Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)
Raspunsuri - Pagina 8
adria42 spune:
Alina, succes la IA!

Elly, sanatate!

Gali, tu nu ne mai povestesti nimic?![]()

Pupici la toate surioarele!

galliciana spune:
hmmmmmmmmm,hello, i am back!!
am primit tratament cu AC!
cred ca dct e cam dus cu pluta, in fine.....
imi revin eu.....
elly, ti-ai scos firele?
adria? noutati?
mireloi???
vio, capul sus!
ali,mona,lumi 
simonia spune:
acum incerc sa ma decid unde sa ma duc pentru FIV; la noi la tutunaru, in ungaria sau in turcia. sau in alta parte?![]()
Ellyshor spune:
Helloooo...buna dimineata!!!
Ce faci cele mai tari gagici de pe planeta?!

Gallicutzaaaaaaaaaaa.....in final...ai scos mustacioarele din barlog. Pai bine mai mama....sa-mi dai palpitatii nu alta. Pe unde ai umblat? Breee...ai fost cuminte?![]()
De ce AC? Pentru ce???....nu pricep...
Love youuuuuu
Lumi si puisorul, sa fiti cumintei amandoi....sa nu faceti efort...aveti grija pe drum sa stati confortabil, sa evitati gropile..chestii din astea...stiti voi![]()
![]()
![]()
Pupicei dulciiiiii
Restul gagicilor cu ce se mai ocupa???...Mona, Alinutza, Simo, Mire, Vio, Sori, Lyly, Adria, Bruni...hai fetelor....cu vesti bune!!!
Adutaaaaaaa...eu nu mai stiu nimic de tine!!!

....ti-am pus un "verde lamaie"...iti place????![]()
Voiam sa te intreb...tu ai facut laparo pt endometrioza??? Ma insel?...se poate...zii ceva...

Babyboom
...vino la mami...acum

violeta70 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc pentru suportul vostru.
Lumi asa este, stresul asta cu tratamentele imi fac mai mult rau. Dar nu am cum sa nu fiu realista. Ce-mi pare rau este ca sunt ghinionista, chiar doctora ieri mi-a zis ca este ciudat cum dupa o stimulare puternica facuta la fiv-ul din Ungaria nu am avut nimic, iar acum dupa doar o luna de tratament (practic 10 tablete de Closty) sa patesc acest lucru.
Cert este ca am fost ieri, a citit echografia si mi-a dat tratament cu AC (Diane35) 3 luni. In plus mi-a mai dat Zanocyn 10 tablete, Arcoxia 5 tablete (un antiinflamator) si binenteles Polygynax ovule pentru a preveni candidoza. Am intrebat-o cand sa ma vada si mi-a zis dupa 3 luni. Binenteles ca eu o voi suna dupa o luna, la urmatoarea menstra, sa o intreb daca nu ar trebui sa fac o echo sa vedem poate nu mai sunt chisturile. Oricum din ce m-am documentat si am intrebat se pare ca un tratament eficient ar fi de 3 luni.
Acum mi-am zis, ce mai conteaza inca 3 luni, ma apropii de 40, asa ca .....
Hai ca m-am intins o gramada.
Lumi ai grija cu calatoria in Romania. Trebuie sa stai linistita, parerea mea. 
Pup toate fetele 
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi 
alinutahu spune:
elly...esti plina de energie...

restul fetelor
revin mai tarziu cu noutati ...merg la ecosa aveti o zi bunabuburneak
alinutahu spune:
elly ...cum cu te simti ...ti-ai scos firele...tu iti faci canduri pt noi si despre tine uiti sa scri..vorba ta ...BATAITA![]()
buburneak
adria42 spune:
Gali, nu ne spui iubito ce-ai patiy??? Ne tii in tensiune...

Eu luni am facut embriotransferul. Doamne Ajuta!
Va pup pe toate, fara exceptie!

luminita42 spune:
Fetelor,
azi sora mea (a treia, 40 ani) a nascut o fetita, am fost foarte fericita ca totul decurs bine! Si ea incerca de pe la 36 de ani.
Vio, imi pare rau sa aud de AC. Intr-adevar closty e pacatos , depinde de organism cum il suporta..
Adria, Mirela tinem pumnii , vad ca amandoua sunteti in asteptare.
Doamne ajuta!!!!
Ellyshor, Alinutahu..... ce mai, tuturor fetelor cate un pupic urias! 
N-o sa fac mare lucru acasa fetelor, nu va faceti griji. Eu sper sa fiu ok in timpul calatoriei cu avionul. N-as fi vrut sa merg, dar trebuie pentru fata mea, altfel nu m-as fi miscat de aici.