Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dana din ce am citit pe la fete o masa pt varsta lor ar fi de 200gr. E super ca Davidutu e un papacios!! Rechinasa mea e o sclifosita, vreo 20 gr fructe la o masa si vreo 10 gr de legume de a lins astazi..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dana din ce am citit pe la fete o masa pt varsta lor ar fi de 200gr. E super ca Davidutu e un papacios!! Rechinasa mea e o sclifosita, vreo 20 gr fructe la o masa si vreo 10 gr de legume de a lins astazi..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mersi mult Laura. Chiar acum ma pregateam sa ii dau sa manance.
Am avut noroc pana acum cu el. A papat tot ce i-am dat. Poate seamana cu tati lui... eu sunt o sclifosita.
Spor la diversificat si tie.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Salutare!

La capitolul citit din urma stau cam prost...nu stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta. Vrea numai in brate. Daca nu il i-au plange de zici ca il frige ceva...si cum eu nu il pot vedea plangand...imi distrug coloana. Am niste dureri ingrozitoare. Casa este vraiste toata, tone de haine la calcat, de haleala nimic, copilul urla...cred ca o iau razna... na ca m-am descarcat...

Intrebare: cam cat ar trebui sa manance bebe la o masa? Eu ii dau un borcanas de 120 grame si el mai cere...

------------------------

Albume foto

haha, welcome to the club .
ca fix asta se discuta pe unde nu ai apucat tu sa citesti

noi mancam 2 lingurite de legume si 100 ml piure de mar (nu stiu cate grame sunt, chiar sunt curioasa si eu)

neata everibadi, si eu ma declar invinsa de multele treburi de azi, dar plec in curand in parc sa ma reculeg. cand ma intorc recitesc ce v-am scris ieri pentru ridicarea moralului

pup

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

sa speram ca nu vom fi afectate totusi

www.realitatea.net/mamele-ar-putea-ramane-fara-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului_712932.html" target="_blank">STIRE

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

eu as crede mai tare o www.hotnews.ro/stiri-esential-7245366-traian-basescu-prin-reducerea-salariilor-pensiilor-prevenim-grecizarea-romaniei-pana-sfarsitul-anului-raman-angajati-stat-cei-mai-buni.htm" target="_blank">declaratie oficiala decat o stire din surse ca aia de mai sus

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Vreau sa-i urez "La multe lunite" Capishonelului Matei!

Bun subiect tarcurile! Si mie imi pace cel tip gardut,este mai mult spatiu. Off,fetelor,ia ganditi-va ca ne asteapta acoperitul prizelor,incuiatul sertarelor,asigurarea oricarui colt/obiect coturos Si ascunsul machiajelor- aici ne poate invata Diana,ca ea e patita! Sunt sigura ca si Shtephy stie!

Shtephy,ma bucur foarte mult ca vii,in sfarsit,cu vesti bune despre manuta!!!

Shtrumfy,felicitari pt Andruta cea curioasa,pupam gazuta frumoasa si pe mami,ca sa se simta mai bine!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Offf... cu atata stres pe cap am uitat sa ma laud cu ce era cel mai important: David astazi a spus ma-ma

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Nemtencele tot la Iesi is??

Nemtencele au ajuns azi-noapte acasa dar azi am avut multa treaba despachetat, spalat, ordonat...ma chinui si eu sa recuperez cate ceva si vin langa voi pe bancuta, dar mai diseara.

pupam fetele si copilasii

ps: Cuscri ma bucur enorm sa "aud" ca esti bine...te imbratisez cu drag

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Helau evribodi,

Iaca am facut si optionalele (vaccinutele). Am avut un baietel f cuminte, nu a plans, a tresarit putin. Mai urlacios a fost la imbracat, ca el vrioa sa se joace cu degetelele de la picioare.

Aseara a dormit nesperat de bine, o singura trezire la 2, apoi somn pana la 8. Pe la 5 m-am dus sa vad dc nu o fi mama cu el in brate si nu cumva sa-i fie mila sa ma trezeasca, dar dormeau amandoi.
Avem 8,2 kg, aratam f bine, continuam cu 3 pic de Vigantol/zi si de luna viitoare incepem sa discutam despre marea D. Pana atunci..tzitzi la discretie ca tot e din belsug.
Nu stiu d c dar parca sanii mei sunt parca mai plini, tasneste lapticul si-l uda pe Matei dc nu e pe faza.

Monis, sa-nteleg ca si tu ai o "one of those days..". Sper ca dupa iesirea in parculet sa fiti mai linistiti.

Azi citeam in dr.Spock, despre viziunea lui despre rasfat. Ca intre 6-9 luni tr sa urmarim acest aspect, deoarece trece perioada cand sunt f mici si neajutorati, inclusiv colicile si mai apoi vom avea de tras cu ei. Asadar, sa incercam pe cat posibil sa nu stam cu bebicii toata ziua in brate, cum intind manutele spre noi, ci sa ne facem u program "de lucru" prin casa, sa ne agitam ca sa vada si ei ca avem ceva de trebaluit si in momentul cand se smiorcaie sa le spunem pe un ton PRIETENOS, DAR FERM, ca mami trebuie sa faca cutare lucru si ca apoi ne mai jucam. Ideea ar fi ca bebicii nu inteleg ce le spunem, dar sesizeaza tonalitatea vocii. Spunea el ca mai greu ar fi sa trecem de prima ora (aviz Dana.n)

Ariadna, sunt divini baietii tai!

Dankutza, astept sa se trezeasca Matei ca sa ma uit si eu la filmuletul de la botez

Alinus, off, cred ca ne vom lovi tot mai mult de rasfatul copiilor de acum. Spor la lingurit!

Lyly, legat de nunta la cafeneaua Fratelli..e un local apreciat in Bucuresti de petrecareti. Nu cred ca e cazul sa abordezi o tinuta de gala, zic..dar ceva elegant tot trebe.

Dozz, ce bine te-ai descurcat cu deschiderea noului capitolas

Kreliutz, tare Albastrelul, ce bine-i sade in scaunul lui si in poza cu floricica la ureche

Stephy, cred ca cei 2 asistenti erau pe post de "anestezie locala"

La multe lunite Capisonelului!!!!

In privinta tarcului..cred ca momentan spun pas pt ca nu prea mai am unde sa-l pun

Licuriciu, Rechinasa se vrea supla ca o gazela.

Simina, ranjita nu se dezice, ce rade ea in leaganul ei!!

Lumi, vin si eu la tratamente si ceva rasfat. Te invidiez.

Diana, la petrecere nu vrea Vladut sa fie si el imbracat in costumul Batman?

Andre, deci asta era buba, Chiara se dovedeste a fi o mancacioasa si nerabdatoare!

Crissa, Cristina_boc, Mitzi,

Na_bo, mai baga un dulciurel de la cinste si gata si cele 2kg

Many, sanatateeeee, o fi de la curent?

Lili, deci si voi o luati in curand de-a busilea

Lavi, hai ca asta cu lasatul copilului in masina singur m-a dat gata..mai rau ca faza cu uitatul in Car4..

Strumfy, vad ca te iei de manuta cu Many, te astept cu vesti bune, sanatate

Dana, felicitari pt ma-ma!!

Ancutz, te asteptam mai pe seara si dc se poate si cu ceva buuun

trimit avionul!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

salutare

greu si la noi cu copil care cere f multa atentie.

LA MULTE LUNITE MATEI!!!

Dana.n felicitari pt ma-ma!!!

monis ma intrebai ce diferenta de fus orar este. aici nu schimba ora de vara asa ca pana sa schimbam ora de iarna erau 2 ore, acum este doar o ora.

noi suntem bine, scoate alte sunete in fiecare zi, parca creste pe zi ce trece, ne bucuram de ea in fiecare zi.
la capitolul mancare suntem tot pe tatzi exclusiv(iubeste f mult tatzi), asa ca nu avem ce sa va zicem, doar citim, bagam la cap si tragem concluzii.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Desi nu a plouat, am reusit sa termin de calcat muntele din canapea, ca fimea doarme de la 15.Mai am o masina (de azi dimineata) la uscat, da le termin pana se scoala ,ea pe la 18, ca-s mai multe prosoape

Intrebare ce ma macina de mult timp: De ce spun astia la stiri traficul cu accentul pe i???????......ma zgaraie pe creieri cand ai aud!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput