Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 19
ama22 spune:
Simina eu din cate stiu testele de sarcina nu pot da un fals pozitiv.
Se poate intampla sa fii gravida si sa fie negative, dar nu se poate sa nu fii gravida si sa dea pozitiv.
Ele detecteaza un hormon care este prezent in organism numai la aparitia placentei.
Eu la primul test (ma rog, am facut 5 :)) toate mi-au iesit pozitive si a doua liniuta abia de se vedea. Si am fost gravida. Puterea liniutei este data si de cat de avansata e sarcina.
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
ama22 spune:
Siminalauras dar daca vrei sa mai ai o confirmare, da fuga la un centru de analize si cere sa ti se faca bhcg-ul. Daca e peste 25 esti gravida sigur. Doctorul la eco oricum nu poate vede nimic pana nu trece bhcg-ul de 1000, dar analiza de sange iti poate da un raspuns sigur!
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
PaulaFrida spune:
simina daca a aparut si a doua liniutza pe test atunci nu este nici o indoiala,esti gravidutza FELICITARI,cum au spus si fetele nu este test fals pozitiv,pt linistea ta repeta testul sau fa un beta 

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
siminalauras spune:
multumesc de raspunsuri fete! stiam si eu ca nu pot insela testele insa am facut 2la diferent de o zi, unul barza glod care a iesit f vag si unul shure chek la care nu se vede nimic.
cos_minutza spune:
Anidaz
ce vesti urate
Sa aiba Dumnezeu grija de micutze si sa le dea putere de lupta si putere parintilor.

Doamne ajuta!!!!!!
Acum neatza fetelor!!!
Ama ma bucur ca te simti bine,despre indometacin nu stiu ce sa-ti zic ca nu am luat.Sper sa nu te mai simti rau de la el
Paula multumim de tratatie
Sherbi faina experienta

Bine ca a fost totul in regula cu tine si cu bebe
Dragutza nu stiu ce sa zic de starile tale,eu una nu m-am confruntat.
Simina daca ai test pozitiv atunci sigur e bebe,oricat de palida e a doua liniutza
Scrie-ne vreo 10 - 12 mesaje sa scapi de moderare si sa te "vedem" in timp real

Madutza,Bebelu 
O zi minunata si
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
Neata Cosmy 

Marriage ticker
TTC ticker
PaulaFrida spune:
Fetele,merg sa ma bag in patuk,revin pe la la vreo 10.
-ici
Marriage ticker
TTC ticker
cos_minutza spune:
Paulici odihna placuta!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin