Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Niassa tu evribodi!![]()
Andre, as da sa fiu o musca sa pot vedea botezul Chiarei!!
Cred ca o sa fie sublim, superb, nemaipomenit!!Si din ce povestesti tu acolo , preotul este mai implicat in pregatirea si desfasurarea botezului, decat aici in Romania. E drept poate ca sunteti si in tara Papei
.Super! Atata mi-am dorit si eu sa fac nunta, botezul fetei in biserica mea, cea catolica..
Dar nu s-a putut..
Si super tare preotu la faza cu scolitul in ale wrapului! Bafta, sper sa iasa bine lectiile cu mamica de acolo, uite asa aratam noi romancele ca suntem muuult mai emancipate si mai pricepute in toate!!![]()
Un off topic micut..
Sa zic ca dupa ce ca relatiile noastre cu nasii sunt destul de reci, adica ne vedem din ani in pasti..Nasa e o doamna( a fost un fel de sefa sotului la inceputuri, deci e in aceeasi institutie cu el), si mereu am impresia ca oricum nu o sa ii ajung niciodata la vf. nasului..In fine, o respect pt faptul ca ne-au nasit, dar in rest..e dificil. Sa mai zic ca dupa ce ca nu ne vedem des, prima ocazie pe care a prins-o sa ne vedem m-a certat de fata cu colegii sotului, si tot anturajul lor de la munca (sa se vada ca ea e nasa care comanda
)ca de ce nu am dus fata la impartasit de Pasti la ortodoxi. Si i-am spus pe cat se poate de frumos ca fata mea merge aproape in fiecare biserica cu mine la slujba la catolici, si o voi creste in religia in care am crescut eu si pe care o stiu
. Si de aici sa te tii cearta si reprosuri de genu 'fata ai botezat-o la ortodoxi, in religia ortodoxa sa o cresti!!! e cel mai mare pacat de pe lume sa ii schimbi religia!!' Dar putea sa ma sune, putea sa imi spuna personal la telefon lucrul asta in preajma sarbatorilor de Pasti, nuu..ea i-a transmis sotului ca eu tre sa fac asa..Si acum ca ma prinsese in vizita la locul de mc a sotului, s-a gasit ea sa comande. Nu va spun cum m-am simtit si cum se uita lumea la noi
,am plecat aproape plangand de acolo.
Copilul meu este al meu, si eu decid cum si de ce si daca o sa il educ intr-un anumit fel! Am zis![]()
Ali
, de unde ai gasit biscuiteii aia buni fara gluten? Ca stiu ca multe fete au tot cautat si nu prea gaseau. Si cum se cheama si cat costa,ca parca as cumpara si eu, daca gasesc prin orasu asta prapadit.
Padi, stai linistita ca diversificarea asta e grea la inceput pana te prinzi ce si cum..pe parcurs te organizezi din ce in ce mai bine.Acum sa fie Laura papacioasa sa iti fie usor sa o diversifici!
Cat priveste rostogolitul, nu iti fa ganduri, poate bebitza vrea sa o ia direct in piciorute la plimbare, si nu se preocupa de rostogoliri!
Fiecare bb e cu ritmul lui..![]()
Dymomoo
..in sfarsiiit!! Mama ei de magadoaie..las ca poate mai tine o perioada buna,sa te tina langa noi
Zici ca e mofturici Danutzu?si cum faci sa il convingi ca tre sa pape ?ca eu am incercat diverse tehnici..dar daca ne intindem prea mult cu lalaitu in scaunul de papica si pacalitul ca ea sa pape, incepe frichineala, se freaca pe fata, baga mainile in lingurita, imi ia lingurita, si nu mai e chip sa o fac sa manance...Ideea e ca la noi cam tre sa pape in 15 min, deja daca trec de pragul psihologic de 15 min, isi pierde total rabdarea..
Dozz, asa e, sunt mult mai agitati bebeii cand intra in contact cu mai multa lume, cand rutina si universul lor variaza..Eu totusi incerc sa o fac sa iubeasca diversitatea..Caci ma gandesc ca altfel se obisnuieste in rutina ei, si cand o sa mai iesim din casa, mai plecam in vizite, poate concedii( mai tarziu ca acu cu criza asta...nu mai visez nici macar o vizita acasa la mine in moldova
) o sa faca nazuri, mofturi, sa nu ne mai intelegem deloc cu ea..Acum o duc de obicei macar de 2-3 ori pe saptamana la socri, cateodata o las acolo pt 1-2 ore,cat mai fugim noi la cumparaturi..Sambata asta mergem la o nunta, si o iau dupa noi, caci tot la tatza e atarnata, bibe nu primeste ca sa ma pot mulge eu. Asa ca luam soacra dupa noi, si le plasam pe amandoua in camera de la hotel. Vreau sa o tin initial cu noi, caci sunt ft multi prieteni de ai mei la nunta, sa mai socializeze si ea, dupa, o duc la nanel sus in camera. Ma uit ca am un ex in familie, un nepot obisnuit numa dupa fusta mamii , si la el acasuca intre ale lui..Si cand iese cu el din casa zici ca e un apucat!!!Nu se mai intelege nimeni si nimic cu el!Si e mare deja, nu mai e bebelus.
Ai fost tare cu small talk'u
, asa ar trebui sa facem prin rotatie atmosfera seara pe bancuta!![]()
Bancuta aia imi face imaginea unei bancute din parc in care o gasca de pustoaice la prima pubertate se aduna seara si povestesc vrute si nevrute, cu cine au iesit, pe cine au pupat
,fac schimb de machiaje, rujuri, mai o gurita de cola, mai o punga de chipsuri aruncata
..![]()
Monis, cum fu asta noapte?ai desetat butonu ? ceva nanel bun? Te pup tare
, vorba ta
! incearca sa te relaxezi cumva , o tehnica ceva, yoga, orice, caci in felu asta daca nu apuci sa te odihnesti ca lumea..o sa clachezi..
Evy, hac..haccc..tocmai mi-am revenit din beute
! Mulsam pt sampanica
Sa creasca puiul mare si frumos!
Lauradi, iupi, alt
si la voi!!
Deci si tu ai polly?
si super faza cu alaptatul! bravo ca mai e laptic, si tine-o tot asa!![]()
Lavi, off..nu te lasa ma Rareshelu agitat de noapte deloc sa dormi? Sotul tau ce face?el reuseste sa doarma noaptea?sau pleaca si el zombi la munca? Nu poti face schimb macar cate o noapte la ceva timp sa mai stea si altcineva cu puiu mic noaptea, si tu sa mergi doar la alaptat, sa mai prinzi si tu cate o noapte de nanel..
Madam Capishon, daca tot dezvolti prea tare obsesia asta cu calciu, si tot insista lumea , cel mai bine ar fi sa faci o analiza , sa vezi daca e chiar asa calciu scazut..Zic si io..
De luat rechinasa la plimbare o iau zilnic, da scap si cu banuti la buzunar, si trecem mereu pe langa o patiserie
, unde fac niste 'coji uscate de paine' (sa nu pronunt cuvantu magic, ca ma fugareste Alexa![]()
![]()
) de te lingi pe des'te de buneee ce is!! Si iote asa gurmanda de mine,cu burta cat casa..
E drept ca io cu bulanasili si aripioarele nu prea am avut probleme niciodata, la mine tiparu e altu: lata in spate, tate mari si burta mare-superman sus, si vrabie de la talie in jos, format care zic eu ca e tare dizgratios
As prefera un curulet mai mare si o talie de viespe!!
Manussa mea e cam in acelasi stadiu, de fapt ambele maini, ma mananca pielisica..dar si io nu ma las , ma zgarcesc sa dau bani pe la dermato..Tot sper sa treaca intr-o zi..
..acu is altele pe lista de to do cu banutii..
Mai Ralu, noroc cu tine..deci azi e inaltarea(si la catolici si la ortodoxi)! Poate imi fac si eu drum diseara la biserica!![]()
Da maa..ne fac pe noi 5 kili??Problema ca eu daca dau 5 kg jos arat cat de cat omeneste,dar departe de a arata beton, as avea 54kg, pe cand tu daca dai 5 kg jos esti manechin!!
Ma'k sa hranesc prunca cu fructesse, si o taiem la plimbarici! nu de alta da poate mai dau jos ceva grame..
Pupilici la toata fulgurosimea mica si mare!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici
floricik spune:
Neata.
Cred ca Ema s-a gandit sa-mi faca o surpriza si nu s-a trezit deloc toata noaptea.
Ce viataaaa....Bine ca nu-mi fac mari sperante...
Dozz si eu am observat ca Ema e mai maraita dar nu cand sunt invitatii la noi ci dupa...Cat sunt ei aici , analizeaza toate fetele, sta in brate la oricine etc dar dupa...e cam maraita si adoarme mai greu.
Ce am observat eu (si imi place chestia asta
) este ca o tine minte pe mama mea. Mama a stat cu noi 1 saptamana cand s-a nascut bebe, apoi a mai venit in vizita (nu sta in Buc). Cand a venit ultima oara, a ras in hohote cand a vazut-o, mama a luat-o imediat in brate si ea hap a inceput sa-i molfaie obrazul.
Cu noi nu face asa... Normal ca mama era topita.![]()
Laurairina, ce urasc eu chestia asta cu 'trasul de urechi' de fata cu alte persoane.
Pe mine daca ma deranjeaza ceva la sot ( si e sotul meu, deci f apropiat mie) niciodata nu-i zic de fata cu alte persoane. Astept sa ramanem singuri si ii zis ca m-a deranjat cutare lucru.
Andre, abia astept sa vad poze de la botezul Chiarei. La botezul Emei a venit si sotul soacrei(este italian) si s-a mirat ca botezul nu se mai termina
Saracutul cred ca se plictisise...
Lavi imi pare rau ca ai avut asa o noapte...eu stiu cat de greu e...
Fug ca plange.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
ionelamaria spune:
mneassa.
ma simt daramata de obosita... habar n-am de ce. Mihnea e bine... nu mai face febra...
Dozz, ei... sunt obosita... dar mi se pare nedrept ca ma smiorcai din atat de putin... sunt intre noi fete care nu au dormit de la nastere nici jumatate cat mine. Da, am revenit... adica probabil mai scriu azi si maine dimineata... apoi ne "vedem " prin iunie
Si eu cred ca le face bine rutina si ca iesirea din rutina ii agita, DAR... prefer sa pastrez rutina pentru masa, baie, somn... si in rest sa ii fac o rutina din lipsa rutinei. chiar daca e mai greu asa( asta e optiune personala)
BEEEEI!. citeam intr-o carticica faptul ca bebei la 6 luni ar trebui sa stea singuri in picioare daca se tin de pat, spre exemplu. Al meu e maaaare lenes la faza asta. Ai vostri??? Al meu refuza sa se ridice in picioare
Coque, pai, dr noua nu ne-a mai spus mare lucru.Noi am facut si la 2 luni febra, dar parca nu chiar asa... doar ca atunci a plans mai mult de la durere locala seara. Imi recomanda sa facem prevenarul, dar mai vb la bilantul de la 9 luni. M-a slabit cu Calciul si fierul. A spus ca mai amanam fierul si calciu nu e absolut necesar.
deci nu s-a mai pus cu "nebuna" care la orice supliment raspunde cu "analize". Mihnea a recuperat bineeee. adica intr-o luna si 2 sapt a pus 1200-1300 de grame... deci sa traiasca tzitzi. ( ca noi diversificarea abia am inceput-o si deja am luat pauze... ba de nunta, ba de vaccin... ba de "sfanta lene". Fata de graficul dr , fii-miu are 400 g mai putin pt 6 luni, i-am spus senina ca fata de graficul meu are o curba perfecta
. Apoi, i-am spus ca prefer asa... am un fix cu obezitatea la copii ( stiu ca la bebei nu se pune... dar am spus eu ca nu am toate rotitele le locul lor).
Sar'ma de intrebare
Andre, deci ti-ai "intrat in paine" cu invatatul mamicilor. SUUUPER
Ralu, mi s-au terminat bateriile la cantar
si sotul a spus sa nu mai pun baterii... si imi strange stepperul, ca cica e suficient... ce ma distreaza pe mine e ca nu inteleg legatura dintre cantar, stepper si kg mele in minus, plus ca... mai e loc de dat jos... asa... vreo 4 kg![]()
Ancutzu, pupam sabinuta sa iasa rpede celalalt dintoc si fara durere
Acum bebe a adormit... eu mi-s chioara de somn... merg sa-mi fac o cefea... prin branula de preferat
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Laura, ce nasa..fitzoasa si incuiata ai!!!
De dormit, husbandul s-a mutat in alta camera....ca sa poata sa se odihneasca...in rest ne-am luat vechiul obicei...el sta cu Rares pana la 12 seara...de la 9....ca sa pot dormi eu...si dupa aia...eu pana la 3-4 cand adoarme ingerasul....cand ma laudam si eu ca doarme ingerasul noptile s-a hotarat el sa imi arate ca s-a schimbat modificarea!
ionelamaria spune:
licurici, cu nasica ta... offf doamne.... . Inteleg ce simti... Eu sunt obsedata sa iasa tot asa cum vor finii mei... si ma cam cert deja cu cei care vor sa ii demoralizeze, sau sa le schimbe ideile... Sper sa nu ma apuce ideile de mare nasa dupa ce or avea un bebic
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13Si super tare preotu la faza cu scolitul in ale wrapului! Bafta, sper sa iasa bine lectiile cu mamica de acolo, uite asa aratam noi romancele ca suntem muuult mai emancipate si mai pricepute in toate!! |
laviniablaga spune:
Ionela, referitor la statul in picoare al lui Rares...eu il mai tin in picioruse...si el se impinge puternic in ele...ca si cum ar face genoflexiuni...cred ca o sa faca niste muschi...daca il pun in patut in picioare se prinde de gratiile acestuia, ins anu l-am lasat singur fiindca imi e teama. Tot timpul il tin de spate!

dymomo77 spune:
Licuriciule(ttt ce frumos suna!) pai partea proasta e ca nu reusesc sa il conving. La inceputul diversificarii era mai cooperant acuma insa... deschide gura la primele 5-7 lingurite dupa care incepe agitatia. Roade masa, mai suge putina apa/ceiut, se joaca cu jucariile(care daca nu i le dau plange), mananca bavetica si tot asa. Nu ar fi mare bai dar si cu greutatea e grele ca in 2 sapt a luat aproape 100 de grame iar eu sunt un pachet de nervi... se trezeste dimineata cel tarziu la 07.30, se joaca max 30 de min si incepe maraiala de plictiseala, apoi pe la 10 maraiala de somn, doarme 30 de min, se joaca putin apoi iar maraie, la masa se lasa cu plansete, la pranz iar chin la adormint iar seara adoarme dupa ce face un mic scandal. Uneori simt ca imi pierd rabdarea dar incerc sa ma calmez... Hai ca m-am plans destul. Fug sa citesc din urma ca tocmai a atipit.
mami fericit de
Dan Mihail 28.10.2009
Danut
ali762000 spune:
Buna fetelor
Am trecut cu bine noaptea nu a aparut nici o bubita si nici kk moale nu am facut, de fapt nu am facut nimic. Cred ca daca nu a aparut ceva pana acum nu cred ca mai apare nu?
Laurairina cred ca am scris eu gresit biscuitii is cu gluten. Scuze 
na_bo spune:
neata!
Am disparut 2 zile dar m-am gandit la voi. Ieri nici nu am deschis calculatorul
sarbatoritii din 11, 12 13 

sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi
Am umblat mult zilele astea, am fost la gradina, la padure , la cumparaturi. intre timp am avut si noi un episod de constipatie, sper ca s-a rezolvat, cred ca i-am pus prea mult biscuite si branza de vaca, mi-a fost asa mila de ea.
ieri am fost si la doctorita ca a facut febra noaptea si aveam un pic de mucisori, bine ca nu e nimic grav. Mi-a scris Ibalgin care fireste ca daca e compensat nu se gaseste.
Tara lui papura voda.
Sunt si eu necajita cu indemnizatia, sotul e bugetar, ca si mine, parintii pensionari, ce sa mai zic. Vorba lui Mani , ca atat am reusit sa citesc, daca nu plateam biletele de vacanta acum sigur nu mai mergeam
incerc sa citesc din urma
va pup dulce pe toate
Natalia,
fericita de
Amalia Maria!!!