Prietene la bine si la greu - 13

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Atat de speriata si buimaca eram incat i-am zis lu tasu ca a cazut din patul ei (eram ferm convinsa de asta) si ma gandeam unde-i gaura??
Asta inseamna "oboseala cronica", sa ajung sa adorm innaintea copilului,.....m-am lecuit acum ADIO ROBOTEALA PRIN CASA

Ma ingrijoreaza ca doarme de 2 ore, ea dormea max 30 min asa dimineata.Somnul mare era dupa legume, adica dupa ora 14

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Ca tot amintesti de verzituri... citeam ca spanacul, chiar daca nu ar avea nitriti, tot nu ar fi bun pentru ca contine acid oxalic care se 'lipeste' de fier si il scoate din sistemul copilului. Tu ce stii despre asta?
Probioticele nu se distrug prin fierbere?

pup

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

hello girls,

multumesc mult pt urarile de sanatate pentru bebe. el e in continuare voios, dar si in continuare cacacios...
coque - acum e la regim cu morcov, mar copt, branzica si lapte fara lactoza... inainte de regim, apucasem sa ii bag ceva verzituri, dar rar si putine (nitratii) si branza de vaca pe care o fac din lapte de la tara, capsule probiotice cu 10 tipuri de lactobacili si apoi dat pe foc iaurtelul rezultat.

am observat ca in orice i-as pune faina aia de orez tot nu vrea sa se atinga de ea... abia azi noapte prin somn am reusit sa ii strecor biberonul cu lapte si orez si sa bea 40-50 de ml.

eu nu i-am dat inca vreun medicament pt diaree... dar cred ca ma bag la hidrasec, daca mai continua.

pupici si bafta cu vaccinarile astea! eu abia astept sa scap de ele... la 7 luni jumate abia e ultimul infanrix penta... ca noi am fost mai reticenti...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

POZE CU TUDOR

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Simina foarte bine ca ai dus fata la dr. Daca dr spune ca e bine, stai linistita. Referitor la sentimentul de vina, este nasol. SI eu ma simit vinovata ca a cazut fata de pe canapea. Nu stiu ce a fost in capul meu sa o las pe margine, ca o tampita ce sunt. Si eu am facut o criza de plans de nu ma puteam linisti. Ea s-a uitat la mine si m-a ascultat, pt ca vorbeam si plangeam in acelsi timp, si a inceput sa planga si ea. Sa stii ca bebei sunt mult mai elastici decat credem noi. Stai linistita.

Ralu inca o data multumesc pt vaccin. L-am facut marti. Nu a avut temperatura, dar tinea piciorusul sus. Seara am spalat-o la curulet pt ca dr mi-a spus sa nu ii fac baie. Foarte greu am imbracat-o. Parca o dureau toate oasele, carnea pe ea. I-am pus pampersul, si hainutele pe rand, cam in 10 minute. Puneam ceva, tati scotocea arsenalul de jucarii si distra fata. Mai puneam ceva, iar incepea smiorcaiala. Iar jucarii. Ieri nu prea a mancat, am alergat-o si eu si d-na cu bibe. Sa vedem ce mai face azi.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor sunt si eu foarte cu guvernanti astiaa.
Ce puii mei nu pun plafon la astia care lucreaza la stat ca la noi maxim 4000 lei si la pensii. Ca te descurci nu cu atatea banii.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Off si mie mi-e o frica de cazaturi de nu se poate . Gabi s-a invatat in fiecare dimineata sa ceara langa mine in pat , si mai se intampla sa adorm . insa acum se ridica singur in fundulet si se poate intampla orice . doamne fereste .

nici el nu se rostogolese ---delooocc-- in schimb sta in fundulet foarte bine . pediatra mi-a zis ca e ok . daca oboseste se taraste el mai jos si las caruciorul o treapta mai jos .
ieri l-am pus de proba in premergator(primit cadou la botez) si am hotarat sa spunem NU . mi se pare extrem de periculos oricata atentie ai avea .
in schimb daca il pun sa mearga tinut de subtiori alearga toata curtea . pt ca nu il las mult , plansete ...de ne aud toti vecinii

referitor la religie , apropo de off topic. cred ca mama are cuvantul de spus referitor la copilul ei .sotul ...un locul 2 .nimeni altcineva in rest . asa ca ...daca va vedeati pana acum rar , faceti-o si mai rar . siNU mai pune la suflet , cu atat mai putin sa plangi ok ??

fetelor mai am de recuperat , dar abia am venit de afara
pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

GAGICI va pup pe toate. Am niste zile full, in care trebuie sa respect termenele de predare la lucrari si nu mai apuc sa forumesc cu voi.

SHTEPHY ma bucur ca esti bine cu mana

LAURAIRINA nashpa faza cu nasa.

SIMINA nu mai plange, ca te stresezi si te doare capul

ANCUTZA va mutati in casa noua sau am inteles gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

coque - in majoritate da, se distrug, dar eu nu il fierb... il pun cumva pe o baie de apa la foc foarte mic... doar sa grabeasca procesul de inchegare... am si fiert o data dar s-a comportat cam bizar... oricum maica-mea e experta la capitolul asta, eu sunt incepatoare in ale branzovenitului; lui bebe ii dau oricum direct in gurita probioticele.
referitor la spanac - da, are acid oxalic, dar eu il dau in combinatie, nu doar pe el... vitamina C ajuta la absorbtia fierului.
chestia cu plantele e urmatoarea - toate au si treburi bune si treburi proaste prin ele... alea proaste sunt de multe ori substante care sa le protejeze de anumiti daunatori. eu de exemplu ca am articulatiile subrede nu ar trebui sa mananc vreodata rosii, ardei, vinete, dar... ce te faci ca licopenul rosiilor e sanatos si oricum se absoarbe mai bine cand sunt preparate termic, samd...
soia ar trebui consumata doar in preparate fermentate
leguminoasele au l-canavanina o substanta care poate da autoimunitate, mai ales cand sunt germinate
unele cereale blocheaza absorbtia calciului
etc etc etc
apoi produsele animale - continutul depinde si de modul de hranire al animalului, si de mediu, si de stres... si de hormonii si antibioticele injectate...
deci... orice aliment are parti bune si proaste, dar trebuie sa stii cum sa il mananci (unele crude, altele gatite) si cu ce sa le combini ca sa cresti aportul de bun. oricum omul se inmulteste de mii de ani si sunt convinsa ca are deja anumite mecanisme de adaptare dezvoltate.
asa ca eu incerc sa gasesc un echilibru si sa nu ma gandesc la fiecare aliment ce bag rau in mine pentru ca as lua-o razna si as trai cu aer... ba nu!!! si aerul e poluat (mi-am luat filtru, as if...)
pupici si scuze daca am scris ametit, dar dupa cati vapori de cachi am inhalat... vad dublu!

ralu_seby - tare cunoscuta imi pari, dar nu stiu de unde... am memoria fetelor, nu si a numelor. am mai patit eu asa mai demult cand l-am vazut pe Piturca in birou... mi-am zis: "domle eu il stiu pe asta de undeva... dar nu stiu de unde... daca e sa ne cunoastem sa ma salute el, ca doar e barbat... apoi mi-am dat seama ca il stiam doar de la tv.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

POZE CU TUDOR
FILME CU TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavoursralu_seby - tare cunoscuta imi pari, dar nu stiu de unde... am memoria fetelor, nu si a numelor. am mai patit eu asa mai demult cand l-am vazut pe Piturca in birou... mi-am zis: "domle eu il stiu pe asta de undeva... dar nu stiu de unde... daca e sa ne cunoastem sa ma salute el, ca doar e barbat... apoi mi-am dat seama ca il stiam doar de la tv.
Mi-am amintit cum avea Costi Ionita spectacol la Sfantu Gheorghe si a mers el la radio pentru publicitate. Nasica lucreaza la radio si asta a prins-o la colt sa ii ceara detalii si fata l-a intrebat "cine sunteti?", asta "cum, nu ma cunoasteti?", "nu", "pai sunt Costi Ionita", "asa, si cu ce va ocupati?", "pai cum, nu stiti?", "nu", etc. Intr-un final nasica a prins ideea si i-a spus ca il conduce la sectia romana a radioului, unde l-a prezentat asa "vedeti ca va cauta un domn Costita pe care ar trebui sa-l cunosc si vrea reclama". Flavours Nu explici, daca poti, pe limba poporului, adica a blondelor, adica a mea, cum e cu spanacul? Te intreb pentru ca mama ma bate la cap sa-i dau spanac. Daca pun in combinatie, pe aburi, cu morcovii merge sau sa stau pana la 6 luni? Noi am avut prima zi in care am inlocuit o masa ( Dana si multumesc). E adevarat ca la vreo 2 ore dupa masa a bagat un mega scandal de ne-am speriat cu totii, am senzatia ca ii fac rau cartofii sau poate nu de la asta, maine fac fara cartofi sa vad ce "zice". Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
"vedeti ca va cauta un domn Costita pe care ar trebui sa-l cunosc si vrea reclama".

LOOL, deci de acolo i se trage numele de Costi Costitza.
Eu stau acasa si ma invart p elanga capisonelul care doarme de la 2, cu mici intreruperi. Nu s-a intamplat sa doarma ziua in casa 3 ore de cand ma-sa l-a facut!

Flavours seenks

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicotLOOL, deci de acolo i se trage numele de Costi Costitza.
Imi propun de vreo 7 ani sa notez perlele fetei si mereu uit! Cu ce scoate ea si mama, as putea vinde bine o carte. aseara ii povesteam ceva la Chiara in romaneste sa vad daca pricepe ca ii vorbesc alta limba si ii ziceam ceva cu masini decapotabile, la care mama m-a luat la rost ca ma dau mare vorbitoare de limba romana si mereu comentez la stiri din cauza greselilor, dar nu stiu ca se spune corect "masina capotabila", nu "decapotabila" Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput