Aspirante optimiste > 20 ani (497)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf abia astept sa ajung maine acolo sa vad ce si cum

ma duc sa fac baita si sa ma fac frumusica pt intal cu bb

spor la aerobic Didi.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput

chiar nu mai e nmeni pe aici ?????

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

eu sunt da' mi-e asa o lene sa scriuuuuu...

si eu de abia astept sa te duci maine la eco, sa-i auzi inimioara . pe mine m-a chemat vineri daca are timp, daca nu duminica. si cum ai nostri bebei sunt de o seama, am si eu niste emotii de numa-numa.. dar speram sa fie bine, nu??

uite asa si eu una-doua m-apuca bocitul... ma enervez de la orice si imediat ma apuca..of..si mereu ma gandesc la saracul bebe, iar l-am stresat, o sa se nasca un plangacios

bebelu, tu ai mai facut baie de cand ai ramas? eu numai dus.. m-au speriat astia ca nu am voie baie si mooorrr dupa o baie in cada...

Mergi la inceput

tierry eu nu fac cada...k ma plictisesc
fac mereu dus.
am inteles k da contractii si e cam periculos. acu ...nu stiu ce sa zic.
bafta si tie la eco. poate te primeste vineri sa nu mai stai pana duminica.
eu deja abia astept sa il vad iar pe bb.
nu cred k ma voi duce la o luna la eco. macar la 2 sapt

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

si eu sunt aici, dar nu stiu despre ce sa scriu :)

ca nici gravida nu mai sunt de doua zile, nici sa incerc nu pot deci nu calculez a cata zi sunt, daca sunt sau nu la ovulatie

sunt suparata si cu indemnizatia aia ca am o prietena care acum o spatamana a nascut si una care naste cam intr-o luna. si care sunt afectate tare de scadere ca aveau salarii bune.

am impresia ca acum se incurajeaza sa nasca doar acele femei ptr care 600 de lei este o avere si fac copii doar sa ii lege cu un lant de piciorul patului sau sa ii inchida intr-o casa sa arda de vii cat timp ele beau banii aia la birtul din sat.

nu mi se pare drept sa primim aceasi indemnizatie cand contribuim diferit. ok, e criza, trebuie sa se stranga cureaua. dar atunci scade procentul, dar tot da-mi bani in functide cat contribui inainte sa nasc. nu-mi da 85%, da-mi 50%.

bebelu si tierry abia astept vesti cu inimioare

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

ai dreptate ama. si mai ales k nu sunt fff multe mamici cu salarii ff mari ca sa se vaite k e prea mult si nu au de unde sa le dea.
dar nu vezi ? isi vad interesu si nu ii intereseaza ce se intampla, dc poti sa cresti un copil cu 600ron.
si acu cica scade si alocatia cu 15% sa fie tacamu complet.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Ceao bebelu! Pup pe toata lumea! Va citesc de cateva zile si vreau sa va spun ca imi dati asa mult curaj. Nu stiu daca iti mai amintesti de mine. Am doua sarcini pierdute din motive necunoscute. M-ai incurajat acum cateva zile in legatura cu problemele mele.
Ma bucur nespus pentru tine ca esti. Sa ai parte de o sarcina usoara si un sanatos!
Voiam sa va spun ca am fost la control si se pare ca nu am nimic. Dr. mi-a zis ca pot incerca imediat dar deja a trecut perioada fertila asa ca luna viitoare ma pun pe treaba. Vai ce emotii o sa am. Imi este frica sa nu se intample iar nenorocirea. Daca nu se vede la eco??????
Vreau sa va spun ca amandoua sarcinile nu s-au vazut la eco, asa ca nu stiu ce inseamna sa-ti vezi samburelul in burtica. Cred ca este cel mai frumos sentiment. Nu cred ca o sa ma pot abtine din plans cand o sa imi vina si mie vremea sa-l vad.
pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didi ma bucur ca nu au venit inca rusii,e semn bunTin pumni in continuare
Bebelule nu te stresa da?Totul va fi bine maine ai sa vezi
In legatura cu conducerea Romaniei NO COMMENT
E foarte trist prin ce trece NonameDoamne da-le putere parintilor si fetiei Mihaiela sa lupte in continuare.Pt cealalta fetita ce sa zic,mi se rupe sufletul,odineste-o in pace

Va pe toate fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lorena bine ai venit la noi si sa de Domnul sa vina cat mai repede

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Iti multumesc mult pentru urare. Ma bucur nespus ca v-am gasit. Imi sunteti foarte dragi!

Mergi la inceput