Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ari nu stiu ce sa-ti raspund cu constipatia pt ca nu ne-am confruntat niciodata cu ea. Dar pt liniseta ta sufleteasca, suna pe dr.

Imi pare rau, ca toate sunteti puse pe jar cu indemnizatia. Sa speram ca nu va fi diminuata cu prea mult.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

De cand am inceput D. fiimea e mereu iritata la curulet!! Cum o dau cu Nidoflor se mai trece roseata, cum nu o dau si o dau doar cu crema petrini iar e rosie ca focu..E bine sa folosesc Nidofluorul asa des?eu cred ca nu...Daca nu ..cu ce sa o mai dau sa nu se irite in halu asta, ca e clar ca e de la papica diversificata..Si cum nu mananca decat mar/banana/para si putina supica/pure de morcovete cu putine albituri..ce naiba sa ii scot sa nu se mai irite??Ca si asa nu mananca multe ..ce sa elimin?

Parerea mea este sa-i dai cu o crema care contine oxid de zinc. Eu am deja pregatita o crema de la Topfer (deh! fixatia mea cu Topfer- are 95% produse naturale in ea, desi pe alte pliante scrie ca este 100% naturala). AM avut si o mostra din maternitate de Sudocrem, care mi-a placut mult. Dar, cred ca orice crema cu oxid de zinc o sa fie buna pt curulet. Da sa nu o dai la fieacare schimbat. Un schimbat da, unul nu. Inceraca si asa. de Nidoflor, nu stiu ce sa zic. Sa vedem parerea lui Di. In caz de extrema majora, adica deja bubite care supureaza, dai o data de 2 ori cu Cutaden sau Baneocin pudra.
Asta e parerea unui care n-are nici in clin, nici in maneca cu medicina. Am zis si eu din experienta.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am terminat si eu cu restantele.
lma sarbatoritului de ieri.pupam capisonelul.
lma sarbatoritilor de azi.diana si mariaandrei sa va traiasca fetitele si sa va bucurati de fiecare zi din viata lor.
si eu sunt suparata cu indemnizatiile.sotul e bugetar asa ca stam foarte prost.deja el isi cauta inca ceva de lucru(de preferat sofer ca are toate categoriile si atestat de instructor.nu poate fi full time dar 3 zile poate lucra una ba ca sa fie la jobul platit de guvern).e foarte aiurea ca avem rate cat salariul lui si cu indemnizatia ne descurcam in rest.dar vom trece si peste asta.
laura azi am timp sa scriu in sfarsit ce am citit.apropo ce iti face manuta cu pete?
eu voi mai lipsi ca tre sa ma apuc sa invat pentru examene.am vreo 13 ca cele din sem trecut nu le-am putut da.motivul:sugea piscotelul la 2 ore.am si licenta asa ca sper sa reusesc sa le iau.

revin

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

saru-mana pentru aprecieri tuturor si ca ati avut timp sa va uitati la filmulet! asa rau imi pare ca nu va pot raspunde fiecareia cu o singura mana si una bucata pitic miscacios in brate ma descurc greu...

merci pt sfat, o sa o sun pe pediatra neaparat... ma gandesc cu groaza ce fac cu astalalt, daca face tot pietricele, ca dragos nu e asa stoic ca emi

Stephy, ma bucur mult ca totul e ok!

filmulet pe picassa habar nu am cum... sotul s-a ocupat si cu filmarea si cu tot, eu eram la shopping, el a fost afara cu copiii, el i-a bagat in casa, el i-a schimbat, el i-a filmat, el le-a dat sa pape, io am venit ca o floricica si ca un mos craciun incarcata cu jucarii , castronele si tot felul de chestii pentru bubulaci...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Nu am putut sa ma abtin si am intrat sa citesc articolul si comentariile referitoare la scaderea indemnizatiei... Nu mai am cuvinte!
Lumi cuum se simte azi Annabelle? Un mare ca sa treaca.
Laura cam 200gr de branzica ar fi trebuit sa iasa. Cum evolueaza petele? Ai descoperit cauza? Pt fundulet stiu ca ar putea fi folosita crema de galbenele.
Mai aveam ceva de zis...parca...
Va pupik si sa aveti o zi faina.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

laura,al meu copil se irita la funduletz de cand l-am nascut.nu pot sa nu il dau cu cremitza.pe timp de zi il dau cu bepanten,iar noaptea seara il dau cu sanosan cu oxid de zinc sau cu sudocrem.
ari,eu pentru constipatia i-am dat lass baby.de vreo 3 zile face singur si am oprit administrarea.oricum face greu si tare.se lasa cu plansete,dar macar face(pana acum el nu facea decat ajutat.)

poze geo

Mergi la inceput

strumfy,la noi nu a mers crema de galbenele.i-a facut mai rau.am incercat pe la 2 luni si apoi pe la 4 luni.acelasi efect.

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

strumfy,la noi nu a mers crema de galbenele.i-a facut mai rau.am incercat pe la 2 luni si apoi pe la 4 luni.acelasi efect.

poze geo

si la noi a facut mai rau crema de galbenele...nici nu am mai incercat si nici nu mai incerc...Nidoflorul a facut minuni, apoi am continuat cu Bephanten

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Buna dimineata!

La multe lunite, Teo si Miruna!

Ieri seara nu am mai avut putere de bancuta cea noua, reparata de Licuriciul gospodar. Asta pt ca am stat afara aproape toata ziua, cu un copil cuminte si curios la toate din jur (spre deosebire de alaltaieri cand a avut o zi de plans si marait). M-am plimbat de zor, am citit si am savurat clipa, asa cum ne-a sfatuit Monis. Ajunsa acasa, am picat lata – numai bine ca sa nu mai observ apartamentul care se naruie sau listele mele de to-do care doar se lungesc.

Andre, ma bucur ca ai deschis subiectul periutelor de dinti si periatului. Deocamdata nu stiu nimic, dar mi-am pus pe lista sa incep sa caut. Astept cu interes sa vad si ce ne sfatuiesc fetele care stiu mai multe despre asta. Multumim pentru oferta de a ne ajuta cu tarcurile.

Krelia, imi place ca i-at luat lui Albastrel scaun asortat. Sa pape bine in el! Si noi avem acelasi tip de scaun, doar ca portocaliu, primit cadou. Deocamdata asteapta cuminte dupa usa ca noi mai avem pana la D.

Many, sper sa dai de cap racelii cat mai repede, multa sanatate!

Lili, categoric ai mare dreptate cu exemplul personal. Vor fi foarte interesante dialogurile noastre cand vom ajunge sa ne preocupe zilnic astfel de probleme. Bine, in cazul in care vom mai avea timp de forum atunci... Diana si alte mamici care ati activat si la alte odisei, cum se intampla cu atmosfera, entuziasmul si implicarea pe forum mai incolo, asa, cam dupa ce trecem de 1-2 ani?
Lili, multumesc pt exemplul cu evitarea negatiei si pt explicatii. Foarte de ajutor.

Lumi, imi pare rau ca o doare asa de tare piciorul pe Annabelle dupa vaccin. Sper sa treaca cat mai repede!
Am apreciat ff mult ca iti faci timp sa mergi la centrul de infrumusetare, e important sa mai facem cate ceva si pentru noi.

Eu am tot citit in perioada asta, fel de fel de carti, aproape toate despre copii-bebelusi-mame. Unele mai stil curs de facultate, altele mai gen literatura, din unele am citit doar partial ca nu mi-au placut etc. Am avut o surpriza cu cartea „Poti sa nu fii o mama perfecta“, desi nu ma asteptam sa-mi trezeasca interesul; am inceput sa o citesc convinsa fiind ca e o prostioara. Pana la urma mi-a placut si am retinut cateva idei de acolo, sper sa imi foloseasca. La un moment dat, autoarea descrie sentimentul de vina si ne asigura ca e nelipsit la orice mama, orice ar face. Totusi, incurajeaza mamele sa isi faca timp si pentru ele; spune ea: “Dupa cativa ani, aratam ca niste momai si ne cerem scuze in stanga si-n dreapta. Se intampla asa pentru ca mamele cele mai dezinteresate, care nu-si acorda dreptul la propriile placeri, se simt adesea si cele mai vinovate si mai abatute.”

Lumi, am vazut ca veti face eco de sold. Eu sunt f interesata de asta, o sa ne scrii, te rog, masuratorile unghiurilor de pe rezultat? Multumesc!

Monis, cum mai stai cu moralul?

Dana, felicitari pt ma-ma! E un moment unic!

Ralu_seby, am incercat in dimineata asta sa aplic sfatul dr Spock. Cam greu, de fapt nu a functionat mai deloc… Si el spune de o ora??? Vai, ce mult timp, o ora mi se pare imens acum. Dar poate se schimba treaba pe masura ce invata si ei sa faca diverse lucruri, de ex sa se rostogoleasca, sa stea in fund etc. Mai incerc!

Dragonitza, multumim de link-ul cu filmuletul din spatele usilor inchise. Ce sa zic, situatia nu e roz pt nimeni...

Dankutza, mi-a placut filmul botezului. Chiar ca e o capsunica Pinky a ta! E bine ca ii implicati pe parintii tai in activitati legate de Zbuciumix si Pinky, asa o sa isi revina din soc incet-incet. Bunicii fac cu mare drag orice pt nepotei!

Ali, si tie multa sanatate! Ce ghinion cu urticaria ta.
Despre constipatie, eu mi-am notat Lass baby. Am vazut ca intrebi si de pere, prune etc. Poate te ajuta, am gasit salvat acest mesaj al lui Dienutze, cred:

"As vrea sa ii zic Ancutei, caci vad ca se loveste de constipatie, iar noi tocmai am rezolvat pb:
Am incercat para diverse sortimente:
- romanestile sunt prea uscate si nu au avut efect
- para abate forma f mare a fost preferata, e cea mai dulce dintre toate, mi s-a parut f dulce si nu i-am mai dat
- para rosie si williams, mi s-au parut la fel, i-au placut si astea au fost cele care au facut fata la constipatie
Dar! Incepusem sa ii dau aproape 3/4 para (sunt destul de micute) de 2 ori pe zi, facea kk, dar o balona caci o durea burtica.
Asa ca am stopat para si am luat Lass baby, e un siropel tot din fructe. Am dat dimineata si seara 2 zile si am ajuns la un program normal de kk."

Dupa cum vezi, si ea tot la Lass baby a ajuns. Mult succes!

Ariadna, mi se pare fascinant cum stiai tu de fiecare bb in burtica!

Tina, multa bafta la examene. Ce multe sunt…brrr! Tin pumnii sa le iei pe toate. Si noi, care te bateam la cap cu rezumatul, nu stiam ca ai atatea examene.

Shtephy, o sa o introduc pe Mihamora in listuta.

Mergi la inceput