Prietene la bine si la greu - 12
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Buna seara, dragele mele.
Noi suntem cat de cat ok...Rares putin ragusit..sper sa treaca in curand.
Nu sunt la zi...si cred ca nici nu voi apuca sa recuperez...iar de acum si mai putin...din cauza de laptop stricat ....a carui reparatie nu stiu cat va dura.....
Plus "cadoul" de la guvern...
Va pup. Si va rog sa ma iertati ca nu mai am inspiratie pentru altceva....
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
crissa13 spune:
gata baita de seara, acum bebe papa si mai are putin si adoarme.
la multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Andre nici eu nu ii spal momentan gingiuutele pt ca nu avem dintisori, dar cand o sa apara vreau sa folosesc nenedent.
Ancutza felicitari pe mutarea cumnatei!
referitor la stirile cu indemnizatia sunt pleostita rau.
iritatia de la scutec ma dovedito ca si celelalte fete cu sudocrem, pt iritatiile mai usoare am folosit dermocare.
monica ce super ca acolo stii sigur ca mancarea este buna si sanatoasa.
uff greu sa scrii cu stanga. trimit si revin.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 nobody? ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ashea faceam si io ieri asear pe aici..
![](alcool.gif)
Eu ma uit la 'frumusete pe muche de topor', e un tip destul de dragutel
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](punk.gif)
Ai incercat sa faci o baita prelungita in cada, cu miresme, lumanarici, o muzica buna, relaxanta si un ceiut cald/lapte cald inainte de culcare?Tre sa faca ceva bine la creieras sa te lase sa te odihnesti mai bine, ca a ramas setat pe ON..cred
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Lylyana - daca vrei sa bagi o fisa la pediatrul nostru sa vezi daca iti place de el, sa-mi spui sa-ti dau contactul (are cab in Tei, pe langa constructii) ![]() |
![](radtare.gif)
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Salutare,
nu am nici o dispozitie de nimic . Dupa 4 zile de dureri dentare, acum am o gaura in incisiv si zilele astea sper sa mai am curaj sa merg la dr sa mi-o astupe la loc.
Am intrat sa ii zic la Andre despre www.farmaciastejara.ro/nenedent-baby-p-2707.html" target="_blank">Nenedent baby. Din cate stiu, acum 3 luni era singura pasta de dinti fara fluor la noi pe piata, care e pentru bebei intre 6 luni si 2 ani. Eu cu asta o sa ii spal gurita la Dominic, cand or aparea dintii, ca deocamdata nimic. Daca vrei ti-o trimit tie si iau pentru noi alta.
Stiu ca mai exista si de la Primii pasi acel degetar de silicon, dar eu una nu l-am vazut in magazine/farmacii sa il cumpar, asta daca nu vrei si pasta de dinti.
Mai exista si de la Nuk, set periute dentitie pentru bebelusi(nu pot sa pun link= reclama), dar la nepoata si la bebeluul prietenei mele, nu au prea avut succes, aa ca deocamdata tot degetarul mi se pare ok.
Pupici
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Licurico - cam asa... a ramas mai exact intre ON si OFF, nici sa dorm nu pot, dar nici sa ma ridic sa ma duc la treburi nu ma lasa
Dankutza - dr asta are cabinetu cica pe Nada Florilor. Nu ma intreba mai multe ca la noi a fost doar acasa, eu la cabinet nu am ajuns inca.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Buna fetelor
Vreau sa va spun ca azi iar am fost la urgenta pentru nemernica asta de urticarie acum nu atat pentru bubite ci pentru ca a inceput sa ma doara toate incheieturile si parca imi erau umflate. Mi-a zis ca e de la urticarie ca asa se manifesta in unele cazuri. Mi-a dat o injectie intramusculara si inca 2 pastile in plus sa le iau 5 zile. Nu va spun ce spaima am tras iarasi cand am vazut ca a inceput incheieturile , nu va spun ce ganduri am avut pana am ajuns la medic... a si in ultimul rand sa nu va spun ce " frumos " a vorbit cu mine doctorita.
Multumesc pentru ajutorul cu constipatia si pentru gandurile bune. LA MULTI ANI FULGUSORILOR DE AZI!
vA SI VA DORESC O NOAPTE LINISTITA, EU UNA MA RETRAG CA SUNT TERMINATA SI NEDORMITA DE O NOAPTE SI O ZI CU PLIMBARI PE LA URGENTA SI ACASA SI COPIL MARAIT.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
am culcat si eu un copil.
monis eu am periuta de deget din silicon luata din carrefour.e de la primii pasi.m-a costat 3.5 ron.am inteles ca se gaseste in farmacii o pasta de dinti si are si periuta.parca se numeste nenedent.e undeva la 25ron 25-30ml.nu stiu sigur(sper ca nu spun prostii).
nu cred ca mai pun rezumatul ca nu mai e la subiect.
many,sper sa iti revii(problemele cu rusii sa dispara si gandurile cu job-ul la fel.)
diana,spor la pregatiri pentru petrecerea micutilor.
ralu,krelia sper sa va reveniti si baietii sa nu mai fie plangaciosi.a inceput al meu cu scremete si plansete cam toata ziua.azi am plans amandoi.noroc ca ma intelege sotul si vine si el langa noi.incearca sa ne calmeze pe amandoi.
cred ca am omis pe cineva dar nu am mai citit ce notasem pe caiet.
sa imi laud si eu copilul.am inceput sa il pun pe burta in cada.am mereu grija sa nu scape cu fata in apa.e innebunit sa bata cu manutele si piciorusele.daca pe uscat nu se prea intoarce in cada in 2 secunde e de pe burta pe spate.
azi a papat crema de spanac de la hipp.i-a placut.e prima data cand primeste ceva la borcanel.pana acum a refuzat tot.deschidea gurita si astepta lingurita.deci trebuie sa ii fac si eu.
aseara eram suparata cu vestile legate de indemnizatie si am inceput sa plang.vreau sa ii ofer copilului tot ce e mai bun si nu stiu cum voi reusi.cand m-a vazut suparata a inceput sa rada la mine micutul meu.mi-a trecut tot.imi iubesc comoara tot mai mult si vreau sa fiu o mama buna pentru el.sper sa reusesc.am inceput sa asa ca ma opresc aici.
sper sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar,dar nu mai am timp de cand cu diversificarea si cu examenele.acum am net si la curte.
laura nu au aparut vaccinurile.
legat de pete am folosit azi o combinatie de vanish,ariel manual si apa la 50 grade.am scos aproape complet petele de mar.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Teo, norica mea draga LA CAT MAI MULTE JUMATATI DE AN ! Un buchet mare, mare de
pentru tine si mami tau, care saptamana asta isi serbeaza toti copilasii de la mic la mare! Sanatate multe si tot binele din lume!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi