Prietene la bine si la greu - 12
Raspunsuri - Pagina 10
DianaR spune:
Many, Ali, pupam mamicile bolnavioare sa se faca repede bine!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ali762000 spune:
Diana multumesc sper sa treaca repede, m-am si speriat azi ca imi era frica sa nu se ia pe bebe ca nu stiam ce e. Si cica a zis ca daca nu imi trece dupa prima injectie a zis ca ma interneaza. SA fi vazut atunci pe mine frate, cate ganduri mi-am facut cum am plans apoi, dar vad ca au disparut. Si sper sa dispara cu totul.
Lumi_Richard spune:
Doamne,fetelor,urasc vaccinul de azi mai mult decat pe celelalte doua la un loc!!!
A dormit dupa vaccin si,cand s-a trezit,a inceput saracuta sa planga cum nu am mai vazut-o plangand nici macar in perioada colicilor! Plangea atat de tare ca s-a inecat de vreo 3 ori,nu mai putea respira,vanata toata,transpirata,lacrimi siroaie etc Piciorusul drept nici nu-l mai misca,cum il misca putin,incepea sa planga...sper sa nu o mai doara prea tare maine(daca se poate,deloc)!
Urasc sa o vad suferind...si urasc sa ma gandesc ca nu va fi ultima oara
Na,ca am cazut rau....Monis,care erau metodele de ridicat moralul?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
lylyana.ion spune:
Lumi, pup pisicuta vaccinata sa-i treaca piciorusul
si noua ne este randul maine si nici nu vreau sa ma gadesc ca voi fi singura cu el
Diana, nu stiu cine e cu pam-pam
sanatate fetelor: Many, Ali, Crissa, Licurici si cine mai este....
eu nu mai atarn azi de bancuta, ma duc sa ma culc, ca maine e zi grea
pupici pt toata lumea si noapte linistita
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Lumi_Richard spune:
Ali,ma bucur foarte mult ca nu a fost cazul de internare! Bine ca trec bubitele si nu trebuie sa pleci de langa bebe mic!
Many,multa sanatate,mamico! Nu cred ca are rost sa-ti dau vreun sfat,sunt sigura ca ai incercat toate metodele sa scapi de raceala. Te imbratisez cu drag si-ti doresc sa te faci bine repede!
Dana,vazut poze cu David,e un scumpel,si chiar ca e tare poza in care se uita in Evanghelie!
Si tu esti superba,sa vezi ce mandru va fi David cu asa o mamica frumoasa!
Diana,spor la luptat cu Everestul! Petrecere frumoasa strumfeilor...si voua!
Lalu,exagereaza si spre mine cu o felie de tort,ca tare-s deprimata....
Dymomo,Miany,voi nu mai vorbiti cu noi? Sper ca sunteti bine atat voi,cat si fulgusorii!
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Lylyana,multumesc! Bafta maine,pupam alexutul de pe acum!
Hmmm,am uitat sa va spun....trebuie sa facem la ecografie de sold...Lalu,tu spuneai ca-i faci Arianei?
Mahatma Ghandi
crissa13 spune:
Many, Ali multa sanatate, sa reveniti maine in forma maxima.
Lumi pupam piciorusul Anabellei.Nici nu vreau sa ma gandesc cat e de greu sa iti vezi copilul bolnav.
Lyly succes maine la vaccin. Sa va intoarceti fara reactii adverse.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
ali762000 spune:
Lumi, Crissa MULTUMESC
Va laas ca ma duc din nou la urgenta pentru urmatoarea injectie sper sa fie si ultima.
Va doresc o noapte linistita si fara problema
crissa13 spune:
va zic si eu noapte buna
va pup pe toate
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
Lalu_79 spune:
Ali, Many, multa sanatate!
Lumi, inca nu am facut ecografia la sold, nu stiu daca o sa o mai fac...m-am lasat convinsa ca nu e nevoie...inca nu sunt hotarata.Oricum, e pe un loc secundar, vreau sa ma concentrez pe dermatita si pe hemangiom, sa le iau pe rand.
Multi lui Annabelle sa treaca repede durerea.Oooof, mititica...