Prietene la bine si la greu - 12
Raspunsuri - Pagina 16
lylyana.ion spune:
dana.n, ne-am botezat copilasii la aceeasi biserica
super pozele, superbi cu totii
am votat petitia, nu cred ca se va schimba ceva, sper sa nu scada prea mult, ca din ea platesc rata casei, fara indemnizatie...cred ca o las bancii
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
many_bani spune:
La multe lunitze Teo, sa cresti mare si sanatoasa alaturi de fratiorii tai iar pe mami de Teo o
Ignorand vestile proaste de la guvernanti, am citit pe aici si cateva lucruri bune ptr. care ma bucur enorm(Ancutza, astept poze din casa noua).
Imi face mare placere sa citesc placinte, strudele, etc, dar nu sunt in puteri sa raspund la fel, nu va suparati pe mine.
laura stii ca eu permanent ma vaitam, pana la operatie, de eritem fesier, am un sac de creme acasa, insa la noi nu a mai fost cazul dupa operatie cu toate ca si Vlad papa si altceva. Incearca sa-i vindeci ce are acum si apoi la fiecare schimbat sa folosesti o crema de protectie, noua ne-a recomandat dermatoloaga mustela, insa am folosit sudocrem si bubchen in strat gros si a dat roade. Nu am introdus citrice in alimentatia lui Vlad ca am inteles ca fac dezastru la popou, mai toe prietenele care au bebe u zis ca a fost naspa cand au ntrodus citricele.
O intind in parc ne vedem la noapte pe bancuta.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Dozz spune:
Am revenit de la dr, sunt incantata ca m-am descurcat bine; pana la urma, a fost chiar simplu!
Cum era de asteptat, cei de la centrul medical respectiv, stiind ca au ca pacienti si bebelusi, au construit 2 scari inalte la intrare si apoi inca 8 scari in holul interior . Inainte de a intra la dr, trebuie trecut testul de indemanare despre cum sa urcam scarile cu caruciorul.
Doctorita pediatra de acolo a fost ca la carte, mi-a pus o sumedenie de intrebari (in prezent stie mai multe despre mine si copil decat stie doctorita la care e inscrisa fetita...) si la final mi-a dat o lista de recomandari. Punctul 4 suna asa: "tinut mult in brate, vorbit calm, clar si duios, cantat". Asta v-am scris a-propos de discutia noastra de zilele trecute cu tinutul copiilor in brate multa vreme.
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Ignorand vestile proaste de la guvernanti, am citit pe aici si cateva lucruri bune ptr. care ma bucur enorm(Ancutza, astept poze din casa noua). |
nu am vazut asta cu casutza ancutzei, mi-a sarit, deci Ancutza dragutza va mutati ?
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz Doctorita pediatra de acolo a fost ca la carte, mi-a pus o sumedenie de intrebari (in prezent stie mai multe despre mine si copil decat stie doctorita la care e inscrisa fetita...) si la final mi-a dat o lista de recomandari. Punctul 4 suna asa: "tinut mult in brate, vorbit calm, clar si duios, cantat". Asta v-am scris a-propos de discutia noastra de zilele trecute cu tinutul copiilor in brate multa vreme. |
Felicitari!
Zi-ne si celelalte puncte, pare o dr desteapta. a mea incepe sa nu-mi mai placa
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
ariadna33 spune:
subscriu si eu la sudocrem, e foarte eficienta, la noi bephantene a fost vax albina
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
gata , i-am rezolvat pe bubulaci, le-am dat piure de piersica, mar si para in suc de pere dimineata si au facut amandoi kk usor
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Dozz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
Felicitari! Zi-ne si celelalte puncte, pare o dr desteapta. a mea incepe sa nu-mi mai placa Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra |
Cred ca de interes general ar mai fi ca mi-a recomandat sa iau 1 elevit (sau materna) pe zi si sa scot fetita afara cu picioarele goale (doar cu sosetute) cand sunt peste 25 de grade si nu bate vantul.
Celelalte recomandari sunt foarte particulare, de aceea nu cred ca sunt relevante. Se refera la doza de Vigantol si sa stimulam fetita sa se intoarca in ambele parti cu capul pt ca are tendinta sa priveasca intr-o parte mai mult.
monica_80 spune:
dozz, foarte tare dr ta. si eu iau elevit de cand am nascut, mi-a zis dr sa iau cat timp alaptez.
de scump Maria 13.12.2009
pozici
dankutza spune:
M-am intors si eu de la dr. Vai de capul nostru cat de mica e! Are 5,4kg si 61,3cm. Am introdus valorile in graficul de pe nestlebaby. La greutate, este la limita inferioara, iar la inaltime este pe mijloc. Mi-a zis dr ca trebuie sa aibe 64 cm la 5 luni, la fete, conform unor grafice ale ei.
Am intrat acum pe pagina asta http://www.botcau.ro/grafic_calculator_greut_inaltime_sugari_0_12luni.htm Acolo zice ca la inaltime este in grafic, dar mai spre limita inferioara, iar la greutate este sub, destul de mult.
Tratament: 2 picaturi Vigantol, 4 picaturi fier, 10 zile de 5ml calciu gluconic, timp de o luna.
Ne-a facut si vaccinul Pentaxim (Ralu_Seby ) Acum o pandesc de febra. Am supozitorul pregatit, in caz ca e nevoie. In rest, mi-a zis ca bebe e bine si ca e bine proportionata. Luna asta trebuie sa-i dau suculet, chiar pireut de fructe si supica de legume.
A propos, cum a ramas cu pastarnacul? Puneti sau nu in supica lui bebe?
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet