Aspirante cu vechime "medie" (52)
Raspunsuri - Pagina 11
anidaz spune:
Dana multumeste tuturor fetelor ,are inca putere datorita micutei Mihaela care este pusa pe ventilatie si misca ,e cat de cat vioaie ,e cea mica de 420 de grame ,cea mare...
Eu azi am 35,843 valoare beta deci e bine,multumesc pentru urari,
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
ancadragoman spune:
cine poate azi la ora 15.30 in fata Primariei din Grozavesti sa vina sa semneze pentru mitingul de luni ,avem nevoie de 50 de samnaturi !!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Dana multumeste tuturor fetelor ,are inca putere datorita micutei Mihaela care este pusa pe ventilatie si misca ,e cat de cat vioaie ,e cea mica de 420 de grame ,cea mare... ![]() Eu azi am 35,843 valoare beta deci e bine,multumesc pentru urari, ![]() Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire |
Doamne ajuta!
oana
"Where there's a will, there's a way."
Arianna_M spune:
Offf mititica !
Inca odata felicitari Adina 
Viitoare 
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
CrisaS spune:
Numai bine si sanatate si din partea mea Danei..si multa putere...si pentru micuta ne rugam sa se faca mare!
Crisa
Si ma abat de la subiect putin , cine stie conversia la masurile de pantofi barbatesti...la 43 ce numar americam corespunde?
Pot pe net ...sa ma uit dar as vrea daca stiti careva din propria expreienta!
Va pup
Crisa
http://lt1f.lilypie.com/mS2Om4.png
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Eu una nu stiu ...sorry ![]() Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Nici eu foarte bine. Mai bine cauta pe net.
oana
vrmoana spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
Poftiti la 

si la un ou rosu.
oana
claudela spune:
Hristos s-a inaltat!
Oana, multumim de ousor!
O felicit si eu pe Anidaz pentru vestea frumoasa pe care ne-a dat-o!
Pentru Noname doar ganduri de mult bine, de sanatate pentru ea si pentru fetite!Dumnezeu sa aiba grija de ele, sa fie bine!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman cine poate azi la ora 15.30 in fata Primariei din Grozavesti sa vina sa semneze pentru mitingul de luni ,avem nevoie de 50 de samnaturi !!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Anca ati reusit sa strangeti cele 50 de semnaturi?
oana