai ales ca vor fi din ce in ce mai putini si pt noi mai greu)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
ingridnen spune:
Unde este aceasta strada a Hambarului ?
Ar trebui sa fac si eu un drum acolo, m-am saturat sa merg lunar la Oficiul Postal pentru ca postasul nu ne gaseste niciodata acasa.
Ingrid si Cristi 7 ani
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea Fetelor, care aveti cont la BCR, voua cand va intra de regula banii? Eu am depus dosarul pe 1 martie, mi s-a spus ca pana la sf lui aprilie imi vor intra banii, dar uite ca am ajuns si in mai si tot nu au intrat. Oare sa merg la sediul lor din str. Hambarului sa vad ce si cum? Pot sa ma retrag acum de la BCR si sa imi fac cont la alta banca sau sa obtez pt posta? Nici eu nu stiu cum sa fac...va rog mult, sfatuiti-ma cum e mai bn ca sa-mi primesc si eu banii la timp. (mai ales ca vor fi din ce in ce mai putini si pt noi mai greu) |
La mine au intrat dupa 3 luni si ceva. Nu tine de banca, ci... de statul roman...
roli25 spune:
Str. Hambarului e in spatele fostului Electroaparataj de pe Pantelimon, aproape de intrarea in stadionul national.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
flloryy spune:
Eu am cont la Transilvania, nu mi-au intrat inca banii. De regula ii primeam pana in 12 (in afara de luna martie).Ii aiurea ca nu este o data cat de cat fixa,...nu te poti baza pe banii astia.
monica70 spune:
Eu ii primeam pe 19 la banca Transilvania Arad,dar dupa luna aceea de intarzaiere, au inceput sa ii bage mai devreme.Luna asta au intrat in 13.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ClaudetteLeo spune:
La mine in BRD Bucuresti soldul este neschimbat :( Este cineva cu cont la BRD careia i-au intrat banutzii?