Dana (Noname) are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 9
ALINAOPREA spune:
Dana ma voi ruga si eu pt. tine si pt. micuta ta Mihaela.
Cu lacrimi in ochi i-ti scriu acest mesaj,stiu ce inseamna o asa pierdere..
Alina in asteptarea unei minuni de
tina_80 spune:
Offf!!! Imi pare nespus de rau! Nu exista cuvinte!
Doamne ajuta aceasta fiinta mica si nevinovata!!!
Lumineaza mintea doctorilor sa faca tot ceea ce le sta in putinta....si cu ajutorul Tau sa o vedem mare si sanatoasa!
Am sa ma rog si eu la ora 13.00 pt ea...tb sa fie bine!
tina 29+ cu
Arianna_M spune:
Trista veste !
Doamne ajut-o pe Mihaela sa supravietuiasca si sa le faca viata frumoasa parintilor ei.
Viitoare
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
CarmenAlbu spune:
Doamne Ajut-o pe Mihaela, sa aiba putere, sanatate si sa reuseasca, DA-I DOAMNE ZILE!!
Uve, multumesc, si te felicit!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu
andra_s spune:
Doamne apara acest mic si nevinovat sufletel, fa o minune sa isi faca parintii fericiti! Sfinte Stelian, aparatorul copilasilor si al bolnavilor, ai grija de micuta Mihaela
Da Doamne putere Danei si familiei ei sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
theophillina spune:
Inalt si eu o rugaciune la Doamne-Doamne, Maica Domnului, Iisus Hristos si Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor sa o ajute pe micuta Mihaela in aceasta grea lupta cu viata.
"Rugaciune catre Sfantul Cuvios Stelian
Cuvioase Parinte Stelian, sprijinitorul si calauzitorul in rugaciunile noastre, patimile trupesti biruind si impreuna cu ingerii locuind, privesti neincetat marirea cea gatita sfintilor, de lumina cereasca umplan-du-te.
Acum, in marirea cereasca vietuind si inaintea imparatului Hristos stand, nu uita pe credinciosii care cu indrazneala inalta rugaciuni si cer sprijinul tau. Cel ce de la sanul maicii tale ai fost sfintit, si vas ales al Duhului Sfant te-ai aratat, luand sub ocrotirea ta pe mame si pe copii, ferindu-i de intristare si de boala, arata-te grabnic vindecator al suferintelor si al bolilor sufletesti si trupesti ale celor ce te lauda pe tine.
Cel ce din pustiul Paflagoniei ai facut loc de preamarire a Sfintei Treimi, fa si din pustiul inimilor noastre tarina bine-placuta a harului dumnezeiesc, in care sa infloreasca crinii cei mantuitori ai credintei si sa se inmulteasca roadele sfintitoare ale faptelor bune; ocroteste cu rugaciunile tale familiile si pe copiii nostri, cerand de la Milostivul Dumnezeu iertare de pacate, sanatate si mantuire, ca prin tine si impreuna cu tine sa laudam numele cel sfant al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin."
Doamne ajuta!
Theodora 33+ Stelios
AMR 7 saptamani
denisa220972 spune:
Maica Domnului intoarceti privirea spre Mihaela si ajutai parinti sa depaseasca incercarile la care-i supui.
lalala13 spune:
e ora 13!
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en