NEWS ALERT: Toate indemnizatiile CIC=600 ron

Raspunsuri - Pagina 56

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

va invit aici pentru mai multe detalii despre protestul de luni, 17 mai.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145&whichpage=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROZIMINIS spune:

IN proiectul de lege publicat pe Mediafax se spune ca la legea din 2005, unde inmdemnizatia este de 600 ron se aplica reducerea de 15%. Este o eroare de redactare sau din suma fixa de 600 ron se mai reduc 15 procente si cu asta ne alegem? Am atatea studii dar nu pot pricepe asta. Poate este cineva care ma poate lamuri, pentru ca daca este adevarat... este mult mai grav decat mi-am imaginat! Nu este posibil asa ceva! Sunt din Alexandria, nu pot veni la miting, dar sunt alaturi de voi, am semnat petitia impreuna cu alte 123 de persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

un dobitoc din guvern aparuse la tv si se "lauda" cum si-a crescut el copilul cu 4 pampersi din aia vechi de material textil, ca acuma mamele huzuresc ca nu au de spalat pampersi din bumbac si au din astia de unica folosinta si ar trebui sa cumpere doar cine-si permite, nu pe banii statului!!!
doamne, mare e gradina ta, astia vor sa ne readuca in comuna primitiva

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinacon spune:

cu siguranta sunt mai multe care gandesc ca si mine doar ca nu si-au exprimat opinia , ideea esta ca daca mamicile care nu au beneficiat de 85 %au facut sacrificii care nu sunt contestate de nimeni nu inseamna ca nu mai trebuie sa evoluam , ca si mame dorim doar ce e mai bun pt copii nostrii si asa nu avem posibilitatea sa le oferim ceea ce am vrea si ceea ce merita acesti copii, iar indemnizatiile acestea nu reprezinta un trai decent ci doar o modalitate de a beneficia de contributiile pe care le aducem statului luna de luna an de an si asa acesta indemnizatie e mica din cauza salariilor pe care le avem din acesta frumoasa tara ,din care unii fura miliarde de euro ,iar celor care ne dau exemple alte tarii care nu acorda 2 ani de crestere au si legi care pedepsesc bonele care bat copii pe care ii au in ingrijire , legi care se pun in aplicare , serviciul de protectie a copilului functioneaza ca de altfel si celelalte institutii asa ca nu are rost sa ne comparam cu alte tari , mai bine luptam pt drepturile noastre inclusiv aplicarea legii atunci cand sunt abuzati , batuti , umiliti copii nostrii care se formeaza ca si oameni in acest stat , si vor traii la fel ca noi cei care le dam educatie si exemplu . copilul meu are 5 luni sa zicem ca vreau sa ma intorc la servici , cum e in alte tari , din salariul meu de 1500 ron trebuie sa dau la o bona circa 1000 ron , din diferenta tebuie sa cumpar lapte, scutece, hrana pentru puiut imi vor ajunge cei 500 ron doar pentru asta nu mai spun de rata la banca , lumina telefeon apa gaze . la stirile de la 18 pe antena vor anunta cat se taie din indemnizatie , am vazut un promo , ar trebuii sa facem ceva o petitie ceva care sa arata guvernului ca si noi suntem in acesta tara si ca daca nu am iesit in strada e doar pt ca avem acesti puiuti de crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinacon spune:

raspunsul de mai sus era pt lauranic, nu am vrut sa nasc polemici sau rautati doar mi-am spus parerea pt ca sunt foarte revoltata de ceea ce se intampla , in final am spus cam aceeasi opinie ca si celelalte mamici care sunt revoltate de ceea ce se intampla.

Mergi la inceput

monarus, toate mamele cu care am vorbit vor veni cu copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai dupa ce am vazut ceva reactii pe aici, ca sa nu mai vorbesc de cele de pe forumul de la Realitatea, ma bate gandul ca poate totusi, gresim noi, cele care vrem bani pentru copii. Si pentru ca cineva ne indemna sa ne descurcam precum mamele noastre care nu aveau 2 ani sa stea acasa, iar nostalgiile acelei perioade par sa-i inspire pe multi, m-am gandit la cateva idei de supravietuire, poate asa vom fi si noi pe gustul celor care ne condamna. In caz ca va treziti doar cu 6 milioane de lei:
1. Reveniti la scutecele din bumbac. Nu conteaza cat aveti de spalat, nu conteaza eritemul fesier, nu conteaza igiena ... sunt bune si daca le spalati frecvent - banuiesc cu ceva sapun facut in casa - iesiti mult mai ieftin.

2. Alaptati, ca-i gratis, iar daca nu puteti, poate gasiti prin talcioc ceva lapte praf expirat sau "made in China" - sigur e muult mai ieftin. Si sa nu aud mofturi de genul copilul tolereaza sau i s-a prescris o anumita marca, aloo, mamele noastre nu aveau de ales, nu?

3. Haine pentru copil adunati de pe la rude sau din magazinele second hand. exclusiv. La urma urmei se stie ca hainele noi sunt mai aspre si-l pot zgaria. Spalati bine, carpiti gaurile, scoateti petele - cu zeama de lamaie - tiviti, teseti si ati rezolvat si problema trusolului.

4. In loc de carucior copilul se duce exclusiv in brate, de invatat sa mearga poate si singur iar un rotobil se poate mesteri in casa dintr-un scaun mai vechi si patru rulmenti - asa a avut mama.

5. La diversificare e mai simplu: paine, apa, verzituri ca vine vara si le puteti culege singure de pe marginea drumului. oricum carnea nu e prea sanatoasa, si tot ce gasiti prin magazin are E-uri, mai bine-l invatati cu urzicile de mic, s-ar putea sa fie mancarea nationala multi ani de aici incolo.

7. Medicamente? Hai sa fim seriosi, un piramidon spart in patru si se face bine, ce noi am crescut cu tot felul de siropele? Sau treceti pe leacuri babesti, se pare ca-s foarte bune si ieftine. Un descantec pentru colici, un carbune in apa daca nu merge stomacelul bine, un fir de la matura stins in apa - pe urma o bea daca-l doare burta, sunt destul.....

8. Jucarii nu are nevoie, daca tot stati cu el acasa va ocupati de copil non stop, da? Si daca totusi cere, o papusa din carpe sau cocean de porumb, o barcuta din coaja de nuca, ajung...

Cam atat, dar ati putea sa completati si voi, in loc sa va jeluiti ca va ia statul banii pe care oricum nu-i meritati! Dovada? In tarile civilizate se descurca lumea si fara ei

Acest text este un pamflet si va rog sa-l tratati ca atare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROZIMINIS spune:

semneaza aici:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html

Mergi la inceput

danitin, daca mesajul tau nu era un pamflet cred ca ma dadeam cu capul de tastatura la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui maria_t1971

Citat:
citat din mesajul lui conchita
iesiti in strada si cereti-va dreptul la lene sociala pe timp de criza economica, io donez tarii romanesti taxele si impozitele platite pana acum, sa va fie de bine.

Sa-ti fie rusine !
Iti spuneasta o mama care-si creste singura copilul si in curand va trebui sa o faca cu 600+200 RON/ luna, asta in conditiile in care a cotizat la maretul buget la GREU, care inainte de avea acest copil s-a gandit bine si pentru el a muncit 80-90 ore pe saptamana, gandindu-se la binele lui.

Eu atat am avut sa-ti spun si nu mai comentez alte mizerii ca nu are rost.

nu are de ce sa-mi fie rusine, ca si eu imi cresc copilul singura, dar nu cu mana intinsa la stat sau la straini. tie, pana una-alta, ti-l cresc toti romanii platitori de taxe, daca primesti CIC, intelegi diferenta? era deunazi un articol pe news despre 8 milioane de mame singure din US care, din cauza crizei, nu mai primesc pensia alimentara de 1-2-3-4 ani de zile, ca ecsii lor si-au pierdut joburile. si stii ce fac? lucreaza 2-3-4 joburi sa-si intretina copiii. asa ca nu-mi spune tu mie sa-mi fie rusine ca eu muncesc si sa-ti plang tie de mila ca ai "drepturi" intr-o tara unde toti fura si nimeni nu vorbeste aici ce sa faca sa dea si inapoi, macar acum, in criza asta, din solidaritate sociala. asta se cheama lene sociala, punct, [/B]inverziti-va de nervi[/B] , dar cineva tre sa va zica adevarul in fata.

tu nu cotizezi LA GREU la buget, pentru ca nu esti miliardara. din procentul tau de 1% timp de 12 luni, astepti inapoi de la stat 85% timp de 2 ani, luna de luna. cine plateste diferenta? printre altii, si diaspora asta de-o injurati, care baga miliarde de dolari in poponeata romaniei ca sa fie tratata cu poponeata de fiecare data cand deschide gura! va aduceti aminte de diaspora cand e vorba iarasi sa primiti ceva, fie voturi, fie ajutoare, fie imaginea romaniei in lume! si tot mie sa-mi fie rusine?? da' oglinda voastra ce zicea, bai frate, ca deja m-ai enervat.

asta[/b] e matematica, asta e realitatea. daca ai nevoie de CIC, e clar ca nu ai contribuit nici macar pe jumate decat primesti inapoi prin cic. asta a fost o masura de sporire a natalitatii, nu este un drept constitutional cicul, asa ca revolta voastra si iesitul in strada este pentru favoruri, nu pentru drepturi fundamentale.

cat despre teoria chibritului ca vezi, doamne, v-a luat pe nepregatite, ca voi aveati planuri...pai cate milioane de oameni au fost luati prin suprindere cand au ramas fara joburi si alte avantaje, cati si-au pierdut casele???

nu, nu empatizez cu voi. empatizez cu un om necajit care e cinstit, nu da in cap altuia, munceste onest, isi ajuta semenii, si l-a lovit soarta nasol la un moment dat, cu ala empatizez. nu cu scoala de la APACA sau mahalaua din damaroaia.

nu e nevoie sa ma dati voi afara, ca plec si singura. cinci stelute la un subiect de ferentari de la admina forumului spune tot. si lipsa de cartonase pentru insultele dintr-o singura tabara spune si-aia de ce nu are ursul carpatin coada. merci pentru ospitalitatea de pana acum.

nimic

Ce mai faci Conchita ? Bine ?
vorbeai de 2 3 4 joburi la care te duci tu , americanca ?? statul permanent pe forum este al cat-lea job ???
cat are o zi ? 24 ore
cat dorm americancele : hai sa zicem 5 ore
romancele sa zicem 8 ore , desi dorm MULT MAI PUTIN

3 JOBURI LA CARE STAI MINIM 4 ORE macar inseamna 12 ore joburile
17 ore in total
mai raman 7 ore la tine in care sa ai grija de copil, facut mancare , spalat si plimbat copilul .....[/b]

linisteste-te

P.S. DECI cand spui ca toti fura , eu apartin multimii care se numeste toti
INVERZITI-VA DE NERVI , deci eu apartin aceleiasi multimi
concluzie : eu nu am fost jignita ? Am fost.

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput